folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Turkiye - Norvec

Turkiye - Norvec

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    hamit çok iyiydi maçta,gollük paslar vermesine rağmen tuncay ve gökdeniz mallık yaptı.İlk gölün serbest atışını atarken bir gol atmayı haketti çocuk dedim.2 gol attı a.k. :D Gol atmasa da çok formdaydı.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    hakansız olmaz abi bu takım. adamın varlıgı zaten yetiyo. en az 2kisi hakana yapısıyo hava topu vermicez diye buda bizim cocuklara bos alan saglıyo. ayrıca milli takımda hakan kadar hava toplarında etkili birisi yok. alternatifi yokki adamı kesesin. kesiceklerse sabriyi kessinler GS li olmama ragmen hic sevmem dingili. ne sut cekebilir ne orta acabilir ne tac atabilir bole bildigin balta. marangoza goturup ayar verdirmek lazım. o antalya lı volkan'ı gayet beyendim hem yunanistam hem norvec macında cok iyi oynadı. hamitle birlikte kanatta o oynamalı bence. sabri gibi sagda bile bisey yapamayan adamı sola koyucagına koy su volkanı hakkını veriyo adam. bide bizim yıldıray'a ne oldu sakatmı?

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

hakan var die hakana 1 adam yapısıyor

hakanda bi boka yaramıyo zaten

sonuc olarak iki takımda 10 kişi  

Amphetamine Logic.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

Sessiz kahraman mehmet aurelio...sevmiyodum uyuzu ama son iki mactir helal olsun diyorum artik. sevmeye basladim  süper top caliyo. harbi bravo:) volkanda iyi olacak potansiyeli pozitif oldu son iki macta.. devamini getirir insallah. mehmet yildizi izleme sansimiz olmadi. tek bildigim kontrataklarda ki etkili bir forvetmis.. hayirlisiyla yenilmekten kurtulduk buna sükür..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek
    Volkan gibi kaleye her gelen topu yiyen bi kalecimiz var arkadaslr.

(Forum, Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackdeath
    blackdeath's avatar
    Erkek
    hocam mac kac kac bitti ben kazakistandayim haberimiz aolmuyo bu aq memleketinde  bi soylyiverin

agzıyla içmesini bilmeyenlere yeni rakıdan bir yenilik 35lik yenifitil. ışığa kadar götürür.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

gökdeniz çıldırttı.  hamit sevindirdi.

hakan şükür gitsin diyenlere katılmıyorrum. hakan maçlarda gizli öznedir o defansı oyalarken atıos biz golleri. bence böyle.  

matematik24.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Hakan Şüküre küfreden şerefsiz diyen arkadaşlara sorarım acep Hakandan başka dünya karmasına 2 kere çağrılan Türk futbolcu varmı? Varsa Kimler? Çünkü ben göremedim. Bu insan dünya futbol tarihine Türk imzasıyla rekor kazandırmış bir oyuncudur (en kısa zamanda gol atma)  milli formayla çok gol atmıştır bugün tr nin geldiği noktaya gelebilmesi için 

çekilen emeklerin harcanan enerjinin tam ortasındadır. Bugün ölüsü bile en az 2 kişiyi oyundan düşürecek kaabiliyete sahipken hiç kimse kalkıp şerefsiz diyemez.

Kaldıki Fatih terim çok iyi bir hocadır dünya arenasında olsun türk futbolu açısından olsun kendisini defalarca kanıtlamış büyük bir hocadır. Bu adamın taktiklerini eleştirmek 

"yanlış yapıyor bu şerefsizi oynatmamalı" demek çok yanlıştır. Nitekim sürekli eleştirdiğiniz adam 4-1 aldı maçı yunanın elinden, namağlup bir şekilde grup liderliğini sürdürüyor. Kolay bir işmi? 

Gelelim maçın adamlarına:

Gökdeniz kötüydü, Tuncay kötüydü, Hkan kötüydü, Emre Belözoğlu kötü-orta arası bir futbol sergiledi, Hamit 10 numaraydı, aurello iyiydi, servet iyiydi, emre aşık iyiydi, sabri fena değildi, kaleci volkan vasattı

Verilen goller bedavaya gitti. Atılan gollerse %50 kaleci hatasıydı. Sonuç itibariyle 4 gün arayla oyananan bir maç, takımın aslardan yoksunluğu, boş bir stad,

yunan zaferinin rehaveti gibi değişik unsurlar maçtaki oyunu etkilemiştir. 

Oynatalım uğurcum :) 

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dangerover
    dangerover's avatar
    Erkek
    yaw kardeşim maçın yüzdesi %95 top aynama en az bizdeydi hakan oyundan almadı fatih terim ilk basda yada ikinci yarıda hakanı oyunda alsaydı kesin maç bizimdi biz 10 kişi oynadık a.q adamlara karşı

Bu aralar Pek net..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

moldovya maçını da unutmayalım hakan şükür 4'lemişti sadece oturup bu volkan salak bu hakan şerefsiz deriz. diğer kalecilere bakınca volkanın panter olduğunu görüyoruz. bizim a-milli sağlam gerçektende işalla dier maçlarda da böle olurlar..

Toplam Hit: 3703 Toplam Mesaj: 27