Türkiye Yarı Finalde
-
Maçı kalabalık bir grupla seyrediyorduk semihin gölü ile birden etrafda büyük bir kargaşa yaşandı.Benim gibi adam bile gucaklaştı üstelik tanımıdıgım insanlarla ulan ne oluyoz dedim kim bu insanlar sonra salla gtisin dedim.Hep beraber bütün millet omuz omuza penaltıları izledik.Tanrım sen nelere kadirsin.
-
muaha:D
-
ben böyle bir takım daha hayatımda görmedim.bu kadar şanslı bir takımda görmedim.
-
Bu şansla nereye kadar ?
-
fatih terim artistlik yaptıkça millete takımın şansı daha da artıyo ne iştir ben de anlamadım
-
coLin bunu yazdı:
-----------------------------Yok böyle bir takım tarih yazıyoruz tarih.
Arkadaşlar msn nicklerinizin yanına bu kodu koyun Türkiye bayrağı - [a=4][c=0] C· [/c][/a]
Buda Türkiye bayrağı ve Türkiye yazısı;
[c=0][a=4] C• [/a=#A80004][/c][c=0][a=4] T Ü R K İ Y E [/a=#A80004][/c][c=0][a=4] C• [/a=#A80004][/c]
-----------------------------
Sağolasın çok iyi oldu,olaya şans diye arkadaşları şiddetle kınıyorum ve son olarak sözlerimi burda öğrendiğim bir vecizeyle sonlandırmak istiyorum,
Karabiber tuz göt oldun hırvat SUS!
Yer gök inlesin bu sesi dinlesin hep seninleyiz TÜRKİYE -
alacakaranlik bunu yazdı:
Bu şansla nereye kadar ?
bilmiyoruz görecegiz:D inş. finale kadar:)Hakemin piçligine ragmen yine yendik a.k..
-
alacakaranlik bunu yazdı:
Bu şansla nereye kadar ?
-----------------------------sence şansmı?
son saniyede gol gelmesi hemde o şekilde
penaltılarda hırtların sanki kör gibi kaleyi görmemesi
bence şans değil takdiri hüdaa
allah yardım ettin (BENCE)
(sakın bu yorumu evirip çevirip yine tartışmayın)
-
Almanya büyük ihtimal son durak olacak. Ardından 3. oluruz gibi geliyor.
-
ALLAH'ım ne büyük mutluluk bu ne büyük gurur.TÜRK olmaktan bir kez daha gurur duydum.
Ayrıca hakemin anası Hırvat'mış Anasını OSMANLI'lının torunları biplemş herhalde hem hakemi hem hırvatları yendik...