Turkiye Genelli Grip Salgini
-
La hastalıkları çok abartıyorsunuz salgın neymiş amuha goyim size ciddiyim ilaç kullanmayın ( antibiyotik )belli bir süre sonra vücut tepki vermemeye başlıyor.İlaç kullanmıyorum anca başım ağrırsa 1-2 tane ağrı kesici oda çok ağrırsa hani yattım kalktım geçmediyse Turp gibiyim maşallah hasta olmam doğru dürüst.
İlaç kullanmıyorum diye geri kafalı diyebilirsiniz kabulüm.
Not:Bu yaşıma kadar serum bile yemedim amk,amma çok içimi döktüm bee -
Çok fazla antibiyotik kullanmamanın yararlarını bu zamanlarda görüyorum. Ne zaman bi salgın olsa gelen mikroba silleyi vurup yoluma devam ediyorum.
Bu zamana kadar antibiyotik kullanmamı gerektiren tek hastalığım bademcik şişmesi, o da bademciklerim normalden iri olduğunda vücuda mikrop girmeye çaçlışınca bademcikler davul gibi oluyor konuşamıyorum bile. Onda da 3 gün kullanıyorum geçiyor.
Benden tavsiye böyle hasta olmaya başladığınızı hissettiğinizde bol tuzlu suya 1 çay kaşığı karbonat koyun her gün 2 kere ağzınızı gargara yapın, baş ağrınız olursa en fazla aspirin alın onu da abartmayın öyle, bu şekilde ben 22 yıldır yaldır yaldır yaşıyorum :D
-
bende diyorum niye bir haftadır evde ölü gibiyim
-
Çözümlerden biri: bal (:

-
2 sene önce çarşıdan yahya kaptana giderken minibüste, kocaelide, yüzüme hapşuran orospu çocuğu seni hayatımın sonuna kadar unutmayacağım.
Hastalıklar geçiyor arkadaşlar, bol vitaminli, sarımsak, soğan ile geçiyor, tabi antibiyotik 4-5 güne geçiyorsa doğal yolla 2 haftaya geçiyor, o da sigara kullandığım için kullanmasan 1 haftaya iyileşirim eminim. Siz spor yapın mutlaka arkadaşlar, beslenmenize dikkat edin, bir bok olmaz, bunlar klişe laflar fakat sizin bunu açmanız lazım örneğin beslenmeye dikkat etmek derken gdo'ya çok yanaşmamak, abur cubur yememek, su miktarına dikkat etmek, yeterli protein, vitamin almak gibi, vücut atlatır bunları.
Benim gözlemim şu, metrobüsler amına koyar istanbulun o sıkışıklıkta mikroplu yerlere dokunmama şansı yok, metrobüse biniyorsanız oyum size. -
ayın 31 ınden berı yatırıyorum...
ınat ettım doktora gıtmedım :D
en son tylolhot aldım verdım ayarı kat kat gıyındım gırdım yorganın altına....
sımdı daha ıyıyım
-
3 senedir grip olmadım. bağışıklık sistemim ile gurur duyuyorum :D
-
FCN bunu yazdı
3 senedir grip olmadım. bağışıklık sistemim ile gurur duyuyorum :D
var mı özel yaptığın bir şeyler?
-
telekom bunu yazdı
Çözümlerden biri: bal (:

bal olayı doğruysa hastalanmamamın nedeni bu
günde 1 kavanoz bal rahat rahat bitiririm.
-
bal iyi geliyor sanırım geçen grip olduğumda ıhlamurun içine bal koydum baya bide limon sıktım iyi gelmişti