Türkiye Bu Hale Geldi(Foto)
-
PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------
verin akp'ye yiyin muzları :l
+47% lool, daha beter olucak bu millet akıllanana kadar. -
Bu da bişey mi :\
-
Toplumsal patlama icin 10 yil ongoruyorum.
-
temizlik işçileri normal işçilerden daha fazla maaş aliyor. (gurur incilmesi gibi bir gerekçeyle) yaklaşik bin liraya yakın bir para olmasi lazım.
ve muz eskisi gibi o kadar lüx bir meyve değil, orada ne kadar bilmiyorum ama burada kilosu 2,5 lira,büyük ihtimal eğitimden dolayi böyle bir manzara ile karşı karşıyayiz öbür türlü 2,5 (1 tanesi 25 kuruş felana geliyor) lira için kimse sağlığını tehlikeye atmaz. diğer bir olasilikta gazatenin marifeti olabilir. yoksa adam foto makinesiyle temizlik işçilerinimi gözetiyordu?
-
enterasan bi olay bence muzlar bozulmamıştır işciler bunun farkındadır boşa gitmesin diye yemişlerdir
markette kararmışl muz satamazsın bu yüzden çöpe atmışlardır eminim bi poşetin içinde ve temiz bi haldedir yani en azından böyle olmasını ümit ediyorum
-
yNsr bunu yazdı:
-----------------------------temizlik işçileri normal işçilerden daha fazla maaş aliyor. (gurur incilmesi gibi bir gerekçeyle) yaklaşik bin liraya yakın bir para olmasi lazım.
ve muz eskisi gibi o kadar lüx bir meyve değil, orada ne kadar bilmiyorum ama burada kilosu 2,5 lira,büyük ihtimal eğitimden dolayi böyle bir manzara ile karşı karşıyayiz öbür türlü 2,5 (1 tanesi 25 kuruş felana geliyor) lira için kimse sağlığını tehlikeye atmaz. diğer bir olasilikta gazatenin marifeti olabilir. yoksa adam foto makinesiyle temizlik işçilerinimi gözetiyordu?
-----------------------------her fotograf ceken gazetecı dıye bısey yoktur hocam 10 kere dısarı cıkıyorsam 8 ınde fotograf makınemı yanıma alırım .diğer dusuncene bende katılıyorum egitimden dolayı olsa gerek yoksa kım çöptekı muzu alıp yer
fotografları gören arkadaslar ne hallere dustuk demesınler yıllardan berı böle vakalar yasanmakta ve yasanacaktır kendımızı kandırmayalım bıraz gercekcı olalım sankı daha önce böle bısey görmemıs gıbı yorum yapan arkadaslar var
memleketın halını bu ıkıtane egıtım sevıyesı dusuk arkdaslamı yorumlucaksınız +( tamam akp nin a.q ama her seyıde ak.p artisine yıkmayın be hocalar
-
tabiki bundan daha beter şeylerin yaşandıgı kesimler var ama Bu resimdeki manzara tamamen bilinçsizliğin vermiş oldugu bir portre...
yanlış anlaşılmasın şöyle bir olay vardır mesela eski insanlar ekşimiş ayranı dökecekleri yerde içmeyi tercih ederler yanı bişeyleri kurtarmak gibi bişey adamlarda orda muzları görmüşler alıp yemişler zaten sabah akşam çöplerle göz göze geldikleri için o insanlara o muzu çöpten alıp yemek o kadarda garip gelmıyor olsa gerek...
-
bu tür olaylar günümüzde veya yakın tarihimizde olan olaylar degil yıllardır var bu ve benzer vakalar şimdi bi kişi fotografladı diyemi haber oldu içimiz acıdı. yıllardır karşılaşıyorum bu olaylarla temelinde bilincsizlik yatıyo olabilir ama türkiye bu hale geldi filan gibisinden konusup konuyu bi yerlere getirmenin lüzumu yok zaten bu haldeyiz biz yıllardır...
-
kurulan pazar sonrası artıkları toplamakta güzel oluyor.
üstelik yeşilliklerin -maydonozlar dışında- birçogu taze oluyor.
tüketim toplumundan da nefret ediyorum. çünkü bunun suçlusu akp falan değil o.
-
PyramiD bunu yazdı:
verin akp'ye yiyin muzları :l
söylenecek başka söz yok +1