folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Türkiyede Türk Olmak Kadar Zor Bir İş Yok Arkadaş ;

Türkiyede Türk Olmak Kadar Zor Bir İş Yok Arkadaş ;

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KorteX
    KorteX's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    her 5 elmadan biri kesin çürüktür..

Yetim düşler bekçisi
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek
    zigana bunu yazdı:
    -----------------------------
    Kehanet bunu yazdı:
    Mc_cO_By bunu yazdı:

@Kehanet

Hocam anlatmış olduğun olayda tamamen haklısın ama cebimde bıçak vardı lafından sonra benim için artık haklı değilsin. Ne olursa olsun, ne kadar iyi olursa olsun, yanında silah taşıyan adam, götünü onunla sağlama alan adam(yasanın seni korumadığı yerde sen kendini koruyorsun ya) bence adam değildir. Orda sana yapılan olay her ne kadar yanlış olursa olsun, sırf o asarım, keserim, deşerimli konuşmaların yüzünden, bence hakkını bulmuşsun..

hoca ben asarım keserim deşerimli konusmadım...sadece o anda o adam durdukyere dovmeye kalktı tekme salladı bende eger o tek olsaydı anasını s*kerdim dedım..ki demekte de haklı oldugumu dusunuyorum.. sızkı burda ufak bı lamer gelıp sıteye bırak ayrımcılık yapmayı dalga gecmeyı tekme atmayı...burda gelıpte ezik bıle dedımı o konuya kufur yagmuru oluyor..adamın anasından gırıp dedesınden cıkılıyor...ama burda adam haksız oldugu halde hala ona hak verılmesını anlayamaıyorum !!!.. ve demıssınkı evet haklısın ama bıcak tasıdıgın ıcın haksızsın... ne yanı sımdı bırı gelıp sikse bıle egerkı bız bak bende sıkebılırım...benımkıde var dedıgımızde haksız konuma mı  dusuyoruz...

ayrıca o bahsettıgım bıcak varya..gorsen gulersın amk...serce parmagını gecmez..ayrıca kör bı bıcak..ayrıca bıcak tasıma hıc huyum degıldır ben mardındeyken hayatımda bıcak tasımadım..ınsan baska yere gıdınce kı ozellıkle ayrımcılık yapılan bı yere ne olursa olsun ınsan onlem alma ıhtıyacı duyuyor...neyse hoca madem benım bu yaptıgım hareketı adam olmamakla nıtelendırıyorsun...o zaman senıde bı dıyarbakıra bı karsa mardıne gıtte orda bu zabıta gıbı adamlar karsına cıksın da o zaman ben senı goreyım bakalım sen gotunu nasıl saglama alacaksın hoca ?.. eger o zaman sen daha beterıne kalkısmazsan bende bı bok bılmıyorum...

daha ne diyimki..ya anlamak ıstemıyorsunuz...yada anlamamazlıktan gelıyorsunuz.. ben kımseye burda mahkeme kuralım demedım..sadece compu hoca nın bıseyler yazdı paylastı bende kendı fıkrımı yazdım... sana haklı mıyım veya haksızmıyım dıe sormadım.. polemik yaratmanın alemi yok !!!

Kardeş şimdi mardin-istanbul  ayrıymış gibi psikolojiye girmişsin ama bu sendroma kapılan bizler değiliz.bizler derken yanlış anlama türk-kürt ayrımı filan yapmıyoruz..Ama çok ciddi yapanlar var maalesef.meyve sebze halleri pazar yerleri nerdeyse mardinlilerin elinde .bir arkadaş pazarcılık yapmak için belediyeden  izmirden yer aldı ve mardinlilerden dayak yedi.nedenmi gelmişler adamın tezgahının önüne arabasını koymuşlar oda demişki arabanızı alaırmısınız?  senmisin bunu diyen .arkadaşa pata küte girmişler.bizden izin aldındamı geldin buraya diye.mardine ait çeklerin yarıdan fazlası karşılıksız çıkar.bizimde başımıza geldi. yani demek istediğim dostum kendinize biraz çeki düzen verin.alikıran başkesen olmayın.Birlikte yaşamasını öğrenme zamanı geldi geçiyor.
    yanı ne dıyım yaaaw...artık dıyecek laf bulamıyorum harbıden anlamakıstemıyorsunuz...ben sıze mardındekılerın hepsımelekmı ddım..bak en bastada yazımda...mutlaka her yerde curuklerde cıkr demıstım... yanı heryerde olelerı cıkarve en onları savunmuyorumda..ama sız ılla herkesı aynı kefeye koyuyoırsunuz...baska da bısey yazmıycam...kımnasıl anlamak ıstıyorsa oyle anlasın ...!

Benimkisi kuvvet, zevk ve kudret. Benim adım "Kehanet"
Toplam Hit: 6705 Toplam Mesaj: 43