folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Türkiyede Türk Olmak Kadar Zor Bir İş Yok Arkadaş ;

Türkiyede Türk Olmak Kadar Zor Bir İş Yok Arkadaş ;

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maydonoz07
    maydonoz07's avatar
    Erkek
    ''saptan olmaz şeker cinsine çeker''

Türk"üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz, Atsızcıyız, Turancıyız. Basbuğumuz: Atatürk, Yol Göstericimiz: Nihal Atsız, Silahımız: Damarlarımızdaki asil kan, Hedefimiz: Turan! Soyumuz; Saf Türk Soyudur, Dilimiz; arınmıs Türkçe"dir, Töremiz; ne Arap"ın, ne kürdün ne de Batı"nın töresidir, özbeöz Türk"ün töresidir. Türk"ün töre ve kültürünü, yasam tarzı olarak benimseyip yaşar ve yaşatiriz. GökTanrı Türk"ü Korusun..... TÜRK IRKI SAĞ OLSUN....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    teodos
    teodos's avatar
    Erkek
    ontedi bunu yazdı:
    -----------------------------

Dostlar siz faşistlere bakmayın. Zamanında bütün sol kesim ve abileri pkk diye bağırıyorlardı. Neymiş Pkk devrimci ilerici marksistmiş. Lan gerizekalı beyin özürlü. Madem devrimciydi, zamanında bez parçalarından ( bayrakları oluyor ) , orak çekiçi niye kaldırdılar. Madem solcuysanız barzani - talabani muhteşem ikili köpeklerini savunanların saflarında niye yer aldınız. Bunların beyinlerinin almadığı birşey var, devrimcilikle terörizmi karıştırıyorlar. Neyapsınlar, abileri öyle davranıyor. Şu bizim sözde solculara(!) kafayı erdiremiyorum. Faşizm kötüdür derler, dünyada birçok insanı öldürmüştür derler( evet doğru ). Lan aptal insanlar , faşiszm yüzünden dünyada 5 milyon insan öldü, ya komünizm (sözde komünizm) yüzünden kaç kişi öldü. Ben söyleyeyim; 137 milyon kişi öldürülmüştür. Kaldı ki bunlar her vatansever insana faşist damgası yapıştırıyor. O zaman bizde onların faşistlerinden bahsedelim.

Apo : Sözde solcu özde o.çocuğu ( Babası Pu$ht, anası talabani , kuma olarakta barzani.). CIA 'nın eroin ayağının Ortadoğu müdürüdür kendisi.

Stalin : Zamanında Azerbeycan'a kadar saldırdı. Oradaki insanları işkenceden geçirdi.

Mao : Halan Uygur Türkleri, onların hapishanelerinde yaşamaktadır. Sırf 40 milyon kişi Mao tarafından katledilmiştir.

Lenin : Milletin elindeki paraları alıp, sözde devletleştirme bahanesiyle 5 milyon insan açlıktan ölmüştür. Ayrıca Rusya'da dinsel birşey kalmasın diye insanları öldürmüştür.

Eeee kim faşist acaba. Sorarım onlara.

yaşına 81 yazmışsın ama sanırım 13-14 yaşında bi veletsin. Terimleri, tarihi, sayıların a.koymuşsun. Birde ukalaca. Sol nedir, sağ nedir, faşizm, kemalizm, din.. ne anlıyosun bu kelimelerden. bunlar hergün duyduğun ama anlamadığın kavramlar belli. yazı Yüce Türk ulusunun yaşadığı olumsuzlukları anlatmış, ama sen alakasızca yaklaşmışsın. oku sadece oku...

? z ı n ı s ı m a d n ı k r a f __ n i n e k i l h e T
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    teodos bunu yazdı:
    ontedi bunu yazdı:

Dostlar siz faşistlere bakmayın. Zamanında bütün sol kesim ve abileri pkk diye bağırıyorlardı. Neymiş Pkk devrimci ilerici marksistmiş. Lan gerizekalı beyin özürlü. Madem devrimciydi, zamanında bez parçalarından ( bayrakları oluyor ) , orak çekiçi niye kaldırdılar. Madem solcuysanız barzani - talabani muhteşem ikili köpeklerini savunanların saflarında niye yer aldınız. Bunların beyinlerinin almadığı birşey var, devrimcilikle terörizmi karıştırıyorlar. Neyapsınlar, abileri öyle davranıyor. Şu bizim sözde solculara(!) kafayı erdiremiyorum. Faşizm kötüdür derler, dünyada birçok insanı öldürmüştür derler( evet doğru ). Lan aptal insanlar , faşiszm yüzünden dünyada 5 milyon insan öldü, ya komünizm (sözde komünizm) yüzünden kaç kişi öldü. Ben söyleyeyim; 137 milyon kişi öldürülmüştür. Kaldı ki bunlar her vatansever insana faşist damgası yapıştırıyor. O zaman bizde onların faşistlerinden bahsedelim.

