folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Türkler Nasıl Savaşır? (Anthony Herbert)

Türkler Nasıl Savaşır? (Anthony Herbert)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chinggis
    Chinggis's avatar
    Erkek

pit10din bunu yazdı:
    -----------------------------

AntiOksidan bunu yazdı:
    pit10din bunu yazdı:
    şerefli olarak saydığın komutan amerikaya köpeklik yapmayacak anlamışsındır umarım ...
    Köpek dediğin komutanların 10da biri kadar adam ol,sonra iran köpekliği yapma sonra tartışmaya devam edilir
    ben senin inanç meselelerine karıştım bee canıımm sonra sen gel istediğin şeyi tartışırız ;)

anlaşılmıştır ki siyasetin ne demek olduğunu da bilmiyosunuz sizin gibileri her yere sürmek müstehaktır ;)

dünya dengelerinin tarihin neler üzzerine kurulu olmadığını bilmeden sallamak güzel

bana sewiyesiz diyosun ilk saygısızlık edip küfür eden de sensin ne hikmetse ;)

ben gidip gerçek komutanların konferanslarını dinlerken siz ekmeğe pepe diyodunuz

Türküm asarım keserim demekle olmuyo antioksidan az aç beynini de beynine oksijen gitsin

senin gibi amerikan köpeği olacağıma gider İranın köpeği olurum sen canını sıkma ;)

Dünya dengeleri diyorsun , daha sonra da ABD ile işim olmadan ben istediğim gibi yaşarım diyorsun , diyorsun çünkü salaksın , dünya dengelerinin tartıldığı terazi Amerika'dır , istediği gibi tartar , istediğinden yük alır istediğine verir .

"Ben Türk'üm , emir almam." deyip de "Türk'üm asarım keserim demekle olmaz." diyen tek gerizekalı sen değilsindir eminim ki .

Git İrân'da Şii köpekliği yap , bu vatanda elinde olmayan "Türk'e sövme özgürlüğü" orada vardır , acem köpeği seni...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

İranı hangi konularda desteklediğimi bildiğinden oraya yükleniyosun

eee ama sen değil miydin 2 gün önce gürcüler amerikalılarla uçup kesecek diyen

benim ne yapıp yapmadığımı bigün karşılıklı oturup konuşurken anlatırım

sonra da sen anlatırsın neler yaptıklarını

ama ben sana abd savunma bakanlığına mail at dedikçe sen yok diyosun

bana amerikanın siyasi yönetim şeklini söyle senle siyaset tartışmayacam bundan sonra :B

edit : ulan at organı ben acem değilim diyorum senin beynin basmıyo mu

soyuna soktuğum sen nesin lan bana onu söyle ben Kafkas Türküyüm amcık herif

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiLoZoF
    FiLoZoF's avatar
    Erkek

Tahribatta artık Türkler Türklere "köpek" "leblebi beyinli" diyemi hitap ediyor?

Bu sıfatları bir Türkün ağzından duymak soğuk duş etkisi yarattı bende..

Yazık.

Dünya tarih sahnesinden Türk milletini çıkartırsanız ancak geriye kalanlar köpek olabilir ama haysiyetiyle yaşayan bir milletin efradına aynı milletin efradı "köpek" diye hitap edemez.  Akıl başta gerek. Toparlanın.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    FiLoZoF bunu yazdı:

Tahribatta artık Türkler Türklere "köpek" "leblebi beyinli" diyemi hitap ediyor?

Yazık.

Dünya tarih sahnesinden Türk milletini çıkartırsanız ancak geriye kalanlar köpek olabilir ama haysiyetiyle yaşayan bir milletin efradına aynı milletin efradı "köpek" diye hitap edemez.  Akıl başta gerek. Toparlanın.

Haklısın.

Da, bu noktada benım kafamda oluşan soru şu:

"Kim Türk, kim köpek?" 

Yani bir şerefsizin, eskaza Türk topraklarında doğmuş olması,

Ona Türk vasfını vermez değil mi? 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

ben hakaret etmedim ilk

hhee bana söwene de susacak değilim

musket biliyosan bişeyler konuş bilmiyosan da ortaya laf atma bee güzelim ;)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiLoZoF
    FiLoZoF's avatar
    Erkek
    Musket bunu yazdı:
    FiLoZoF bunu yazdı:

Yazık.

Haklısın.

Da, bu noktada benım kafamda oluşan soru şu:

"Kim Türk, kim köpek?" 

Yani bir şerefsizin, eskaza Türk topraklarında doğmuş olması,

Ona Türk vasfını vermez değil mi? 

Merak etme musketim kim şerefli kim şerefsiz az çok biliyoruz.. Kastettiğim manayı yukarıda sen anladın.

Bana göre ben Türküm bu vatana can feda diyen herkes en az benim kadar Türktür.  

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EscDewil
    EscDewil's avatar
    Erkek
    Türk askeri asla kücümsenemez Türk askerinin nufüsü bir yunanistana esittir :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek
    raul bunu yazdı:
    DkN bunu yazdı:

Düşmanın üzerine atlıyorlar, süngüyü düşmanın karnına sokuyorlar, etraflarında dönüyor ve tüfeğin kabzasına sol elleriyle bastırarak düşmanın bağırsaklarını deşiyorlardı.

tam olarak canlandıramadım. neyin etrafında dönüyorlar düşmanın mı kendi eksenlerinin mi? düşmana sırtı dönük olarak mı kabzaya sol elleriyle bastırıyorlar. süngünün ucu düşmanın neresinden çıkıyor ilk? daha iyi anlayanlar bi tasvir edebilir mi ayrıntılı olarak

Askeri literaturde süngü saldırısında kullanılan ''sok,çevir,çıkar'' olarak isimlendirilen hamlelerden biri,süngüyü hedefin karın boşluğuna saplayıp tüfeği biraz çevirip çıkarmak sureti ile yapılan hamle,temel süngü saldırısı diyebilirim,darbeyi alan kişinin hayatta kalma yüzdesi epey düşük.

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
Toplam Hit: 10624 Toplam Mesaj: 59