Türkiye'nin Diğer Ülkelerde Ki Üsleri?
-
ExpirE bunu yazdı:
-----------------------------
garga bunu yazdı:
-----------------------------kapanmadi hala var, yenilendi falan hatta. ama bu sadece sembolik bir askeri us.
soylendigi gibi turkiyenin nato vs.den bagimsiz turk askeri olarak ussu hicbi yerde yok diye biliyorum. ama, ama, ama...
KKTC'de var :) onuda ulkeden sayarsan...
-----------------------------Orası bizim yahu :D:D Ne üssü yavru vatan ora :D
-----------------------------tamam super... benim icin sorun yok. ama soyle bir sorun ortaya cikiyor bu noktada, avrupa birligi su anda kibris adasini tum adayi avrupa birligine almis durumda... kuzeydeki TC askerini o yuzden isgalci olarak adlandiriyorlar ve bizde bu tuzaga dusuyoruz... halbiki bunlari KKTC askeri olarak gostermen dunyanin en basit isi. neyse uzar giderim ben yine ona buna aptallik falan basicam, abarttim son zamanlarda o yuzden susucam bu sefer.
-
garga bunu yazdı:
ExpirE bunu yazdı:
garga bunu yazdı:
-----------------------------kapanmadi hala var, yenilendi falan hatta. ama bu sadece sembolik bir askeri us.
soylendigi gibi turkiyenin nato vs.den bagimsiz turk askeri olarak ussu hicbi yerde yok diye biliyorum. ama, ama, ama...
KKTC'de var :) onuda ulkeden sayarsan...
-----------------------------Orası bizim yahu :D:D Ne üssü yavru vatan ora :D
-----------------------------tamam super... benim icin sorun yok. ama soyle bir sorun ortaya cikiyor bu noktada, avrupa birligi su anda kibris adasini tum adayi avrupa birligine almis durumda... kuzeydeki TC askerini o yuzden isgalci olarak adlandiriyorlar ve bizde bu tuzaga dusuyoruz... halbiki bunlari KKTC askeri olarak gostermen dunyanin en basit isi. neyse uzar giderim ben yine ona buna aptallik falan basicam, abarttim son zamanlarda o yuzden susucam bu sefer.
-----------------------------İşte bunun içinde ülkesine bağlı bir hükümet, ses çıkartan bir komuta kademesi gerekiyor :(
-
üs denince askeri havaalanı anlamında diyosun sanırım.Tahminimce bağımsız bir üstümüz yoktur.Birlik varmıdır bilemiyorum
-
jayde bunu yazdı:
kuzey ırakta var
-----------------------------Onlar üs değil, zamanında barzaniyle talabani birbirlerini kırmasın diye onların talebiyle yerleştirilmiş zırhlı birlikler. Operasyonel yetkisi falan yok, üs değil, tamamen göstermelik asker yani.