Türkiye‘De Ki En Aktif Ve En Güçlü Hack Grubu
-
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------
Ayyildiz team var. Kuruculari yurt disinda olduklari icin istedikleri gibi hack operasyonu yapabiliyorlar ve isinde tecrubeliler diyebilirim.
-----------------------------En son cem yılmazın goradaki arkadaşımız hasta bu kartpostalları dağıtıyoruz modunda kitap kalem satıyorlardı :)
Ayteğin yukarda yazdığı bişey var,
Bu çağda 1000 site hackleyip içeri girmemenin tek yolu var yapmadığın işi reklam etmek yada 1 yapıp 1000 göstermek =) o zaman hiç korkmadan hackerim diye ortalıkta dolaşabilirsiniz çünkü gerçekte hiçbir zararınız olmadığı için kimse sizinle uğraşmaz.
-
Hack mi?
Hack ne arar la bazarda?
-
en son bir siteyi indirdigimde ttnetten Nerdeyse ceza evini Boyluyordum ogundur Bugundur yanından Bile geçmiyorum:S
-
pc net teydi galiba geçen sene mi ne türkiye den dinci bir grup brezilyaya savaş açmıştı işte bu işler nasıl oluyor cyber bişey bişey di
-
Evet Eskilere Bakarsak 6 Sene Evel :) Yine Var idi Bisi Oluyordu Ortaliklarda
Bircok site vardi saglam hepsi kapandi gitti bitti simdi kalen biz tahribat com var hatirladigim kadariyla saglam olarak bi kactane daha var.)
starhack,sibercart curt, cyber,woltran,isko.. bunlari hack grubu olarak gormuyorum gormedimde .. 18/19 yasinda genclerin hack dedikleri seyi ogrenmek icin zaman kaybetdikleri bir ortamdan ibaret :) eskilere bakarsak bir ayyildiz vardi simdi dagildi :) bizde dalımızı kıranın ormanını yakariz mantıgıyla ilerliyoruz. onun icin artık tr de hack 17-18 yasindaki bebelerin ugrastiklari seyden ibaret -
Bundan Seneler Önce Türkiye Emniyetinde Hack Konularından Fazla Çakan Eleman Yoktu O zamanlar Yapıyoduk Kafa Rahattı Hatta Bi keresinde Yakalandım Bilirkişi Vardı Orda Adam Resmen Pcyi Açmaktan Aciz Sonuçta Savcı Bırakmıştı Daha Dogrusu Yasada Bu suçla İlgili Bi Madde Yoktu Heralde .Ama Daha Sonra yeni Maddeler Eklenip Epey Bi Zorlaştı Olay Şeyhimizinde Dediği Gibi Şuan Enselerler Adamı 3-4 yıl Güneş Görmezsin
-
başından beri derim hack işi boş iş...
fakat proğramcıysan veya webmastersen kıyısından köşesinden öğrenmekte fayda var...
-
T.i.T derim başka bişey demem. Kapandı tabi. adamlar işe güce atıldılar.
-
Türkiyedeki gelmiş geçmiş en buyuk hack grubu Hothackers Teamdir. Geçmişi hatırlayan arkadaslar cok daha iyi bilir..
-
hack işi boş iş diyorum programlamayı
adın gibi
biliyorsan zaten hacker olursun
hack mi?
hack ne ara rla bazarda?
bunca yıllık bazarcıyım hic hacck görmedim.
hack mack yok burda...