Türkiyenin En İyi Hackerları
-
ulan birincisi siteleri doktoray hacklemedi ikincisi adamlar 1-2 host buldular hostu hackleyince hosta bağlı olan 1500 siteyide teker teker hacklemiş oldular bu kadar basit yani bence bu saçma çünkü sizin türkiyenin en iyi hackerini tanımamanız lazım en azından ben hackero lsaydım kimse beni tanımazdı
-
doğru çünkü en yakın arkadaşım bile benim bilgisayardan anlamadığımı düşünüyorama ben bi hackerım ve bunu kimseye söylemediim :))
-
Bırak bu işleri , fırçala dişleri =)
Abi herkesin dediği gibi iyi bir hacker tanınınır ama cok iyi bir hacker asla tanınmaz bilinmez.. Doktoraymıs iskoymus bunlar hava civa.
-
Merak ettım :) Nden holyone veya deca veya rene vs vs kısıler neden cevap yazmıyolar acaba :) onlar nedıcek merak edıyorum :)
Benım aklıma gelen DesertSun vede pezevenk gelio pezevenk neden gelıo dersenız hosuma gıdıo o adamın cok sey bıldıgın emınım kesın :)
İcindekı hacker ruhunu rahat bırak nasıl hacker oluyorsun bak :) :)
-
"Küçük insanlar kişileri , Normal insanlar olayları , Büyük insanlar fikirleri tartışırlar."
Kimsenin zoruna gitmesin bu her zaman böyledir.
-
yaw en iyi hacker nasıl belirlenir mantiken en iyi hacker bilinmez...yakalananların iyiliğide büyüklüğüde bitmiştir artık saçma bir şey yapıyoruz
-
zumsuk bunu yazdı:
Ben adını bilmiyorum ancak 16-18 yaşlarında çocuk önünü kesip ya paranın yarısını şimdi verirsin yada bankadaki herşeyini alırım diyordu ve alıyordu bu büyüktür ayrıca bugunlerde 2-3 hacker yakalanmış büyük bankaları halletmişler onlar iyi bildiğim başkayok vallahi
senin o dediğin 18 yaşında bi eleman bide abileri var onnar öle takılıo iş eleman yapmış ama eleman gazeteye şuınnarı sölemişi bende gazeteden okudum hhani:) Her türlü şifreyi 10 SN de kırabilirim burdan sana sesleniorum ben sana tahribat login şifremi vereyim 10 sn de yazamassın bile m.q 31 karekter boru deil :D -
Sabbotaj bunu yazdı:
Merak ettim.Turkiyenin en iyi ları kim yaw.TommyMcCann diodu bizim arkadas,Doktoray falan.bildiklerinizi yazarsanız sevinirim a.q
En iyi hacker kim olduğu bilinmeyen hacker dır... -
Lütfen doğruları söliyelim TABİKİ ''''!!!!-----BEN-----!!!!''''
-
computerwolf bunu yazdı:
İsmini duymamışsınızdır "PROFOSYONEL"
Bu bahsettigin kişi bi alman sitesinin admini bu adam biseyden anlamaz ya çocukları kandırıyor kendi arasında her gelene hotmailde gelen maillerde ip göstermeyi ögretir :p benim bi arkadasta bi ara konusuordu onunla ama bilmiyorum sonra akibeti ne oldu.. bununla hacker olunuyorsa benim yegen var 9 yasında o Dünya'nın en iyi heykiridir :p