Türkiye"Nin İlk İnsansız Helikopteri: Malazgirt...
-
heyttt beeee işte rene abü gene yaptı fantazisini :P:P
-
auehuaheua ben rene cevabını verir öyle postalar sanıodum neyse buda iyi :D
-
Helal Rene,iyi söylemişsin,ağzına sağlık.
-
oley bee geldi hele şükür milli adam gibi bişey
-
helal olsunda kankalar bu uçak 5 kiloyla rüzgarda takla atmazmı?
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------
başlıı okuduktan sora resmi görünce koptum amk :DD uzaktan kumandalı helikopterler kapalı çarşıda oyuncakçılarda satılıo boşuna uraşmış tsk :D ama adını sevdim ilham verio insana :)
uzaktan kumandalı helikopter demek...sen bi metreye zıplayamazken bu oyuncak 10 bin fitten ucuo sen önünü göremezken,eline bi taş verseler max 50 metreye atarken..bu oyuncagın 15 km menzili war..
adamlar ugrasmıs yapmıs yoruma bak..yo kaslında yapmıcaksın bunlara fazla bu tür seyler.. -
mobydick64 bunu yazdı:
bir zamanlar herbir parçasını türklerin ürettiği otomobil vardı ve tanıtım için geldiği zaman içine benzin koymuyorlar .çalışmıyor bu diye üüretimini durduruyorlar.. o yüzden birşeyi ilk defa türkler yapıyorsa bu işte endişeliyim.. inşallah ilk seri üretimlerine helikopterlerin pervanelerini takmayı unutmazlar :D:D:D:D
----------------------------bahsettiğin araba devrim arabanın dönemine göre iyi özellikelrinden bahsetmemişler! a.qdumun basınının işi işte fırsat bulsakda insanımızın yaptığımız boka bok atsak
dötçü basına kafam girsin
-
Tuxes bunu yazdı:
Bende gerçek insansız helikopter sandım amk. :) TSK'yı pek bi milleti gaza getirme çabasında gördüm canım :) İnsanlarımız maalesef bu skindirik maket uçağa bile sewinir olmuş eee haksızda değiller doğrusu buna da şükür diyecek hallerdeyiz ne yazıkki !
Elin amerikasında bunun gerçeğinden war hemde model model... Biz bu skindirik maket uçağa sewiniyoruz.Ne işe yarar bu faktörü nedir ? Hemen açıklalayayım;Havadan terörist takip eder (belki geceleride bunu yapabilme kapasitesi vardır ki ben sanmıyorum) eee peki sonra ? Terorist yer yüzündeyken zaten askerlerde siker analarını mağralara girince nolcak ? :)
Ota boka sevinmeyin derim ben.Bizim milletimiz bizim askerimiz kalitesinde teknolojik ürünleri hak ediyor ! Eti topu uçan maket nan n'olur bundan amk. Allah bilir bunu bile yapabilmek için milyon dolarlar harcamışlardır !
-----------------------------skindirikmi ?? hastır sen ordan ses ve görüntü aktarıyor 15 km çapı var diyor bildiğin maket gelikopter deyil janım
10 bin metre irtifa ve 2 bin 500 metre menzile sahip olan İnsansız Hava Uçakları
YERLİ ÜRETİM MALAZGİRT HELİKOPTERLERİNDE ÖNE ÇIKAN DÖRT ÖZELLİK ŞÖYLE:
Otopilot sistemi
Yer kontrol istasyonu
Helikopter simülasyon sistemi
Helikoptere özel donanım şifreli haberleşme, telemetre ve digital resim haberleşmesimaket uçaklarda hangi özellik var bunlardan ? ayrıca senin a4 kağıdı ile yapıp uçurduğun uçağa benzemez bunlar :)
-
abi valla bak ordumuz adına güzel bişi ama hafif geldi bana rüzgar atar onu bence
bide birileri gelişmemizi istemez
bi depoya atarlar onu cürüsün diye