Türkiye Yarı Finalde
-
Güzel maç oldu allahın izni ile yarı fine çıktık. İnşA yarı finalide aşıp, finale çıkıp kupayı alacağız.
-
muhha amk kro (cro) ları nasıl caktık..teknik direktorlerının tipini sevmemiştim saten
-
Gay tipli herif , hususi olarak Hollanda'yla oynamaları lâzımdı onların :|
-
acidim birader su teknik direktörünün yerden yarim saat kalkmayip sonra omzuna yaslanip aglayan hirvatliya..
direkten toplari döndü, rüstü salakligina bi gol yedi ( ki penaltida telafi etti)
ahmet cakar diyo ki bizim takimin cevresinde mistik bi güc var, bu mistik güc bizi iteliyo. harbi hakli galiba..semiiihin de krampona saglik, sans mans talih kadar ilahi herneyse avrupali türkün tassagini bi daha tatmis oldu.. hemde koydum sanirken :D muhaa
-
Bu duygu tarif edilmez çarşambaya almanya inşallah
-
semihin attığı gol : semih semih semih semih. mucize bu adam:)
http://www.seyrettir.com/video/482/Euro_2008_%3A_Hirvatistan_1_-_1_Turkiye.html
penaltılar. Tüm mili takıma yürekten teşekkür ediyoruz.
-
Kırmızı beyaz , siker acımaz , Bunu ananın amına yaz...
valla ban da yesem yazıcam kusura bakmayın. ses mes kalmadı zaten kaç saattir bagırıyorum. muhteşem bişey. Başkasına nasip olmaz böylesi. Hollandayı kocasına kavuşturalım hadi aslanlarım
-
JaCKaL bunu yazdı:
-----------------------------acidim birader su teknik direktörünün yerden yarim saat kalkmayip sonra omzuna yaslanip aglayan hirvatliya..
direkten toplari döndü, rüstü salakligina bi gol yedi ( ki penaltida telafi etti)
ahmet cakar diyo ki bizim takimin cevresinde mistik bi güc var, bu mistik güc bizi iteliyo. harbi hakli galiba..semiiihin de krampona saglik, sans mans talih kadar ilahi herneyse avrupali türkün tassagini bi daha tatmis oldu.. hemde koydum sanirken :D muhaa
-----------------------------Hoca insan mısın sen ya :D
-
dalgamı geçiolar anlamadımki :D 3 maç yaptık 3 üde şans olamaz :) süper oynuolar gerçekten milli takımımız tebrik etmek lazım :)
bu galibiyeti 70 milyona armağan ettiLer :) kutlamak hepimizin hakkı ama bazı magandalar var hiç yakışmıo :S
-

ALAYINA ! kapak.