Apo : Sözde solcu özde o.çocuğu ( Babası Pu$ht, anası talabani , kuma olarakta barzani.). CIA 'nın eroin ayağının Ortadoğu müdürüdür kendisi.

Stalin : Zamanında Azerbeycan'a kadar saldırdı. Oradaki insanları işkenceden geçirdi.

Mao : Halan Uygur Türkleri, onların hapishanelerinde yaşamaktadır. Sırf 40 milyon kişi Mao tarafından katledilmiştir.

Lenin : Milletin elindeki paraları alıp, sözde devletleştirme bahanesiyle 5 milyon insan açlıktan ölmüştür. Ayrıca Rusya'da dinsel birşey kalmasın diye insanları öldürmüştür.

Eeee kim faşist acaba. Sorarım onlara.

yaşına 81 yazmışsın ama sanırım 13-14 yaşında bi veletsin. Terimleri, tarihi, sayıların a.koymuşsun. Birde ukalaca. Sol nedir, sağ nedir, faşizm, kemalizm, din.. ne anlıyosun bu kelimelerden. bunlar hergün duyduğun ama anlamadığın kavramlar belli. yazı Yüce Türk ulusunun yaşadığı olumsuzlukları anlatmış, ama sen alakasızca yaklaşmışsın. oku sadece oku...

Dostum eğer sende benim gibi bazı insanların içinde kalsaydın bunu demezdin. Bir yıl boyunca ağzıma Türk lafını alamaz oldum. Hiç kimse bunun farkında değil.

yaşına 81 yazmışsın ama sanırım 13-14 yaşında bi veletsin. Bu lafına da gelince, bilgi yaş ile ölçülseydi Süleyman Demirel ordinaryus olurdu. ( Polemik olmasını istemiyorum. ) . Sen gel Çukurova Üniversitesinde sol grupların arasına gir ve orada ulusal değerlere sahip çıkmaya kalk bakalım ne oluyor. Kalkıpta bana kimse bilmiyor davası gütmesin ( biliyorum veya bilmiyorum. ). Keşke üniversitedeki R1 kantini kapatılmadan önce gelseydin. Neler gördüğümü tahmin edemezsin. Ha çok olay yaşadım veya çok bilgiliyim gibi algılanmasın lütfen. Bir de bu pencereden bakmanız açısından söylüyorum.

Düzeltme : bütün sol kesim yazmıştım , özür diliyorum. Birden sinirli sinirli yazdım. Genelleme yapmak yanlış.

Ne demişler sinirliyken asla mektup yazma :). Bu arada Kürt düşmanlığı gibi sakın algılanmasın.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek
    Yaziyi tamamen okudum, ihtiyaclar ve beklentiler elbette olacaktir lakin fazla duygusal olmaya gerek yok, kistas olarak yazilmis tahminimce, turk olmak zorsa aksi bir etnige sahip olmak cok daha zor. Kim kimi taslar, kim kimi horlar herkes bilir.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    hojucuk bunu yazdı:
    Yaziyi tamamen okudum, ihtiyaclar ve beklentiler elbette olacaktir lakin fazla duygusal olmaya gerek yok, kistas olarak yazilmis tahminimce, turk olmak zorsa aksi bir etnige sahip olmak cok daha zor. Kim kimi taslar, kim kimi horlar herkes bilir.
    hoca bir etniğe sahip olmak zor birşey değil, adam olmasını bilince ;) lazların temsilcisi diyebileceimiz İsmail Türüt ün yaptığı şarkılara bak, bi de ahmet kayaya bak ;) ahmet kaya tartşması başlatmak istemiorum ama fark ortada ;) kürt lerin içinde gerçekten vatanını seven delikanlı adamlar da var, ama içlerindeki ipneler onlardan nefret edilmesine neden oluyo.. falan filan :|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Faşistlerden bahsedenler...

Siz faşizm nedir bir fikriniz var mı? 

Ayrıca konu ile alakası cok olmasa da, son zamanlarda eski tanıdıklarla gorustukce cok garıp bırsey fark ettim... Eskiden az çok para kazanan, eğitim alan adam, "Ben Kürt değilim Türk'üm." derdi. Birine Kürt diye hitap etmek, "Cahil, vasıfsız" demek manasına gelirdi...

Şimdi bakıyorum, sarışın adamlar bile "Ben Kürdüm" diyor.

Ne iş bu ben anlayamadım. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anarsist
    Anarsist's avatar
    Erkek
    Musket bunu yazdı:

Siz faşizm nedir bir fikriniz var mı?

