Turkiye Genelli Grip Salgini
-
Hasta olup ilaç kullanmak istemeyen varsa Tantum şurup alıp bana hediye edebilir
-
Sıkı giyinip bol bol bal yiyince değil hasta olan kişi yada kişiler evinde dinlenip millete de bulaştırmadığında iyi olacağız ama olmuyor :)
-
Beyler her sene askeri grip aşısı vurdururum beni bile etkiledigine gore bu grip falan degil sokayim boyle mikroba gecmiyor ibne. Kuru oksuruk goz yanmasi halsizlik calisamiyorum amk.
-
bir tanıdık doktora gitti doktor demiş bu grip çok tehlikeliymiş dediğine göre gribi suriyeliler getirmiş panzehiri yokmuymuş neymiş dikkat edin gençler
-
hoşgeldin güzel hastalık :(
ses tellerim öksürdükçe yırtılıyor sanki lan :(
-
O gribi kim çıkardıysa ilk kobay olarak beni seçti galiba!!!
Şerefsiz hastalık 1.5 ay önce 1-2 hafta yokladı sonra geçti dedim.
Son 3 haftadır da yakın ilişkideyiz kendisiyle,
Boğazım yanıyor resmen, faranjit, grip, öksürük, öksürünce karında orda burda ağrı gibi ileri versiyonlara geçtim.
Zatürre neyim olmazsam iyidir!
Çaresi ne çözemedim ama haplar-sandozlar-ıvır zıvırlar iyileştirici etki yapmıyor sadece etkiyi azaltıyor kısmen ( azaltıyorsa o da )
Aman çarpılmayın dikkat edin diyeceğim de daha çok etrafınızdakilere dikkat edin çünkü hasta olmayan yok gibi :)
Herkese geçmiş olsun...
-
türkiye genelli değil galiba ya istanbulda çok raslamadım ben.
konya'da akrabalardan baya var ama hasta olan. giderken maske takıp mı gitsem napsam
-
Bu virüs afrikadan bir muzun içinde geldi.
-
normalde sınav haftalarına girince garanti hasta olurdum. ama bu sene tık yok.
çünkü zamanında hiçbir ilaç almadan takıldım. ve eskiden gündüzki havaya güvenip (kahpe manisa) montsuz okula giderdim.
akşam götümde bi kalıp buzla geri dönerdin eve.
şimdi napıyoruz? hava azıcık bile soğuk olsa mont giyiyoruz (götümüzden ter aksa da)
içlik giymeyi unutmayın la :D
-
Bir ay öncesine kadar havale geçirecek kadar grip olmuştum. Hayatım da ilk defa böyle kötü olmuştum. Eczaneden Tylote aldırdım ( gerçi bakkallarda dahi satılıyor bu tylote ) neyse babam bu tylote biz küçükken koyunlara veriyorduk koyunlar hastalanınca içme faydası yok dedi bende yine de içtim. 2 tane aldırmıştım ve öğlen akşam içtim. İçtiğim gibi terletiyordu yerimde sıcak olunca terim soğumuyordu bu şekilde bir buçuk günde iyileştim. Tavsiye edilir. TYLOTE