folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türkiye'nin Diğer Ülkelerde Ki Üsleri?

Türkiye'nin Diğer Ülkelerde Ki Üsleri?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

Evet arkadaşlar Amerika'nın Türkiye'de üssü var bilindiği üzere. İncirlik. Peki türkiyenin çeşitli ülkelerde buna benzer faaliyetleri nelerdir? Bir ülkede üssümüz varmı? Bilinen buna dair anlaşmalarımız nelerdir?

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostok
    Lostok's avatar
    Erkek

olduğunu duymuştum ama nerde hatırlamıyorum

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

Türkiye'nin bağımsız bir üssü yok diye biliyorum. Hepsi de NATO'ye bağlı barış güçleri ve KİÖ'nün Blacksea harmony diye Rusya ve diğer Karadeniz ülkeleri ile yaptığımız deniz kuvvetleri operasyonları var. Ayrıca BAB'a bağlı Arnavultuk ve Bosna 'daki üslerde kuvvetlerimiz var. NATO üslerinden de Somali , Sudan , Afganistan 'da ki üslerde kuvvetlerimiz var.

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aluine
    aluine's avatar
    Erkek

Bizim üssümüz neyimiz yok dışarda. :)

Sadece UN ve NATO görevleri itibarıyla yurtdışında görev yapan birliklerimiz var. (Afganistan, kosova, lübnan vs.)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

bizim değerli bir hocamız vardı okulda, Türkiye'nin en değerli ihraç malı asker derdi . 1950lerden beri batı ittifakına göbekten bağlı, yarı müstemleke son zamanlarda hatta sömürgeleştirilmiş bağımsızlığını yitirmiş bir ülkeyiz bizim ne işimiz var küresel dengelerde çıkarlarımızı korumakla , kendi evimizde tecavüze uğramamayı başarırsak bu bile mucize sayılacak özellikle şu günlerde ...

herşeyin bir şeyi vardır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

kosovada üs yok birlik var

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Ehem ben şimdi olayı size anlatıyım. Bir ülke başka bir ülkeye üs açtırmak için o ülkeyi borç batağına sokması gerekir :).

Dünya bankası IMF bu yüzden vardır önce ülkeyi borç batağına sokarlar ardından gelip derler bana borçlusun ödeyemiyorsun o zaman bana madenlerini sat, petrolünü ucuzdan ver, elektrik şirketini telekom şirketini sat yadaa ülkende askeri üs kurmama izin ver :).

Askeri üs neden kurarlar Türkiye'de?

Çünkü ABD nin bitmek bilmeyen bir Tek Dünya hayali vardır. Willson ilkerini herkes bilir okullarda öğrettiler ama ne olduğunu bilkmiyorduk sadece Willson ilkerier  diye biliyorduk. SEVR haritasını hatırlayın.

Yani ABD nin sadece SEV hayali dışında ortadoğunun haritasının değişmesinin istediği bölgeler vardır. Kendi adamını devlet başkanı olarak koyar kukla olarak oynatır (Bakınız Irak Bakınız Barzani)

Kısacası Türkiyenin üssü falan yoktur. Maalesef askerimizi batının Afganistan daki, Ürdün deki yada yakında olacak Filistindeki bölgelerine götüriyorlar bizde gönderiyoruz o da ayrı :S

İşte bu askeri üssün sebebi de ülke içinde yaptıkları etnik ayrımcılık, dini ayrımcılık veya ülkeyi karmaşaya sokmak için gereken işleri buralardaki cia çakalları yada elçilik konsoloslukdaki çakallar tarafından yapılır. Üsler bu yüzden vardır.

Batı Kıbrıs 'ı boşuna istemiyor. Belki farkında değiliz ama Kıbrıs Ordoğuya bakan bir UÇAK GEMİSİ GİBİDİR. BATMAZ YIKILMAZ..... Eğer orayı ele geçirirlerse ORTADOĞU askeri müdahale vs.. gibi şeyler için orası vazgeçilmezdir.

DÜZENLEME: He birde bunlar fantazi olarak gelebilir belki ama bazı arkadaşlara ama isteyenler birde YUGOSLAVYA parçalanış sürecine bakın. Bu gün bizdeki polise silah yetkisine kadar sürdürülen operasyonlara kadar herşey adım adım aynıdır.

Konuyu açan arkadaş daha iyi anlamak isterse okuması gereken kitaplar;

BANU AVAR kitapları

YUGOSLAVYA PARÇALANIŞ SÜRECİNİ ANLATAN  TEOMAN ALİLİ

BİRDE Emekli orgeneral DOĞAN GÜNEŞ in yazdığı bir dergi vardı adını unuttum Doğan Güneş te bu süreçlere değiniyor.

Hurşit Tolon'nun da bu konularda görüntülü ve yazılı oldukça geniş kaynakları vardır.

"bea"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

kuzey ırakta var

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

jayde bunu yazdı:
    -----------------------------

kuzey ırakta var

Irak'ın kuzeyinde üssümüz ne zaman açıldı :D

"bea"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaban
    beyaban's avatar
    Erkek

ExpirE bunu yazdı:

jayde bunu yazdı:

kuzey ırakta var

Irak'ın kuzeyinde üssümüz ne zaman açıldı :D

belki yarın belki yarından da yakın :D

Türkçülük dün bir kaynaktı, bugün bir çaydır. Yarın coşkun bir ırmak olacak ve önünde ki bütün engelleri yıkacaktır.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek

kuzey ırakta var üssümüz

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
Toplam Hit: 5564 Toplam Mesaj: 25