Turkiye - Norvec
-
hakan volkan o bu ama iki maçta 4 puan çok iyi gruptan çıktık artık
-
Hamit'e Cani GönüLden TebrikLerimi Sunuyorum, Sahada Adeta Bir Fırtına Gibi Esti
-
bırakın abi ya Türkiye dün berbat oynadı..Norveç te berbat oynadı adamlar 3-4 tane pozisyon buldu 2 sini attı..
ama Türkiye hiç oynamadı sadece 1 tane direkten dönen top var başkada pozisyon yok..O gökdeniz in ve Tuncay ın cezasahasından kaçırdığı şutlara pozisyon bile denmez aptal gibi topu dışarı attılar..
aptal bi kalecinin yediği 2 gol sayesinde yenilmekten kurtulduk..gol olan 2 serbest vuruşta berbattı kalede daha normal bi kaleci olsa rahatlıkla yakalardı 2 pozisyonuda.. -
valla benim volkandan kastim kaleci volkan degil. sol tarafa sonradan tümerin yerine giren volkani kastetmistim. pozitif ilerliyo. yolu acik olsun..
-
Herkes elinden geleni yaptı.Kimse orda ülkesinin zararına birşey yapmak istemez.O kadar kolaysa konuşanlar çıkıp oynasınlar.
-
hakana tek bişey solicem bi sie git artık bırak su milli takımı bi kurtulamadık senden aq
her mac bi bahane cıkarıolar yok hakan rakip defansı üstüne cekti bumac top indirdi bumac bala gol attı bumac cok karizmatik di aq her mac sonu bu bahaneleri duymaktan bıktım artık
turkiyede baska golcumu kalmadı da hakanı oynatıyosun ülkemizde her boydan her cesitten forvet var onları oynatsana hakan da nevarsa adam cok degerli ersun yanal kadrodan cıkardı ondan bi cacık olmıcagını biliodu adamı takımdan kovdular
Toplam Hit: 3705 Toplam Mesaj: 27