folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Turkiye - Norvec

Turkiye - Norvec

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tpyion
    tpyion's avatar
    Erkek
    hakan volkan  o bu ama iki maçta 4 puan çok iyi gruptan çıktık artık
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Hamit'e Cani GönüLden TebrikLerimi Sunuyorum, Sahada Adeta Bir Fırtına Gibi Esti

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    bırakın abi ya Türkiye dün berbat oynadı..Norveç te berbat oynadı adamlar 3-4 tane pozisyon buldu 2 sini attı..
    ama Türkiye hiç oynamadı sadece 1 tane direkten dönen top var başkada pozisyon yok..O gökdeniz in ve Tuncay ın cezasahasından kaçırdığı şutlara pozisyon bile denmez aptal gibi topu dışarı attılar..

aptal bi kalecinin yediği 2 gol sayesinde yenilmekten kurtulduk..gol olan 2 serbest vuruşta berbattı kalede daha normal bi kaleci olsa rahatlıkla yakalardı 2 pozisyonuda..

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    valla benim volkandan kastim kaleci volkan degil. sol tarafa sonradan tümerin yerine giren volkani kastetmistim. pozitif ilerliyo. yolu acik olsun..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Herkes elinden geleni yaptı.Kimse orda ülkesinin zararına birşey yapmak istemez.O kadar kolaysa konuşanlar çıkıp oynasınlar.

λ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

hakana tek bişey solicem bi sie git artık bırak su milli takımı bi kurtulamadık senden aq

her mac bi bahane cıkarıolar yok hakan rakip defansı üstüne cekti bumac top indirdi bumac bala gol attı bumac cok karizmatik di aq her mac sonu bu bahaneleri duymaktan bıktım artık

turkiyede baska golcumu kalmadı da hakanı oynatıyosun ülkemizde her boydan her cesitten forvet var onları oynatsana hakan da nevarsa adam cok degerli ersun yanal kadrodan cıkardı ondan bi cacık olmıcagını biliodu adamı takımdan kovdular

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
Toplam Hit: 3705 Toplam Mesaj: 27