Türkiyenin En İyi Hackerları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ulan birincisi siteleri doktoray hacklemedi ikincisi adamlar 1-2 host buldular hostu hackleyince hosta bağlı olan 1500 siteyide teker teker hacklemiş oldular bu kadar basit yani bence bu saçma çünkü sizin türkiyenin en iyi hackerini tanımamanız lazım en azından ben hackero lsaydım kimse beni tanımazdı

Zimbabwe
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    generous
    generous's avatar
    Erkek
    doğru çünkü en yakın arkadaşım bile benim bilgisayardan anlamadığımı düşünüyorama ben bi hackerım ve bunu kimseye söylemediim :))

Boş sayfaya imza atmam!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek

Bırak bu işleri , fırçala dişleri =)

Abi herkesin dediği gibi iyi bir hacker tanınınır ama cok iyi bir hacker asla tanınmaz bilinmez.. Doktoraymıs iskoymus bunlar hava civa.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    truvaa
    truvaa's avatar
    Erkek

Merak ettım :) Nden holyone veya deca veya rene vs vs kısıler neden cevap yazmıyolar acaba :) onlar nedıcek merak edıyorum :)

Benım aklıma gelen DesertSun vede pezevenk gelio pezevenk neden gelıo dersenız hosuma gıdıo o adamın cok sey bıldıgın emınım kesın :)

İcindekı hacker ruhunu rahat bırak nasıl hacker oluyorsun bak :) :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chaki
    chaki's avatar
    Erkek

"Küçük insanlar kişileri , Normal insanlar olayları , Büyük insanlar fikirleri tartışırlar."

Kimsenin zoruna gitmesin bu her zaman böyledir.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    yaw en iyi hacker nasıl belirlenir mantiken en iyi hacker bilinmez...yakalananların iyiliğide büyüklüğüde bitmiştir artık saçma bir şey yapıyoruz

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:

Ben adını bilmiyorum  ancak 16-18 yaşlarında çocuk önünü kesip ya paranın yarısını şimdi verirsin yada bankadaki herşeyini alırım diyordu ve alıyordu bu büyüktür ayrıca bugunlerde 2-3 hacker yakalanmış büyük bankaları halletmişler onlar iyi bildiğim başkayok vallahi

senin o dediğin 18 yaşında bi eleman bide abileri var onnar öle takılıo iş eleman yapmış ama eleman gazeteye şuınnarı sölemişi bende gazeteden okudum hhani:)  Her türlü şifreyi 10 SN de kırabilirim burdan sana sesleniorum ben sana tahribat login şifremi vereyim 10 sn de yazamassın bile m.q 31 karekter boru deil :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biocyn
    biocyn's avatar
    Erkek

Sabbotaj bunu yazdı:

Merak ettim.Turkiyenin en iyi ları kim yaw.TommyMcCann diodu bizim arkadas,Doktoray falan.bildiklerinizi yazarsanız sevinirim a.q

En iyi hacker kim olduğu bilinmeyen hacker dır...

pkk siteleri çin çalışmalara devam edelim arkadaşlar...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Decoder
    Decoder's avatar
    Erkek

Lütfen doğruları söliyelim TABİKİ  ''''!!!!-----BEN-----!!!!''''

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetPoLice
    NetPoLice's avatar
    Erkek

computerwolf bunu yazdı:

İsmini duymamışsınızdır "PROFOSYONEL"

Bu bahsettigin kişi bi alman sitesinin admini bu adam biseyden anlamaz ya çocukları kandırıyor kendi arasında her gelene hotmailde gelen maillerde ip göstermeyi ögretir :p benim bi arkadasta bi ara konusuordu onunla ama bilmiyorum sonra akibeti ne oldu.. bununla hacker olunuyorsa benim yegen var 9 yasında o Dünya'nın en iyi heykiridir :p

Osmanlı Torunu
Toplam Hit: 13903 Toplam Mesaj: 61