folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Türkiye"Nin İlk İnsansız Helikopteri: Malazgirt...

Türkiye"Nin İlk İnsansız Helikopteri: Malazgirt...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    heyttt beeee işte rene abü gene yaptı fantazisini :P:P
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    auehuaheua ben rene cevabını verir öyle postalar sanıodum neyse buda iyi :D

NesTo | same shit diffirent asshole
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek
    Helal Rene,iyi söylemişsin,ağzına sağlık.

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek
    oley bee geldi hele şükür milli adam gibi bişey

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurtcobani
    kurtcobani's avatar
    Erkek
    helal olsunda kankalar bu uçak 5 kiloyla rüzgarda takla atmazmı?

Ya Bir Yol Bul, Ya Bir Yol Aç, Yada Yoldan Çekil.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek
    cold-m4 bunu yazdı:
    -----------------------------
    başlıı okuduktan sora resmi görünce koptum amk :DD uzaktan kumandalı helikopterler kapalı çarşıda oyuncakçılarda satılıo boşuna uraşmış tsk :D ama adını sevdim ilham verio insana :)
    uzaktan kumandalı helikopter demek...sen bi metreye zıplayamazken bu oyuncak 10 bin fitten ucuo sen önünü göremezken,eline bi taş verseler max 50 metreye atarken..bu oyuncagın 15 km menzili war..
    adamlar ugrasmıs yapmıs yoruma bak..yo kaslında yapmıcaksın bunlara fazla bu tür seyler..

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek

mobydick64 bunu yazdı:
    bir zamanlar herbir parçasını türklerin ürettiği otomobil vardı ve tanıtım için geldiği zaman içine benzin koymuyorlar .çalışmıyor bu diye üüretimini durduruyorlar..  o yüzden birşeyi ilk defa türkler yapıyorsa bu işte endişeliyim.. inşallah ilk seri üretimlerine helikopterlerin pervanelerini takmayı unutmazlar :D:D:D:D
    ----------------------------

bahsettiğin araba devrim arabanın dönemine göre iyi özellikelrinden bahsetmemişler! a.qdumun basınının işi işte fırsat bulsakda insanımızın yaptığımız boka bok atsak

dötçü basına kafam girsin

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

Tuxes bunu yazdı:
    Bende gerçek insansız helikopter sandım amk. :) TSK'yı pek bi milleti gaza getirme çabasında gördüm canım :) İnsanlarımız maalesef bu skindirik maket uçağa bile sewinir olmuş eee haksızda değiller doğrusu buna da şükür diyecek hallerdeyiz ne yazıkki !

Elin amerikasında bunun gerçeğinden war hemde model model... Biz bu skindirik maket uçağa sewiniyoruz.Ne işe yarar bu faktörü nedir ? Hemen açıklalayayım;Havadan terörist takip eder (belki geceleride bunu yapabilme kapasitesi vardır ki ben sanmıyorum) eee peki sonra ? Terorist yer yüzündeyken zaten askerlerde siker analarını mağralara girince nolcak ? :)

Ota boka sevinmeyin derim ben.Bizim milletimiz bizim askerimiz kalitesinde teknolojik ürünleri hak ediyor ! Eti topu uçan maket nan n'olur bundan amk. Allah bilir bunu bile yapabilmek için milyon dolarlar harcamışlardır !

skindirikmi ?? hastır sen ordan ses ve görüntü aktarıyor 15 km çapı var diyor bildiğin maket gelikopter deyil janım

10 bin metre irtifa ve 2 bin 500 metre menzile sahip olan İnsansız Hava Uçakları

YERLİ ÜRETİM MALAZGİRT HELİKOPTERLERİNDE ÖNE ÇIKAN DÖRT ÖZELLİK ŞÖYLE:

Otopilot sistemi
    Yer kontrol istasyonu
    Helikopter simülasyon sistemi
    Helikoptere özel donanım şifreli haberleşme, telemetre ve digital resim haberleşmesi

maket uçaklarda hangi özellik var bunlardan ? ayrıca senin a4 kağıdı ile yapıp uçurduğun uçağa benzemez bunlar :)

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

abi valla bak ordumuz adına güzel bişi ama  hafif geldi bana  rüzgar atar onu bence

bide birileri gelişmemizi istemez 

bi depoya atarlar onu cürüsün diye

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
Toplam Hit: 5418 Toplam Mesaj: 30