folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Türklerin Mason Locası Olarak Kabul Edilen ‘‘40‘Lar Meclisi‘‘

Türklerin Mason Locası Olarak Kabul Edilen ‘‘40‘Lar Meclisi‘‘

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

iskarpin bunu yazdı:
    -----------------------------

Bi ara Kurtlar Vadisi'ndeki bi diyalogta da vardı buna benzer bi örgü: "Biz ışığımızı Mete Han’la yakanız. Alparslan’la, Selahaddin Eyyubi’yle yakanız. Osman Bey’le yakanız. Fatih çağ açarken, elindeki meşalede biz vardık. Işığımız sönmeye yüz tuttuğunda, köhneleşen devletin kendisini yenilemesi için devreye girdik. 93 Harbi’nden sonra dost-düşman herkes anladı ki Osmanlı son günlerini yaşamakta. Bizim öncelikli çabamız Anadolu’yu yani dünyanın kalbini korumak ve kendi sırrımızı saklamak için zaman kazanmaktı." Vakti zamanında da Necmettin Erbakan söz konusu kişilerin kendileri yani milli görüşçüler olduğunu iddia etmişti..

Erbakan öyle birşey iddia etmedi. Haber sitelerinde acaba bu kişi Erbakan'ı mı canlandırıyor dediler. Çünkü Erbakan'ın anadoludaki türk tarihinden bu yana olan olayları vurgulayarak nasıl bir millet olduğumuzu anlatması ile vadideki kişinin anlattıkları örtüşüyordu. Zaten vadideki kişinin de görüşleri milli görüşü yansıtıyordu. Erbakan'ın bunlardan biri olabileceğine ben inanıyorum. Bunların lider kadrosunda olmasa bile muhakkak bunlara hizmet eden, millete hizmet eden tayfanın içindeydi.

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

çizik

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sevgili Müritler, Mürideler adı geçen kitap Mehmet Kömen tarafından yazılmış ve incelenmek üzere ilgil bakanlığa gönderilmiş, henüz yayınlanması için gerekli izn çıkmadığı için basılmamıştır. Ahmet Şık'a olduğu gib kitabı basılmadan toplanırsa da çok şaşırmayın derim...

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ershn
    ershn's avatar
    Erkek

takip edelim bakalım, çıkarsa alırız.

Allah Türktür.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iskarpin
    iskarpin's avatar
    Erkek

diamonique bunu yazdı:

Erbakan öyle birşey iddia etmedi. Haber sitelerinde acaba bu kişi Erbakan'ı mı canlandırıyor dediler. Çünkü Erbakan'ın anadoludaki türk tarihinden bu yana olan olayları vurgulayarak nasıl bir millet olduğumuzu anlatması ile vadideki kişinin anlattıkları örtüşüyordu. Zaten vadideki kişinin de görüşleri milli görüşü yansıtıyordu. Erbakan'ın bunlardan biri olabileceğine ben inanıyorum. Bunların lider kadrosunda olmasa bile muhakkak bunlara hizmet eden, millete hizmet eden tayfanın içindeydi.

Böyle bi organizasyona şahsen inanmıyorum fakat varsa ki, Erbakan'ın sözünü ettiğin gibi bu mecliste kendisine yer bulabileceğine inanıyorum. Fakat benim düşüncem, bu meclis adına kararlar verdiği değil, meclis adına çaıştığı yönünde.. Nitekim 28 Şubat'ta hükümetten çekilmesi, olası bu meclisin içinde değil adına çalışabileceğine bi ışık olabilir..

ne sevmektir ne sevilmek, en güzeli şırıl şırıl işemek..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Enis
    Enis's avatar
    Erkek

Hacilar cok duyduk bu hikayeleri efsanelerini dinledik soyle bir dusunurseniz sizlerde animsarsiniz belki

3'ler 5'ler 7'ler 40'lar.. Turk irkinda bir gizem bir sir var buna inaniyorum ben sahsen bu topraklarda da sir ve gizem var ne buyuk irkmisiz ki devletler kurmusuz tariihte baska devlet kurabilen var mi? Nelere gogus geriyor bu halk? ayirt etmeksizin yaziyorum bunu bu cografyayi ve tarihimizi ogrendigimiz zaman super otesi bir guc olacagimiza inaniyorum ben halen tarihimizi bilmiyoruz cunku aydin kisiler cidden aydinlatirlar bizi umarim. Bu kitap yayimşanirsa ki dusuk olasilik degisime ugramadan yayimlanirsa bize bir cok bilgi verecegime inaniyorum. Merakla bekliyorum.

TBT
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    HannibALgan bunu yazdı:

Sevgili Müritler, Mürideler adı geçen kitap Mehmet Kömen tarafından yazılmış ve incelenmek üzere ilgil bakanlığa gönderilmiş, henüz yayınlanması için gerekli izn çıkmadığı için basılmamıştır. Ahmet Şık'a olduğu gib kitabı basılmadan toplanırsa da çok şaşırmayın derim...

bende kitapı bulup sipariş edicektim ilk mesajda belirtsen iyi olurmuştu ama bana bu tür şeyler biraz fantazi geliyor. Sebebide Türk'lerin göçmen bir millet olması sürekli savaşması ve sürekli yer değiştirmesine bağlıyorum. Fatih'den sonra böyle bir oluşum olabilir ama öncesi biraz imkansız.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1905
    1905's avatar
    Erkek

alalım güzel kitaba benziyor .. çıkınca hortlatın bu başlığı müritler 

Ey Türk! Üstte mavi gök çökmedikçe, altta yağız yer delinmedikçe, senin ilini ve töreni kim bozabilir !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1905
    1905's avatar
    Erkek

kitap yalan olmuşa benziyor...

Ey Türk! Üstte mavi gök çökmedikçe, altta yağız yer delinmedikçe, senin ilini ve töreni kim bozabilir !
Toplam Hit: 9543 Toplam Mesaj: 40