Turkiye Sınırda Suriye Uçağını Düşürmüş
-
Dolapta pekmez YALA YALA bitmez.
-
mfatihbodur bunu yazdı
Haber sitelerinde alt yazilarda filan gördüm daha detaylar aciklanmamis ama dusurulen Türk ucagimizin sehit pilotlarimizin intikaminin alinmasi icin degil 1 ucak bin ucak düşürülse yetmez.
2 gun once secım oncesınden surıye ve savas ıle ılgılı olaylar on plana cıkarılacak dedıler :) .
şehitlik tsk dakı bır cok kısı ınancsızken musluman degılken sehıtlık kavramı cok enterasan yanı . mısılleme tsk a aıt ucakları kek gıbı vurduklarında yapılacaktı. ben pek bırsey beklemıyorum ne bu ulkeden ne askerınden ne hukumetınden nede holigan secmenınden . hep boyle bu olaylar
26 Mart 1994 te ne olmuş ?
-
Beyniniz sulanmış yav sizin,çıkın dıarı hava alın biraz. Komplo teorileri havada uçuuyor sitede :)
-
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/178776/ak-parti-secmeni-uzerine-nihat-genc
-
beyler suriyeli pilota acıyanlar olmuş, belirteyim, adam paraşütle atlamış muhtemelen kurtulmuştur. 4-5 defa uyarı yapıp füzeyle vurmuşlar.
-
Herkesin İzlemesi Gereken Bir Film "Wag the Dog" Bütün Olayları Çözersiniz :)
-
oy almak için düşürdü deyin he he deyip geçin siktir edin.
-
kaygusuz bunu yazdı
Abdullatif şener twitterde yazmış
Çok hazin: Niğde'de El Kaide askerimizi polisimizi öldürdü; iki gün sonra Türkiye, El Kaide ile savaşan Suriye uçağını düşürdü.
böyle bişey olurmu .?işte tam aradığım foto buydu..
Edit: TBT deki akp karşıtı dostlarım.. Burada gevezelik eden akp lileri toplasanız bir elin parmaklarını geçmez. Sayılarının bu kadarcık olduğunun kendileri de farkında. Bu yüzden alabildiğince saçma sapan konuşarak sinir sistemimizi altüst etmeye çalışıyorlar. Aldırmayınız.. Sandığa gidip oyumuzu kullanalım. Bu forumdaki asıl konuyu 30 mart akşamı açacağız. O gün geldiğinde %30 gibi bir oy oranıyla ezilmiş bütün AKP şakşakçılarını daha şimdiden konuya davet ediyorum. Beklenen günler çok yakındır.
Not: F.Avni ben değilim :)
EMRE955 tarafından 24/Mar/14 09:30 tarihinde düzenlenmiştir -
F.Avni BB'nin gözünde Jenna Jameson'un gözündeki Rocco Steffi gibidir.
-
LizardKing bunu yazdı
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/178776/ak-parti-secmeni-uzerine-nihat-genc
adam müthiş konuşmuş