Ayrıca konu ile alakası cok olmasa da, son zamanlarda eski tanıdıklarla gorustukce cok garıp bırsey fark ettim... Eskiden az çok para kazanan, eğitim alan adam, "Ben Kürt değilim Türk'üm." derdi. Birine Kürt diye hitap etmek, "Cahil, vasıfsız" demek manasına gelirdi...

Şimdi bakıyorum, sarışın adamlar bile "Ben Kürdüm" diyor.

Ne iş bu ben anlayamadım.

* Kimse saf-kan Turk, Kurt, Ingiliz degildir. (Bu mumkun degil).

Cahillik etnik kokene dayali degildir. Biri 'Kurt' kokenli ise; Turk'um, Yunan'im vs dese bu onun aslini degistirmez.

Yazini kesinlikle tasvip etmiyorum.

Çok günahım varsa neden gamım var Ali gibi şahı-ı merdana düştüm
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi
    compi güzel olmuş yazı kehanette verilen yardımların bir çogunun yerlerine ulaşmadıgını söylemiş dogrudur fakat dogunun her ili aynı degildir şırnak hakkari ve diyarbakır gibi bazı illerin belli bölgelerinde kürtler çok katı kurallar koymuşlar kime Türklere ben bunu yaşadım garajlarda inersin adam yabancı oldugunu anlar bir anda etrafında bir kaç kişiyi bulursun gelir kimsin nerden geldin nereye gidiyosun falan filan dolmuşa binersin aynı taksiye binersin aynı senin o dedigin yardımları alamıyanlar vardır ama ben o yardımı alan köylülerin şehirde 2-3 dairesinin olduna şahidim adamlar seni dışlıyorlar bana ayrım yapmayana ayrım yapmam bana ayrım yapana ayrımın alasını yaparım tepki görmeden tepki veren vatandaşların (kökeni fark etmez) canları cehenneme sizi sahile almayan o it başta olmak üzere

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    Musket bunu yazdı:

Siz faşizm nedir bir fikriniz var mı? 

Ayrıca konu ile alakası cok olmasa da, son zamanlarda eski tanıdıklarla gorustukce cok garıp bırsey fark ettim... Eskiden az çok para kazanan, eğitim alan adam, "Ben Kürt değilim Türk'üm." derdi. Birine Kürt diye hitap etmek, "Cahil, vasıfsız" demek manasına gelirdi...

Şimdi bakıyorum, sarışın adamlar bile "Ben Kürdüm" diyor.

Ne iş bu ben anlayamadım. 

ŞARIŞIN KÜRT YOKMU bende bunu anlamadım(kafadan bir örnek hülya avşar karslı) ? ayrıca sen oraya okul yapmazsan yada yaptığın okulada pkk baskın yaparsa elbetteki halk cahil kalacak .elbetteki olan masum halka olacak bir filistinli masum halk diyince ayaklanıyoruz g.dogudaki çocukların sucu ne?okumak isteyen ama terör yüzünden okuyamamış halkın suçu ne ?

ve birine kürt diye hitap etmek cahil vasıfsız demek manasına gelirdi demişsin işte bu hepimizin ayıbıdır. dogudan ilk geldiğim yıllarda  ( 1983 ) okulda öğretmenlerin ve öğrencilerin davranış biçimi tam hayvancaydı kıro diyenmi dersin kürt diyenmi dersin horlanmak o biçim derslerime bile yansıyordu .şimdi o çocuk büyüdü ve askerliğini doguda yaptı onlara göre pkk ya yani kardeşlerine mermi sıktı hakettiğim bumuydu? ama herkes ben değil,benimle aynı şartlarda  büyüyüp geri doguya gidip öğretmenlerden nefret edip dagadan mermiyi basan var.bu mesajım kime batarsa batsın umrumda değil dogru bildiğim dogruları  yazmaya devam edecegim.(sana karşı bir lafımda yok genel bir açıklama bak mesela arkadaşın biri MAYDANOZ LUK yapmış yukarda böyleleri oldugu sürece türkiye hep kambur kalacaktır)

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Benim de Kürt - Türk o bu şu vs gibi bir bakışım yok zaten.

Ben de Kürt lerin hepsi oyle kabul edılırdı dıyorum.

Şimdi ise insanların olmayı çok istediği birşey haline geldi.

Beni şaşırtan bu.

Daha garibi, Doğu da, daha çok Van vs gibi karma nufuslu yerlerde,

Hala insanlar ben Kürt'üm demeye utanıyor.

"Ben Kürt değilmişim OLEYYY" lafını duymuşluğum var. 

Ve bu olay olalı çok da olmadı. 

Toplam Hit: 6129 Toplam Mesaj: 43