Türkiye"De Yaşayan Bir Ermeni"Nin Ağzından Türkiye Ve Türk"Ler
-
TÜRK olmak bi ayrıcalıktır.
-
Bu yazıyı bir harbiden bir Ermeni yazdıysa bende somaliliyim.
-
Bende türkiyede yasan bi türk olarak söylüyorum ki ermeniler ;
Kahpeçe vurup kaçan milletir.Savas sırasında olan erkeklerin cocuklarını ve karılarını öldüren kahpe insanlardır.Rusya ve Avrupanın laflarına kanıp götü kalkan bir millettir.Kendi çabaları ile bişey yapamayıp diğer milletlerden medet umarlar. -
ben pek yadırgamadım aslında , ermeni den ne demesini beklerdiniz ki , bi yunan bulun o da aynı şeyi der, alayı o.ç. bunların bi bok bilmezler anca iftira atar piçler
ermeni çocuğu o..ç.
-
Valla bencede aslına bakarsanız adam günümüz Türkiye'sini harika anlatmış,Ama yarım yamalak bilgisi ve ermeni,yunan gibi milletlerin türklere karşı taktığı meşhur at gözlüğü ile Tarihimize kesinlikle dil uzatamaz
-
Türkler barbar deildir buna inanarak kendimizide kandırıyoruz,Türk 1.75 boylarında sıska bi insan tipidir barbar olarak anılmamızın nedeni güçle savaşları kazandığımıza ikna etmektir bizi fakat biz savaşlarımızı zekamızla kazandık örneğin Kürşad Baskını..
-
bu ülkede @lemura gibi saflar (belkide provakatördür bilemeyiz ) olduğuğu sürece ne birlik beraberlik olur nede kardeşlik, yazı resmen provake amaçlı yazılmış, hem bir tane ermeni böyle yazdı diye hepsi kötümü oldu?? bazı arkadaşlarda dünden razı ermenilere sövmeye, bakın her millette iyi ve kötü insanlar vardır, islamda ırkçılık diye birşey yoktur, Allah hiçbir ırkı diğerinden tamamen üstün yaratmamıştır, her ırkın kendine özgü üstün yanları vardır, bırakın artık bu işleri arkadaşlar, artık birlik ve beraberlik zamanı, birbiirimizi yemenin bize hiçbir zaman faydası dokunmamıştır ,dokunmayacaktır, ne zaman gelecek herkesin kardeş olduğu günler çok merak ediyorum (geleceğinden pek umutlu değilimya neyse)
-
Bu yazının apo zehirlenmiş yalanından hiçbir farkı yok.İkisininde amacı milletin içini öfkeyle nefretle doldurup ortalığı bulandırmak.
-
Xous basta yazan ermenimi yunanmı kim yazdıysa artık o yazıya 1 e 1 uyosun bence
-
__d_mode__
---------------------------------
bu ülkede @lemura gibi saflar (belkide provakatördür bilemeyiz ) olduğuğu sürece ne birlik beraberlik olur nede kardeşlik, yazı resmen provake amaçlı yazılmış, hem bir tane ermeni böyle yazdı diye hepsi kötümü oldu?? bazı arkadaşlarda dünden razı ermenilere sövmeye, bakın her millette iyi ve kötü insanlar vardır, islamda ırkçılık diye birşey yoktur, Allah hiçbir ırkı diğerinden tamamen üstün yaratmamıştır, her ırkın kendine özgü üstün yanları vardır, bırakın artık bu işleri arkadaşlar, artık birlik ve beraberlik zamanı, birbiirimizi yemenin bize hiçbir zaman faydası dokunmamıştır ,dokunmayacaktır, ne zaman gelecek herkesin kardeş olduğu günler çok merak ediyorum (geleceğinden pek umutlu değilimya neyse)
---------------------------------------
Bu ülkede ALINTI ibaresinin ne anlama geldiğini anlayamayacak kadar saf olan gençler varken , gerçektende bu ülkenin geleceği için tasalanmamak içten bile değiL : )
Toplam Hit: 6005 Toplam Mesaj: 42