Türkiye Nin Kıbrısın Suyunu Kesmesi
-
41-42 yıl önce Türklerin evlerinde köylerinde olanları unuttular mı bu kadar çabuk. Kıbrıslı Türkler'in arasında hain olanda çok memleketini ve Türkiye'yi sevende çok. Genelleyerek konuşamayacağım ama Kıbrıs bizim için cidden çok önemli.
Barbarlık müzesine gittiğimde, 40 yıl önce olanları sanki yaşarcasına hissetmiştim.
-
evet ayni fotolar, klasik.
tamam girmiyorum konuya artik
bye bye...
-
garga bunu yazdı
neyse su konusuna bir tek yorum yapicam.
o zaman imzayi atan (kktc basbakani) zamaninda tayyibin tum basin onunde "senin maasin ne kadar?" diye sordugu mal; IRSEN KUCUK zaten :D
https://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0rsen_K%C3%BC%C3%A7%C3%BCk , kendisi tayyip pasanin sevdigi sahislardandir...
hemen arkasina zaten "beslemeler" aciklasini yapmisti sevgili Recebim. iki gozum.
o yuzden yorum yok. hjahahahhahajhajha
Devlette devamlılık esastır, sözleşmeyi imzalayan salaktı bu sayılmaz mı diyecek 'devlet'!
-
bir iyilik yapıyorsun sonra bas bas reklamının yapıyorsun bir şeyide tam yap sanane kardeşim orası ayrı bir ülkeyse kendi karralarının versin
siz bir kuruma bağış yapınca bu paraya bilgisayar alınmasn illa gıda maddesi alıncak diyebiliyor musunuz ?
SeRDaR tarafından 20/Kas/15 22:11 tarihinde düzenlenmiştir -
Onospu çocukları
-
Yahu insanlara su götürüyorsun onuda özel şirket şartına koyuyorsun. İnsan suyu da özelleştirir mi.. Özelleştirir abi her şey olur. Oldu olacak bir rum şirketine versinler. Kıbrıslılara niye kızıyorsun arkadaş. Sen istermiydin böyle birşeyi?
http://haber.sol.org.tr/turkiye/turkiye-kuzey-kibrisa-suyu-kesti-136803
edit: Diğer konu sandım. Bir arkadaş KKTC ye saydırmış. Nedense
driveshaft tarafından 20/Kas/15 22:58 tarihinde düzenlenmiştir -
@garga
Ah be hocam çok sevgili Kıbrıslı kardeşlerimiz bayramda 9 gün kışla ya su vermedi.Onlar biricik kardeşimiz. Kusura bakma ama stratejik önem yüzünden bakmak zorundayız.
Nereden biliyorum adam geldi karargah arkadaki su deposu vanasini kapattı bir de kilit vurdu siktiroldu gitti. Bizim subay sınıfı da az kahpe çocuğu değil de neyse. Ne onlarla oluyor ne de onlarsız.
Kendilerine mücahit diyorlar ama her türlü kumar fuhuş ticareti onlarda.
mücahit (allah yolunda cihat eden kişi)
Şimdi Sen satın alma su ile göt deliği ve çevresini yıkamak nedir bilmezsin. Kendi paramızla aldığımız pet su ile traş olmak nedir bilmezsin.
Benim karşılaştığım aynen bu şekilde konuştu. Batı Nizamiye saat 20-22 nöbeti.. Harput kuryesi.
-
gerçek olduğunu düşünmüyorum. merkez medyada böyle haberler yok.
-
Nolacak simdi abi ?
KKTC-Tarim-Bakani-Turkiyeden-verilen-suyun-kesilmesi-soz-konusu-degildir
Allahini seven linke tiklayip haberi copy/paste yapsin suraya. Mobildeyim yapamiyorum...
Turkiye Orman ve Su Isleri bakanligi aciklamasida var haberde.
Anca osurun burda.
Girmeyecem diyom giriyom ama napiiiimm ???
-
garga bunu yazdı
Nolacak simdi abi ?
KKTC-Tarim-Bakani-Turkiyeden-verilen-suyun-kesilmesi-soz-konusu-degildir
Allahini seven linke tiklayip haberi copy/paste yapsin suraya. Mobildeyim yapamiyorum...
Turkiye Orman ve Su Isleri bakanligi aciklamasida var haberde.
Anca osurun burda.
Girmeyecem diyom giriyom ama napiiiimm ???
Haberi gördüğüm dakika bunun kolpa olduğunu anlamıştım.
Çünkü merkez medyada yoktu. Azıcık araştırmam yetti.
Ama adamlar anlamak istedikleri gibi anlıyor. Daha günlerce tartışırlar kendi aralarında :D