folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türkiye Yarı Finalde

Türkiye Yarı Finalde

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Güzel maç oldu allahın izni ile yarı fine çıktık. İnşA yarı finalide aşıp, finale çıkıp kupayı alacağız.

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Posmort3m
    Posmort3m's avatar
    Erkek
    muhha amk kro (cro) ları nasıl caktık..teknik direktorlerının tipini sevmemiştim saten
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chinggis
    Chinggis's avatar
    Erkek
    Gay tipli herif , hususi olarak Hollanda'yla oynamaları lâzımdı onların :|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JaCKaL
    JaCKaL's avatar
    Erkek

acidim birader su teknik direktörünün yerden yarim saat kalkmayip sonra omzuna yaslanip aglayan hirvatliya..

direkten toplari döndü, rüstü salakligina bi gol yedi ( ki penaltida telafi etti)

ahmet cakar diyo ki bizim takimin cevresinde mistik bi güc var, bu mistik güc bizi iteliyo. harbi hakli galiba..

semiiihin de krampona saglik, sans mans talih kadar ilahi herneyse avrupali türkün tassagini bi daha tatmis oldu.. hemde koydum sanirken :D muhaa

choosing my confessions...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi

Bu duygu tarif edilmez çarşambaya almanya inşallah

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

semihin attığı gol : semih semih semih semih. mucize bu adam:)

http://www.seyrettir.com/video/482/Euro_2008_%3A_Hirvatistan_1_-_1_Turkiye.html

penaltılar. Tüm mili takıma yürekten teşekkür ediyoruz.

http://www.seyrettir.com/video/483/Euro_2008_%3A_Hirvatistan_1_-_1_Turkiye_%28Penalti_Atislari%29.html

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

Kırmızı beyaz , siker acımaz , Bunu ananın amına yaz...

valla ban da yesem yazıcam kusura bakmayın. ses mes kalmadı zaten kaç saattir bagırıyorum. muhteşem bişey. Başkasına nasip olmaz böylesi. Hollandayı kocasına kavuşturalım hadi aslanlarım 

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chinggis
    Chinggis's avatar
    Erkek
    JaCKaL bunu yazdı:
    -----------------------------

acidim birader su teknik direktörünün yerden yarim saat kalkmayip sonra omzuna yaslanip aglayan hirvatliya..

direkten toplari döndü, rüstü salakligina bi gol yedi ( ki penaltida telafi etti)

ahmet cakar diyo ki bizim takimin cevresinde mistik bi güc var, bu mistik güc bizi iteliyo. harbi hakli galiba..

semiiihin de krampona saglik, sans mans talih kadar ilahi herneyse avrupali türkün tassagini bi daha tatmis oldu.. hemde koydum sanirken :D muhaa

-----------------------------

Hoca insan mısın sen ya :D 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek

dalgamı geçiolar anlamadımki :D 3 maç yaptık 3 üde şans olamaz :) süper oynuolar gerçekten milli takımımız tebrik etmek lazım :)

bu galibiyeti 70 milyona armağan ettiLer :) kutlamak hepimizin hakkı ama bazı magandalar var hiç yakışmıo :S

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek

ALAYINA ! kapak.
Toplam Hit: 8015 Toplam Mesaj: 75