Türkiyenin En İyi Hackerları
-
Çoluk çocukla oluyorsa Doğuda aşiretler bir hack team kursa her birinin pcsi olsa sırf ping le site bırakmazlar :D
-
İyi Hacker ı herkes tanır . büyük hacker ı ise kimse ....
Şuanda Özel şirketlerde veya kamuda çalışan öyle adamlar varki adı sanı duyulmamış :) biriyle tanıştım dudağım uçukladı. Emniyeti ve Orduyu hiç saymıyorum zaten :))
-
yok la o kadarda abartmayın.. kamunun sitelerinide görüyoruz özel sektör sitelerinide görüyoruz.. rezillik diz boyu anlıyan adam basıo geçio..
ordunun elinde gerçekten sağlam adamlar war yani ona bişey diyemem..
-
iLLegaLL bunu yazdı:
İyi Hacker ı herkes tanır . büyük hacker ı ise kimse ....
Şuanda Özel şirketlerde veya kamuda çalışan öyle adamlar varki adı sanı duyulmamış :) biriyle tanıştım dudağım uçukladı. Emniyeti ve Orduyu hiç saymıyorum zaten :))
evet o yüzden pkk kongragel siteleri sapasağlam ayakda demi? -
ir2'e katılıyorum..
Ayrıca web sitesi hacklemek hacker olmak demek değildir.
Son olarak da rasgele hack'e hack demem ben...
-
Bence kevin mitnick çünkü adam bilgisayar ve telefona dokunmama cezası almı$
-
Bizim Mitnik te buz dolabına dokunma cezası aldı..
-
Su da bi gercek
Hacker demek bence bu calisan sistemleri en iyi bilen. Ve istedigi yere sizan demek illa girip de siteler index atan deigldir. Istese atar.
En iyileri emniyet ve ordudadir...
-
Hacker / Pis / Dağınık / Winampı Açıp Dinlemeyen / Sporu Sevmeyen / Karı Kızı S.. için Kullanan / Araba Kullanmasını Bilmeyen / İşine Yarıyacak Herşeyi ( Kibrit Çöpüde Dahil saklayan ) / Araştırmacı olan / Zeki Olan / Çalışma Hırsı Olan / Herkezle Taşşak Geçen / Çevresi Tarafından Ezikmiş Gibi Muamele Gören Adamdır :D
hepside bende war.. kabul edin olm Dünyanın En Büyük Hackeri Benim ya Böyle topicler açmayın..
: :D:D:D:D:D
-
mitnick iyi cocuk