folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türkiye Bu Hale Geldi(Foto)

Türkiye Bu Hale Geldi(Foto)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhder
    muhder's avatar
    Erkek

ortada bir şekil sorun olması ve sorunun başka yerlere çekilmesi hüzünlendirici aslında

neredeyse "eğitimsizlik" sorunu ile "açlık" sorunu meydan savaşı yapıyor

olayın vehameti işçileri eğitimsizliğini daha önemsizmiş gibi göstermekte

eğitimsizlikten ya da yokluktan ortada kabak gibi görünen bir sorun var

bunun savunulacak bir yanı yok

bu olay ya da benzeri olaylar olmuştur ve olacaktır da

bu sistemde yer alan düşüncenin ürünüdür sadece

sadaka kültürünün pompalandığı bir toplumda başka ne beklenecek ki?

"bedava" lafını duyup da iştahı kabarmayan adam mı var?

hazırı seven, armudun pişmesini arzulayan bir yapımız olduğundan pek şaşırtıcı değil

bu olay akp ya da başka bir partiyle de pek alakalı değil

kömür dağıtıp sosyal devlet anlayışıyla sadaka anlayışını karıştıran ilk parti değil bu

elde ettiği kudretin bekası adına insanların midesine bile göz dikmek başımıza gelecek her adamın izlediği yol

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Yüreğim burkuldu :(

Ama bunu AKP'ye mal edemezsiniz, yokluk III.SELİMDEN beridir var III.SELİMDEN bu yana birileri kesinlikle aç. Bunu Akp'ye mal edemezsiniz...

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek
    açlıktan değil cehaletten yiyorlar hocam.. Çöpteki ekmeği yese karnı aç dicem ama muz yemedi diye ölenini görmedim.Daha çok kim bilir nie attılar mis gibi muz bunlar zihniyetiyle yemişlerdir dramatize etmeye gerek yok bence..

Konumu silenlere inat kürdüm
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trabs0n
    trabs0n's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

SmR bunu yazdı:
    -----------------------------
    Kreyzi bunu yazdı:

yaf hocam belki acınacak durum belki deil ama direk bunla hemen akp'yi ısırmak yanlış

bilen bilir akp yandaşı yada sempatizyanı deilim ama artık bizde otomatık bi sistem haline gelmiş

böle bişi dediğimizde hemen akp böle şöle felan yanlış ayrıca hangi zamanda temizlik görevlisinin

evine muz götürdüğü :W

aaa akp ile alakası olmaz olur mu...Akp den önceki hükümet döneminde bu insanlar muz bollugundan çöpe atıyolardı..Akp gelince durumları kötüleşti sonra çöpten muz yiyorlar..elbette var akp ile alakası..saten akp başa çöpten muz yiyelim die geldi :)

Baykal geldimi ne olacak acaba cok merak edıyorum projesi olmayan bi adamdan bu kadar ne beklıyosunuz orasını hıc anlamıyorum Fazıl sayın Mektubunu okuyun Varya o kadar ufkunuz genişlerki bi cümlesini söyliyim FAzıl hocanın ^sayın baykal mitingleriniz de kronometre tuttum kusura bakmayın 52 dakıka boyunca sayın başbakanın dil sürşmelerinden bahsettiniz ^ ben daha bisey demıyorum..

AğLıyor musun? Diye soruyor bide Mal!!! Yok ben gözümden işiyorum !.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    trabs0n bunu yazdı:

Baykal geldimi ne olacak acaba cok merak edıyorum projesi olmayan bi adamdan bu kadar ne beklıyosunuz orasını hıc anlamıyorum Fazıl sayın Mektubunu okuyun Varya o kadar ufkunuz genişlerki bi cümlesini söyliyim FAzıl hocanın ^sayın baykal mitingleriniz de kronometre tuttum kusura bakmayın 52 dakıka boyunca sayın başbakanın dil sürşmelerinden bahsettiniz ^ ben daha bisey demıyorum..

Vayyyyyyyyy bee ufku genişletmek demek ki fazıl saydan geçior. Kültürümüzü genişletmek için ibrahim tatlısesin haraketlerini takip edip muziğini mi dinlememiz gerekior merak ettim?

Yada bence bu ülkenin kültür elçisi yapalım seni gerçekten bak harcanıosun buralarda.

Sayın başbakanda baykaldan bahsedior bumudur senin kıstasın şimdi ufku geniş arkadaşım... :=))

Adam 10 tane proje sundu okuma yazma anlama yeteneğin ve takip etme gibi bir olayın olmadığı için normal.Ötvyi kaldırma önerisini baykal 1yıl öncedn söledi en sonunda kaldırttı piyasa canlandı bazı şeyleri gözü gören ama beyni düğümlenmiş insanlar göremediği için zaten sorunlar çıkıor. Baykal mükemmel deil ama baykalın yanlışları bitse tayyibinki mamuttur o derece yani ;)

Ayrıcca biz ufkumuzu Fethullah hocacığımın hüngürellalı kliplerini izliyerek genişletiyioruz sende dene gerçektn çok iyi gelior huriler etrafını sarıo gibi hissediosun çok çalışırsan belki sana cennetten kombine bile ayarlıyabilirler belli bir mevla karşlılğnda vede zaman gazetesine abone olman koşuluyla ufku selim aklı kelim arkadaşım benim :))

Toplam Hit: 11759 Toplam Mesaj: 66