Türkiye Yarı Finalde
-
KGD bunu yazdı:
-----------------------------musty28 bunu yazdı:
-----------------------------
bu arada çok kötü oynadık. pas bile yapamadılar.
-----------------------------bi kerede şans bize gülsün amk ya hep gavurlara gülüo
bi de oynamadan kazanalım ki futbolcuların götünden ter gelmiştir 120 dk
kolay deil
----------------------------
hocam doğru diyosunda. Her zaman şans bizden yana olmaz.
-
musty28 bunu yazdı:
-----------------------------KGD bunu yazdı:
-----------------------------musty28 bunu yazdı:
-----------------------------bi kerede şans bize gülsün amk ya hep gavurlara gülüo
bi de oynamadan kazanalım ki futbolcuların götünden ter gelmiştir 120 dk
kolay deil
----------------------------
hocam doğru diyosunda. Her zaman şans bizden yana olmaz.
-----------------------------ya bu bile yeter en kötü avrupa 4.sü olcaz
-
yok ya ınanasım gelmıyor heycandan macı ızlemıyorum pc basındaydım kardesım gol attılar dedı ulan yok dedım ya bı daha olmaz atmazlar ımkaansız dedım abı yaptılar ya ben artık bunlardan herseyı beklerım ama her seyı
-
nası bişi buu :|
-
musty28 bunu yazdı:
-----------------------------Lay lay lay lay lay OOOOOOOOOOOO Türkiiiiiiiiyeeeeeee
Lay lay lay lay lay OOOOOOOOOOOO Türkiiiiiiiiyeeeeeee
Lay lay lay lay lay OOOOOOOOOOOO Türkiiiiiiiiyeeeeeee
-
Yok böyle bir takım tarih yazıyoruz tarih.
Arkadaşlar msn nicklerinizin yanına bu kodu koyun Türkiye bayrağı - [a=4][c=0] C· [/c][/a]
Buda Türkiye bayrağı ve Türkiye yazısı;
[c=0][a=4] C• [/a=#A80004][/c][c=0][a=4] T Ü R K İ Y E [/a=#A80004][/c][c=0][a=4] C• [/a=#A80004][/c]
-
manyaki bunu yazdı:
nası bişi buu :|
jan janlı :|kırmızı beyaz :|
kim çözebilirki tam olarak bunun ne olduğunu...
efsane...dehşet...
MÜKEMMEL :|
-
DkN bunu yazdı:
helal olsun aslanlarıma, yarı final bile bizim icin buyuk bir basarı ancak yarı finalde Almanya karşısında şansımız yok malesef. Alman defansında pozisyon bulma gibi bir ihtimalimiz yok. zaten pozisyona giremeyen kazara gol atan bir takımız, mertasacker metzelder friedrich gibi adamların arasından nasıl gol arayacagız cok merak ediyorum. yine savunma yapar uzatırız desem oda olmaz, emrede cezalı duruma dustu, defansta adam yok garip bir takım cıkarıcaz Allah sonumuzu hâyır etsin.
AGA TADINI CIKAR simdiden ne düsünüyon almanyayı sen simdinin tadını cıkar keyfine bak
allah kerim -
Yaw Düdük hakemin ağzında kaLeci eLiyLe topu kesse tamam çaLıcak düdüğü ama semih varyaa semihh son dakikaLarın adamı taşşaaağına kurban oLayım ben onunn yaa HeLaL türKiye Ses fiLan kaLmadı beyler Türkiye Aşkııı...Sırada aLmanLar var !!
-
poligonda oturuyorum, silah seslerini duymanız lazım :))