folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türkiye Bu Hale Geldi(Foto)

Türkiye Bu Hale Geldi(Foto)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    PyramiD bunu yazdı:
    -----------------------------
    verin akp'ye yiyin muzları :l
    +47% lool, daha beter olucak bu millet akıllanana kadar.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek
    Bu da bişey mi :\
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kardelen442
    kardelen442's avatar
    Erkek
    Toplumsal patlama icin 10 yil ongoruyorum.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yNsr
    yNsr's avatar
    Erkek

temizlik işçileri normal işçilerden daha fazla maaş aliyor. (gurur incilmesi gibi bir gerekçeyle) yaklaşik bin liraya yakın bir para olmasi lazım.

ve muz eskisi gibi o kadar lüx bir meyve değil, orada ne kadar bilmiyorum ama burada kilosu 2,5 lira,büyük ihtimal eğitimden dolayi böyle bir manzara ile karşı karşıyayiz öbür türlü 2,5 (1 tanesi 25 kuruş felana geliyor) lira için kimse sağlığını tehlikeye atmaz.  diğer bir olasilikta gazatenin marifeti olabilir. yoksa adam foto makinesiyle temizlik  işçilerinimi gözetiyordu?

In every job there is a no
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostok
    Lostok's avatar
    Erkek

enterasan bi olay bence muzlar bozulmamıştır işciler bunun farkındadır boşa gitmesin diye yemişlerdir

markette kararmışl muz satamazsın bu yüzden çöpe atmışlardır eminim bi poşetin içinde ve temiz bi haldedir yani en azından böyle olmasını ümit ediyorum

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

yNsr bunu yazdı:

temizlik işçileri normal işçilerden daha fazla maaş aliyor. (gurur incilmesi gibi bir gerekçeyle) yaklaşik bin liraya yakın bir para olmasi lazım.

ve muz eskisi gibi o kadar lüx bir meyve değil, orada ne kadar bilmiyorum ama burada kilosu 2,5 lira,büyük ihtimal eğitimden dolayi böyle bir manzara ile karşı karşıyayiz öbür türlü 2,5 (1 tanesi 25 kuruş felana geliyor) lira için kimse sağlığını tehlikeye atmaz.  diğer bir olasilikta gazatenin marifeti olabilir. yoksa adam foto makinesiyle temizlik  işçilerinimi gözetiyordu?

her  fotograf  ceken  gazetecı dıye bısey  yoktur hocam 10 kere dısarı cıkıyorsam  8 ınde  fotograf makınemı yanıma alırım  .diğer  dusuncene bende  katılıyorum egitimden dolayı olsa  gerek yoksa kım çöptekı muzu alıp yer 

fotografları gören arkadaslar ne hallere  dustuk demesınler yıllardan berı  böle vakalar yasanmakta ve yasanacaktır kendımızı kandırmayalım bıraz  gercekcı olalım sankı daha önce  böle bısey  görmemıs gıbı yorum  yapan arkadaslar var 

memleketın halını bu ıkıtane egıtım sevıyesı  dusuk arkdaslamı  yorumlucaksınız  +( tamam  akp nin a.q  ama  her  seyıde  ak.p  artisine  yıkmayın be hocalar

kontra bisiklet
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Erkek

tabiki bundan daha beter şeylerin yaşandıgı kesimler var ama Bu resimdeki manzara tamamen bilinçsizliğin vermiş oldugu bir portre...

yanlış anlaşılmasın şöyle bir olay vardır mesela eski insanlar ekşimiş ayranı dökecekleri yerde içmeyi tercih ederler yanı bişeyleri kurtarmak gibi bişey adamlarda orda muzları görmüşler alıp yemişler zaten sabah akşam çöplerle göz göze geldikleri için o insanlara o muzu çöpten alıp yemek o kadarda garip gelmıyor olsa gerek...

iOS Developer Tahribat Haber Uygulaması : http://www.tahribat.com/Forum-Iphone-Icin-Tahribat-Haberler-Uygulamasi-117103/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapil
    kapil's avatar
    Erkek
    bu tür olaylar günümüzde veya yakın tarihimizde olan olaylar degil yıllardır var bu ve benzer vakalar şimdi bi kişi fotografladı diyemi haber oldu içimiz acıdı. yıllardır karşılaşıyorum bu olaylarla temelinde bilincsizlik yatıyo olabilir ama türkiye bu hale geldi filan gibisinden konusup konuyu bi yerlere getirmenin lüzumu yok zaten bu haldeyiz biz yıllardır...

Orman Mühendisi //
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek

kurulan pazar sonrası artıkları toplamakta güzel oluyor.

üstelik yeşilliklerin -maydonozlar dışında- birçogu taze oluyor.

tüketim toplumundan da nefret ediyorum. çünkü bunun suçlusu akp falan değil o.

bassinyourface
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    PyramiD bunu yazdı:
    verin akp'ye yiyin muzları :l
    söylenecek başka söz yok +1

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
Toplam Hit: 11066 Toplam Mesaj: 66