folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türkiye'nin Diğer Ülkelerde Ki Üsleri?

Türkiye'nin Diğer Ülkelerde Ki Üsleri?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

ExpirE bunu yazdı:
    -----------------------------

garga bunu yazdı:

kapanmadi hala var, yenilendi falan hatta. ama bu sadece sembolik bir askeri us.

soylendigi gibi turkiyenin nato vs.den bagimsiz turk askeri olarak ussu hicbi yerde yok diye biliyorum. ama, ama, ama...

KKTC'de var :) onuda ulkeden sayarsan...

Orası bizim yahu :D:D Ne üssü yavru vatan ora :D

tamam super... benim icin sorun yok. ama soyle bir sorun ortaya cikiyor bu noktada, avrupa birligi su anda kibris adasini tum adayi avrupa birligine almis durumda... kuzeydeki TC askerini o yuzden isgalci olarak adlandiriyorlar ve bizde bu tuzaga dusuyoruz... halbiki bunlari KKTC askeri olarak gostermen dunyanin en basit isi. neyse uzar giderim ben yine ona buna aptallik falan basicam, abarttim son zamanlarda o yuzden susucam bu sefer.

anca gidersin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

garga bunu yazdı:

ExpirE bunu yazdı:

garga bunu yazdı:

kapanmadi hala var, yenilendi falan hatta. ama bu sadece sembolik bir askeri us.

soylendigi gibi turkiyenin nato vs.den bagimsiz turk askeri olarak ussu hicbi yerde yok diye biliyorum. ama, ama, ama...

KKTC'de var :) onuda ulkeden sayarsan...

Orası bizim yahu :D:D Ne üssü yavru vatan ora :D

tamam super... benim icin sorun yok. ama soyle bir sorun ortaya cikiyor bu noktada, avrupa birligi su anda kibris adasini tum adayi avrupa birligine almis durumda... kuzeydeki TC askerini o yuzden isgalci olarak adlandiriyorlar ve bizde bu tuzaga dusuyoruz... halbiki bunlari KKTC askeri olarak gostermen dunyanin en basit isi. neyse uzar giderim ben yine ona buna aptallik falan basicam, abarttim son zamanlarda o yuzden susucam bu sefer.

İşte bunun içinde ülkesine bağlı bir hükümet, ses çıkartan bir komuta kademesi gerekiyor :(

"bea"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

üs denince askeri havaalanı anlamında diyosun sanırım.Tahminimce bağımsız bir üstümüz yoktur.Birlik varmıdır bilemiyorum

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aluine
    aluine's avatar
    Erkek

jayde bunu yazdı:

kuzey ırakta var

Onlar üs değil, zamanında barzaniyle talabani birbirlerini kırmasın diye onların talebiyle yerleştirilmiş zırhlı birlikler. Operasyonel yetkisi falan yok, üs değil, tamamen göstermelik asker yani.

Toplam Hit: 5566 Toplam Mesaj: 25