folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Turkcell'in Çekim Gücü Mağduruyum !

Turkcell'in Çekim Gücü Mağduruyum !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

-----------------------------

Kayseri Talas Anayurtta 3.5 sene kaldım,

Atayurttaki atayurt apartmanının asansörü haricinde çekmediği bi yer görmedim...

evet atayurtta asansörde de çekmiyor ama asansör önemli değil :)

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

HOCAM TELEFON DEĞİL

başkasının hattını dene diyorum, bir hasar görmüş bişi olmuş olamaz mı başka birinin turkcell hattını dene telefonu değiştirip tekrar dene aynı hattı farklı telefonda deneme ondan sora bakalım ne olacak ?

başka bir operatör çekiyor turkcell çekmiyorsa söylegelip evine baz istasyonu takarlar full çeker

sim kartta donanımsal problem varsa çekmeyebilir mi ? farklı Turkcell sim kart deneyim bakalım, olabilir belki.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

yagiztektas bunu yazdı:

Hocam telefonundan kaynaklı olabilir bak Samsung J-700 kullanıyordum bizim evin tuvaletinde çekmiyordu deliriyordum.Sonra yeni telefon aldım Nokia'dan,baktım telefon tuvalette gayet iyi çekiyor..Yani söylediğim şey sana ne kadar mantıklı gelir bilmiyorum ama Turkcell'in çekim gücünün değil de telefonunun çekim gücünün mağduru olabilirsin..

dedimya

nokıa 1200 diğer hatlarda hatasız çalışıyor

smartcell vita diğer hatlarda hatasız çalışıyor

wentto f97 diğer hatlarda hatasız çalışıyor

Turkcell sürekli bağlantı gidip geliyor. bi bakıyorum full çekiyo bi bakıyorum yarım çekiyo beş on saniye sonra hiç çekmiyo değişiyo yani.

bir ara saatlerce sıfır çekim gücü vardı turkcell bayisine gittim, 3g çalışmaları var ondan dolayı olabilir dedi. senin gibi bugün yüz kişi gelmiştir bu sıkıntıdan dedi. şimdi ise sürekli kopuk değil de ara ara kopuyo

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

VBDream bunu yazdı:

Hocam aynı olay benim 3G de var. Modem evin içindeyken bağlantı EDGE (300 kbps), 5 cm öteden camdan sarkıtıyorum oluyor HSPA (7.1 MBPS).

o ne la :| 7.1 abi fena bişi bu yaa :|

tekirdağ'da keşke böyle alt yapı olsa 1 gün şimşek cakar bakmışız bütün istasyonlar pert .. :|
    trkcellinden telsimine ..  avea'yı hiç sormayın lanet olsun oyle iletişime gram şebeke olsun onuda cok görüyor kütt kayboluyor .. :S

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek

ben Edirnedeyim kapıkule yolunda çiftliğimiz var ordan çekmiyor edirneye merkeze 6 km telefondan kaynaklanan bişi oldugunu sanmıyorum

Beni hep kavgalarımdan bildiler...Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Kafanı kaldırıp bi Bak !!! Cennette Cehennemde Bu Dünyada... An gelir Izdırap dolar,İsyanlar Başlar ... Ve An gelir Ölmek İstersin... Namluya bir mermi sürüp Kendine veda Edersin... Parmağın Tetikdetir Ama.. O tetik o kadar ağır gelir ki insana.. Çekemezsin !!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

Amd-x bunu yazdı:

VBDream bunu yazdı:

Hocam aynı olay benim 3G de var. Modem evin içindeyken bağlantı EDGE (300 kbps), 5 cm öteden camdan sarkıtıyorum oluyor HSPA (7.1 MBPS).

o ne la :| 7.1 abi fena bişi bu yaa :|

tekirdağ'da keşke böyle alt yapı olsa 1 gün şimşek cakar bakmışız bütün istasyonlar pert .. :|
    trkcellinden telsimine ..  avea'yı hiç sormayın lanet olsun oyle iletişime gram şebeke olsun onuda cok görüyor kütt kayboluyor .. :S

birde başka bir güzelliği var ki bence en iyi tarafı, mesela ADSL bağlantınız, 10 MBPS olsun, blizzard vs gibi firmaların ftplerinden patch çekeceksiniz. Hızın 10 MBPS olsa bile max 20 kbps ile veri çekebiliyorsun çünkü Blizzard FTP Server tabiri caiz fizanda. Ama bu uydu bağlantısı olduğu için 400-500 civarında çekiyorum. 3 senedir var bende 3G, geçen seneye kadar altyapı sorunları vardı baya fakat şu an gerçekten güzel, otobüsten falan online oyun oynuyorum (Warcraft III), ping problemide olmuyor. Tek kötü yanı download + upload olarak hesaplıyor kotayı. Her güncellemede içim cız ediyor ki World of Warcraft gibi oyunları kurmayı deneme, deneyeceksen hep patchleri başka yerden bulmak zorunda kalırsın yoksa 3 günde kotan dolar tahminen. Birde kotayı aşsan bile max 200 TL fatura geliyor. GB başı 50.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoloTurk
    SoloTurk's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:

Hocam turkcellin çekmediği yeri son 1 senedir sadece kayserinin 70 km ötesinde bir kraterin ortasında yakalayabildim ben...

Nerede çektirmeye calışıyorsun telefonu manş denizinin ortasında flnmı :|

Hocam yanlışın var At bazarında da çekmiyor. Amele bazarında da çekmiyor Hürriyet çifteönünde de çekmiyor. Talas 62 EVLER otobüsüne binince de çekmiyor. Çekmiyor arkadaş :D o yüzden avealıyım

Oksijen, belki de yavaş yavaş öldüren bir zehirdir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SMYRNA
    SMYRNA's avatar
    Erkek

Çekim gücünden değil ama faturama yansıyan tl bazlı seeeekim gücünden fena halde mağdurum...Reklamdaki selim hemşirenin iğnesi gibi vatandaşa atıyorum 10 tl diye üye yapıp 35-40 tl yi çakan excellant perfect company türkcell...

reklamı için sloganda buldum telifte istemem turkcell dibine kadar dayar,tek faturada a.....za koyar......

değerli kardeşlerim normalde asla küfür kullanmam ama bu firmaya karşı kişisel bazlı gıcığım var konuşmadığım halde 1 yıl boyunca dünyanın parasını aldılar benden...

İzmirin denizi kız, kızı deniz Sokakları hem kız hem deniz kokar.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Erkek

walla hocam babam yıllardan beri türkcellin alt yapısını yapıyor baz istasyonları muhabbeti yane bu vesileyle bir çok yere gittim dağ bayır hatta öle yerlerki insan yok :D ama çekmediği yer yok denecek kadar azdı...hatta artvinde bir mağarayı gezmeye gitmiştik orda bile çekiyordu yuh dedım :D

iOS Developer Tahribat Haber Uygulaması : http://www.tahribat.com/Forum-Iphone-Icin-Tahribat-Haberler-Uygulamasi-117103/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek

heacker61 bunu yazdı:

walla hocam babam yıllardan beri türkcellin alt yapısını yapıyor baz istasyonları muhabbeti yane bu vesileyle bir çok yere gittim dağ bayır hatta öle yerlerki insan yok :D ama çekmediği yer yok denecek kadar azdı...hatta artvinde bir mağarayı gezmeye gitmiştik orda bile çekiyordu yuh dedım :D

Desene en fazla radyasyonu bize Turkcell bulaştırıyo. Bu Turkcell de çekse bi suç çekmese başka bi suç :D

Toplam Hit: 3443 Toplam Mesaj: 28