folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Turkiye Genelli Grip Salgini

Turkiye Genelli Grip Salgini

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

gecmisler ola.. bende don atlet yandim, dondurma kesmiyo buz yiyom kutur kutur .P

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Pek hasta olmam ama iki şeye dikkat edin beyler 1.si protein alımı 2.si tabiki sex.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ben hastalandım. Grip ile beraber boğaz ağrısı oldu. Pazar gününe denk gelmesi sebebiyle 24 saat yattım. Boğaz ağrısı ile birleşince çok kötü oluyor. Apranax fort boğaz ağrısını dindiriyor. Ama halsizlik ve baş dönmesi malesef devam edebiliyor.

Sonra çözüm olarak abanttan özel bal getirttim. Günde 1 kaşık tan fazla yemeyin diye özellikle uyardılar. Harika bişeymiş. İlaçlık bal zaten. Biraz acı gibi. 2 günde bişeyim kalmadı :)

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

uçaktan bütün ülkeye dökmüşler sanki. az önce haberlerde gördüm adam öksürürken kaburgasını kırmış :D

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
Toplam Hit: 4744 Toplam Mesaj: 45