Türkiye Homeland Dizisinin Çekimlerine İzin Vermedi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Arkadaşlar yorum yapanların kaçı diziyi izliyor acaba? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek
    coLin bunu yazdı

izlemiyoruz fakat. İstanbul'u İstanbul gibi anlatmayacakları kesindi dostum. Hep böyle olmuştur bu.

arbeit macht frei
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek
    coLin bunu yazdı

ben tamamini izledim

ayrica dizi boyunca Islam dusmanligi falan yapilmadi

tabi karakter uzerinden Islam'a yabanci gozle bakilmasi da dogal

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Erkek

Türkiye olmayınca iyi emsal bulmuşlar aslında.Beşinci sınıf dünya ülkeleri..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

diziyle alakam yok ama gördüğüm manzarayı aktarmak istedim.

burda metrolarda büyük 2 metre boylarında otobüslerin önünde filan KAMA SUTRA nın görsel olarak 9 ekimde bi salonda gösterimi olacağı felan adamlar afişleri bilboardları doldurmuş durumda. resim olarakta çıplak bi japona benzeyen kadın resmi var. adamların zikinde değil. normal karşılıyorlar. bizim istanbulda bu afişler olsa ne olurdu düşünemiyorum aklıma gelen sabahtan akşama kadar kadına bakacak olmaları :))) oyun arıyoruz zaten iyi şamata olurdu ama bizim gelenek göreneklerimize uygun düşmediği için böyle bişey olmaz. burda zkinde değil kimsenin tekrar selamlar saygılar.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

İstanbul alternatifi Pakistantan olduğuna göre doğru karar alınmış.

طדṮ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yNsr
    yNsr's avatar
    Erkek

ben diziyi full izledim, sende izlediysen iran sahnelerinden yapılacak algi operasyonunu anlayabilirsin. arkadaşlarinda dediği gibi alternatig pakistan seçilmesi zaten nasıl bir prodiksiyon yapacaklarinin göstergesi.

önceden batınin bölgedeki ilk hedefi irandi, şimdi türkiyeyi yarim hedefe koydu sanki bu tarz dizi filmlerle kötü gösterip haber ajanslariyla salak saçma haberler yaparak kötülüyor. yokki amk bu ibneler gibi sağlam bir film enstrimiz bizde bunlari kötüleyelim, ama bizimkiler bunlari överek özendirerek bunlarin eppeğine yağ çalmaktan başka bi zik bilmiyorlar.

In every job there is a no
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

Oo, tamam dizi çekilmiyor, ülkemizin imajı düzeldi. Uygarlık yolunda bir adım daha attık, helal bize.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Bugün Kurtlar Vadisi Suriye diye bir film ya da dizi çekilmeye kalksa, çekimleri Suriye'de yapacağız sizi kendimizce aşağılayacağız, propaganda yapacağız denilse kabul edilir mi? İç meseleleri bu kadar dışa yansıtmamak lazım. Dizi ve belgesellerdeki Türk motiflerinden diğer arkadaşlar söz etmişler. Afrika'dan çıkışı anlatan, dünyadaki tüm bölgeleri bölüm bölüm ele alan bir BBC yapımında İstanbul sahnesi geçen 3-4 dakika içerisinde belki de hayatım boyunca sokakta görmediğim kadar çarşaflı, hacı sakallı insan gördüm, ne kadar camimiz varsa hepsinin sırayla görseli geçti. Hep fakir insanlar, fakir araçlara yer verildi. Ekibi taşıyan takside ayak üstü röportaj olduğu söylenen konuşmalarda bile her cümleye "bismillah, alim allah, tövbe estafurullah" diyen bir taksiciye yer verildi. Taken, Bond izleyen zaten oradaki sahneleri anımsar.

Austen tarafından 06/Eki/14 21:22 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

he tabii gelin ülkemize, arap ülkesi gibi gösterin, istanbul ortasında çöle uçakla atlayın, karaçarşaf pazarlarından çıkmayın, kendinizi murat 131e kovalatın, sonra türkiye sanata izin vermiyor, S*KTİRİN LAN :)

Toplam Hit: 5056 Toplam Mesaj: 27