Turkiye - Norvec
-
İlk yarıda bitik bir türkiye vardı sahada.Ancak ikinci yarı fatih terim ne yaptı ne etti yine gazlamış birşekilde.Helal olsun fatih terime.Futbolcuları çok iyi gazlıyor.Daha sonra ard arda pozisyonlar bulduk ama şans.4-5 net pozisyon bulduk.Ayrıca hakan şükür beni çok kızdırdı adam ayağını dokunsa diğer adama gidecek gol, koşmuyor vs..NEden oynatıyor fatih terim bilmiyorum.
-
1.cisi haqanın aq :D
2.si tebrıkler ama artıq bu şerefszın futbolu bırakma zamanı geldı macınaq o tuncayında ıyı bır şamardan gecmesı lazım artist YAŞASIN TÜRKİYE !!
-
fatih terim dediki : ben tabiki konustum ama herseyden once taktistim..taktik adamıyım =))
-
mac hakkında yorum yapmıcam ama senin yazısın hakkında yapabilirm Türkçe'yi süper kullanmışsın kelimlere dogru olsa bile cümleler arasında bi baglantı yok:) (sadece futbol war) yazdıktan sonra keşke okusaydın ya...
-
biLeydik sadece Hamit'i yollardık amk..!!
-
vallahi bilmiyorum fatih teirmi bir bildiği vardır ama...NEyse Türkiye yi gönülden tebrik etmek lazım.O fedarasyon başkanları neydi öyle tüm sahayı inlettiler :)
-
VatanisTurK bunu yazdı:
-----------------------------1.cisi haqanın aq :D
2.si tebrıkler ama artıq bu şerefszın futbolu bırakma zamanı geldı macınaq o tuncayında ıyı bır şamardan gecmesı lazım artist YAŞASIN TÜRKİYE !!
-----------------------------
ayiptir sormasida ne yaptida adama serefsiz diyorsun? milli bir futbolcu kendisi. ki zamaninda yurt disinda turkiyenin adini tasimis ( bakiniz yillar once orta sahanin az ilerisinden isvec yada isvicreye attigi gol. galatasaraydaki basarilari vs.vs.vs... ) bir futbolcu.tamam biraz yaslandi. fakat kafa toplarina hakan sukurden baska o derece iyi cikabilecek birisi yok. lutfen biraz daha saygili olalim. bir mehmetcik nasilsa bir milli sporcuda ayni sevgiyi saygiyi duymali. kanimca... -
hakan bıraksın artık
-
Freak hocama katılıyorum.milli takıma yıllarını vermiş ve aynı zamanda attığı gollerle oynadığı futbolla milli takımın belkide gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu olan bi adama ''şerefsiz'' denmez.denemez.denmemeli
-
hakan gitsin gerçekten ya bu nedir adamın 87. dakikada taç atmaktan başka bi topla dokunması olmadı ne zaman baksam hakan zıplıyo yere atlıyo.. ha bikerede kaleye giden topun önünü kesti gerçekten kendisi hakkını yemeyelim... hakan kendi halinde zıplarken gökdenizi tümeri çıkaran fatih terimede burdan öpücüklerimi yolluyorum.. kendi talebesi ya ak illa onu oynatcak
gollere gelince evet kaleci hatalı belki ama hamitde bala göte atmadı o golleri fişek gibi barajı sıyırarak direkt kalecinin suratına atıyo adam kaleci çift yumruk vuracak zamanı omluo barajın önünden geldiği için topu göremio son anda yapabileceği tek şey suratına geliceğine eyilip elleriyle yukarı çekmekdi ama o sert topuda çıkaramaıd ilk golde.. ikinci gol evet kendi mallığı ayakalırn açması ama yine hamitin müthiş sert vuruşu ve topun kalecinin önünde sektirmeside hamitin başarısıdır kimse şans bal diyemez
-
Futbolla fazla ilgilenmiyorum ama hakan sukur'un takimda hala forma giymesinin sebebi var..Herkes hakan'in golcu bi oyuncu oldugunu bildigi icin hakan'i iki veya yeri geldiginde 3 kisi sariyo etrafini bolece ne oluyo defans veya orta saha oyuncusu oyundan dusuruluyo..Benim maclarda dikkat ettigim bu..yaslandi ama hala en azindan 1-2 oyuncuyu oyundan dusuruyo:)