Türkiye"Yi Nasıl Düzelticeksiniz....
-
arjantin ödemiyo çünkü başka parası yok ne diyo adam yeni krediler vermezseniz ödemeyiz diyo ve yeni anlaşma yapılıyor ve arjantin öyle ödeme yapıyor kısa vadeli aşıyor krizi ama yeni borçlar geldikçe daha çok batacak uzun vadede biz ise para olduğu için ödüyoruz hemen bitsin diye...
-
kimse bise yapamaz devam edin siz...
ayrıca arjantin imf ye odemese nolur. bneim bahsetmek istedigim halkının sefaletten ne halde geldigi idi. -
Underzero hacım, halkımız bu katılımı en son Kurtuluş Savaşında yapmıştır ve her türlü güçlüğü yenmiştir. Ondan sonra böyle bir birleşme olmadığı için bizi sürekli parçalamak ve bir araya getirmemek için uğraşmıyorlar mı? Gaffar Okkan halkı birleştirmek istedi ne oldu hakkın rahmetine kavuştu, izin vermediler. Darbe demişsin çok güzel bir örnek, işte o zamanda millet tırsmış olabilir ama suan halk içindeki bölünmenin en büyük nedenide o zamanki olaylardır ve hala günümüzdede sürmektedir. Yani zorlama ile hiç bir şey başarılı olamaz. Türk kanı taşıyoruz baş kaldırmaya meyilli insanlarız susturulmaya engellenmeye dayanamayız. Ama şöyle bir şey düşün sana birisi bir gün boyunca yemek yememek için zorlasa sen isyan edersin mutlaka bir şey yer içersin. Bunu İslam Ramazanda hiç bir zorlama olmadan yapabiliyor değil mi? İşte hoşgörü ve sevginin farkı. Halkımızın bi kaç istisna haricinde tek birleştiği nokta İslamdır. Bunu elinde tutan bu ülkeyi yönetidir...
-
Başbakan veya Cumhurbaşkanı olunca elinize panel veriyorlar, paneli az çok görmüştüm ;D
Başarıyla giriş yaptınız başbakan!
+ Kerhane işlemleri
- Şanlıurfa
- İstanbul
- vs.. vs..
+ Kerhaneye oruspu işlemleri
- Satın al
+ TCBMM işlemleri
- M.Vekili Sik
- M.Vekili Banla
- M.Vekili Atama
+ Suçlular
- Suçluları idam et
- Şuçluları salıver
- ID Girerek suçluyu görünmez et (emniyet candarma
kayıtlarını siler)
+ Savaş Aç
- ABD
- İsrail
- vs.. vs..
+ PKK İşlemleri
- Analarına şey et
- Bırak dolaşsın pezevenkler
- ABD'ye istek göndererek sik
- Destekle
+ Kurumlar
- Kurum aç
- Kurum sat
- Kurum batır
- Hortumla
Bi ton yönetim şeysi vardı aklıma gelenler bunlar :D
bi tıkla yönetiyon süper bişhi.. -
Siyasetten önce kişinin insan olması gerekir .
Askeriye kötü değil demiş . zumsuk .. Askerliğini yap önce diorum ben buna ..
Askerde Ana yok baba yok Allah yok Tanrı var . Tanrımıza Sağolsun denir . bunlarıda öğrenin ..
Komutan ana avrat küfür eder susarsınız susmak zorundasınız ..
köpek gibi davranırlar ondan sonra disiplin derler mantık denilen hiç bir şey yok .. Askere kadar ülkesini sevipte askerden sonra düşmanlık duyan çok kişi tanıdımm ..
+
Kamu faliyetlerinin düzene girmesi lazım ..
İhalelerde Yapılan Fesatlıkların durdurulması lazım .
bu ülkeye başbakan değil Önder lazım ..
Tusiad ın insaflı ve Para göz olmaması lazım ..
Ülkeden kaçırdıkları paraları yurt dışında saklamamaları lazım ..
Kendi bankalarına Güvenmeyen Bir Tusiad var başımızda ..
Ülkeyi kim yönetiyor ? ..
Tusiad ..
Niye ..
Çünkü Para demek Tusiad demek ..
Adamlar paralarını çekerse biz doyduk biz zaten yaşarız . ticaretten soyutlanırsak ne olur ..
Cumhuriyet diye bişey kalmaz..
Peki bu Tusiad çok mu Namuslu .. hayır ..
Tusiad Oluşumunun % vermek istemiorumda bir çoğu yahudi asıllıdır ..
Başbakan Bi işte ne yapar tusiad a danışır . Tusiad onay vermezse ne olur ..
İş çözüme ulaşmaz..
Başbakanın yanında namuslu insan mı olmalıdır Evet ..
peki bulmak kolaymıdır Hayır ..
daha bir cok şey konuşuruz . kafeyi kapatmak zorundayım ..
Devlet Yöneticileri büyük iş adamlarıdır herşey onların insafiyetine kalmıştır .. Devlet Büyük bir Şirket olarak kabul edilmektedir. ve öylede olmalıdır . ve her zaman ticaret yhapmak zorundadır -
evet dogrudur arkadasım. askeriye kotu deildir. egitim sistemlerine kılıf boluyorsun, ana yok baba yok Allah yok Tanrı var diyosun. Allah(arapca)=Tanrı(turkce) bu diline sahip cıktıgı icindir. bu sey gibi soldier=asker biz neden asker dioz soldier demioz demekle aynı kapı.dayaktan sikayet ediyosun bu disiplindir seninde soyledigin gibi. orada patates sogan yetismiyo asker yetisiyo tabiki boyle olucak. disiplin olmayan ordular ortada, savas cıkınca kendi kendilerini terhis edip kacıyorlar. komutan sana sover sen kendine hakim olursun boylece iradene hakim olmayı ogrenirsin. savas sırasında iradesine hakim asker hakim olmayandan 10adım ondedir. bu askerligin kotu olması demek olsa idi turk ordusu tarihi boyunca ve gunumuzde en yukarda olmazdı. askere gidipte ulkesinden nefret ediyorsa ben onun adamlıgına sıçim zaten.
Toplam Hit: 3297 Toplam Mesaj: 27