Türkiyenin En İyi Hackerları
-
Site admini olmak yada hazir kodlar site hacklemekle hacker olunmaz.. Bneim tanıdıgım 2 yada 3 kisi var gercekten isi bilen ama isim vermek istemem kendi sitelerinde bile isimlerini yayinlamiyorlar.bu lafimada atliyan cok kisi olur ama neyse.
-
bence en iyi hackerlar Ctr teamdan maniac ve Holyone bide ben şimdi diyeceksiniz niye sen ? :) abi dünyada görülmemiş bir teknikle yeni keşfettiğim bir sistem ve açık sayesinde 700 tane php nuke sitesi hackledim daha okadar php nuke sitesi hackleyen varmı bilmiyorum :)
-
bence doktoray dır.adamlar 45 dk da 1500 amerikan sitesini indirdi ne demeli ha tabi millet için illa imza gerekliya ondan hacker sayılmıyor...adamlar o kadar iyi olmasa o kadar basın la iç içe olmazlar...
bence doktoraydır...ha holyone da yapmış olduğu denyo programı ile saygıyı hakediyor saygılar
bilki hesap sorulmaz madist olandan
-
Doktor hackersa bende uzayliyim
Cc lerle varolmayan siteleri alip hackledik demekle olmuyor bu isler inamayanlar whois cekip arsiv sit6elerine bakabilirler.Bu isi ilk yapan lamer toplulugu ise dijitalangels diye bir gruptu
Tr de bilinen en iyileri kim derseniz.
Eskilerde meliksah vardi sonra birakti bu isleri birde bigfoot var oda kadikoy belediyesinde bilgi islemde calisiyodu en son
Misishoikan (buyuk ihtimalle yalnis yazdim) bide bu eleman iyiydi
-
Doktoray hacklemedi 1500 siteyi hackleyen Akıncılar grubuydu Doktoray ı tanırım ve diyorum ki Doktoray bi s..ten çakmıyoooo. Bonzo sen uzaylı deilsin çünkü dediklerin%100 doğrudur :))
-
wallhi bir ara ben en büyük olacaktım ama son anda olmadı :D
ama bana kalırsa zehirhacker ve ben -
olum cahil cahil konuşmayın lem bu işin en büyük iki simi vardır erdemri hacleyen ernosto ce Efsane020 başka büyük yok ötekilerde eminim bu işi ikisinden örenmiştir.:))))
-
ESkilerden MKTR TEAM vardi onlardi cok iyidi ama baya acilmislar herhalde sonra dailmak zorunda kaldilar...
-
İsmini duymamışsınızdır "PROFOSYONEL"
-
Walla Ben ce Tasarım Konusunda Doktoray Güzel. Bu araa telefon sapığına bir mesajım war. Kardeş İmmortal eğer benim bilfiğim immortal ise ben onun hem modt olduğu forumu hemde msn adresini ahckledim. Lamerin biri o tutturdu msn i hackle diye..