Türkiye Homeland Dizisinin Çekimlerine İzin Vermedi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

Türkiye zaten orta doğu ülkesi gibi. Yani siz ne zannediyorsunuz bizi bir İsviçre, Hollanda gibi gördüklerini mi? Hayır. Bu imajı gelen dizi tekifini reddederek değiştiremeyiz. Bana kalırsa bu imajı kolay kolay değiştiremeyiz biz. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    SweeneyTodd bunu yazdı

Türkiye zaten orta doğu ülkesi gibi. Yani siz ne zannediyorsunuz bizi bir İsviçre, Hollanda gibi gördüklerini mi? Hayır. Bu imajı gelen dizi tekifini reddederek değiştiremeyiz. Bana kalırsa bu imajı kolay kolay değiştiremeyiz biz. 

İmaj değiştiremeyiz kolay kolay ama imajımızıda iyice zedelemenin anlamıda yok açıkçası.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buzukatak
    buzukatak's avatar
    Erkek

Olay aslında tam böyle değil de Hürriyet işte, ver gazı ver gazı.

Hükümet olası dizi çekiminde senaryolara bakmak isteyeceğini belirtince (senaryo yazılmamış oluyor burada daha) adamlar "daha olmayan senaryoya bakmak istedilerse daha neler neler olur" deyip anında vaz geçmişler. Ben olsam ben de geçerim. Hoş zaten önden bir adam gönderseler bu şehirde öyle rahat rahat dizi çekilemeyeceğini anında görürlerdi.

Müritler hemen galeyana gelmeyin bizi kötü gösteriyorlar diye.

Amaç özellikle Türkiye'yi karalamak olsa bunun için İstanbul'a gelmelerine gerek yok. Rahat çalışamayacaklarını anlamış olmalılar.

Nitekim yeni senaryo İslamabad, Pakistan'da geçiyor ama çekimler Güney Afrika'da sette.

buzukatak tarafından 07/Eki/14 03:59 tarihinde düzenlenmiştir

anlıyorum.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

amk 007 skyfall İstanbulda çekilirken, trafik çilesi yetmezmiş gibi birde bu ibineler para kazansın diye saatlerce millet ne çekmişti yollarda. İyiki de izin vermemişler.

Cigu bigule :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Subtitle
    Subtitle's avatar
    Erkek
    SweeneyTodd bunu yazdı

Onların bizi ne olarak gördüklerinin hiçbir önemi yok. Bu yavşakların gerçeği çarpıtmasına göz yumulmaması gayet iyi birşey.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

dizinin hayranı olarak başta çok kızmıştım bu habere ama mantıklı düşününce gerçekten nasıl bir imaj çizeceğini bilmeden dizinin, izin verilmesi de doğru değil. Ciddi anlamda tüm dünyaya bedava tanıtımı yapılabilirdi İstanbul'un ama aynı şekilde olumsuz bir tanıtımda olabilirdi bu ne diyelim hayırlısı olsun 4.sezon başladı bu arada hayranlarına duyrulur fakat altyazı için bir-iki gün beklemek gerekebilir.

Troubles'll come & they'll pass
Toplam Hit: 5059 Toplam Mesaj: 27