folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Türkiye"Yi Nasıl Düzelticeksiniz....

Türkiye"Yi Nasıl Düzelticeksiniz....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    Yaw hani hepimiz diyozya işte ben başbakan olsam şöyle yaparım işte şunu şöyle diye nasıl yapardınız neyi nasıl düzeltirdiniz bi zahmet yazalım eğer tahribattan bi başbakan çıkarsa belki dikkate alır...

örneğin dış politikayı nasıl düzenlerdiniz iç politika eğitim sağlık ekonomi işte nasıl yapacaksınız...

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    bu ulkeye diktator biri gelmezse duzelmez
    halk artik kendini vurdumduymazliga vermis,
    beles yasamanin yollarini ariyor,
    kolay para pesinde kimi dolandirsam kimin sirtindan gecinsem diye yasiyor.
    herseyin sahtesi bizde ama bir malezya gibi olamiyoruz,
    sahtesini yapiyoruz ama satilabilecek olaninkini degil
    paranin sahtesi, cekin sahtesi, biletin sahtesi
    sahtekarligin bile sahtekarligini yapiyoruz.

uzaga gitme o kadar cok dolandiricilik cikti ki partiler yapani degil ihbar edeni partiden atiyor.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    1.Aydınlığın kriterlerini belirlerim.malum aydınım diyipde Türklüğe sövenler mevcut.
    2.Her zaman türkçü politika güderim.bu politikadan kasıt ırkçılık deil, Atatürk"ün "bir türk dünyaya bedeldir" lafındaki zihniyetle aynı orantıdadır.
    3.putin"in yaptığı gibi satılan tüm kamu mallarını ve kurumlarını geri alırım.
    4.pkk nın yarım saatlik işi var o olayı çözdürürüm.
    5.Türklük hakkında höt bile diyen adamı asarım

daha bissürü şey var aklımda da hiç yazmim (:

... sorcerer & musket ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    under'a katılıyorum..

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    şu an itibariyle koko'ya da katılıyorum..

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    kokoya katılıyor ve ekliyorum..
    -imf denen at şeyi kılıklıları siktirederim
    -abd üslerini kapatırım
    -silah ve nükleer program uygularım
    -avrupa birliği denilen göt olaydan uzaklaşır karadeniz birliği altında Türkmenistan ve diğer Türk ülkeleri ile gerek siyasal gerek ekonomik gerekse bilim vs konularında çok yakınlaşırım
    -apo denen pezevengi dakikasında astırırım
    -anayasada köklü değişiklikler yaparım
    vs vs vs tamamen milliyetci bir hareket olacak bizimkisi galiba

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    Denge siyaseti denen bişey var. Bu başlıkta söylenen en ufak bir şeyin yapılması için milyon tane faktörün göz önüne alınması gerekiyor. "Sallandıracaksın taksimde 5 tanesini, bak bakalım bi daha yapıyor mu" diye bir düşünce olamaz. Ayrıca underzero'ya sonuna kadar katılyorum..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    Türklüğe söven birine anında ceza vermenin denge politikasında bi dengesizliğe yol açıcağını düşünmüyorum

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Ne kadar kararlı bir insan olursan ol arkana halkın % 90 almadan asla bir yerlere varamazsın. Kim yönetime gelirse gelsin bir kuvvetin içine giriyor ve bütün yapacaklarını unutup itaat etmeye başlıyor. Bu zamana kadarda oldu bundan sonrada böyle olacak. Hayal kurmayı bırakmak gerekiyor...
    Atamın zamanından bu yana çok şey değişti. O millyetçi Türk ruhu tekrar dirilmedikçe başa kim gelirse gelsin piyonluktan ileri gidemeyecek. Türkiyeyi düzeltmesi için insanların birbirlerini sevmesi sağlanmalı.

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    imf yi kovarım abdyi doverim yok avrupayı sallarım apoyu asarım... monopoly mi oynuyosun? hersey bukadar kolaymı sanıosunuz masabasında laf solemek gibi oldugunumu? bastakinin bunlardan birini yapmayı bırak agzından cumlesi cıksa memleketin bittigi an o an olur. yersin ambargoyu alırsın zurnayı sonra. eger diyorsanki ben ac kalırım sefil olur surunurum aclıktan otu soker kokunu yerim tası sıkar suyunu icerim ancak ozaman yaparsınız bunları. bizler bunları goze alabiliriz ama unutmayın herkez biz deil. bir yola cıkmak için bu teker yolda patlarmı diye cıkılmaz patlamayacagından emin olup cıkılır yoksa teker yolda patlar hayatın kayar...

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    arjantin krizdeydi.naptı ? imf i kovdu.avrupa ülkelerini asla takmadı.ve kimseyede borcum falan yok isteyen gelsin alsın dedi.peki noldu kimse ambargomu koydu ?hayır koymadı.e noldu arjantin düzeldi şu an belkide ekonomosi en iyi ülkelerden birisi.
    he bunlardan herhangi birisini ciddi anlamda istiyomuyuz biz devletimizden ?hayır.
    sadece istenilen biraz cesaret.avrupaya karşı pısırıklık deil cesur bi duruş sergilemek vs.vs

Toplam Hit: 3295 Toplam Mesaj: 27