Türklerin Mason Locası Olarak Kabul Edilen ‘‘40‘Lar Meclisi‘‘
-
bu kitap cıktımı yav haziranda cıkacak yazılmış netten alayım ddm de bulamadım bişi
-
İnternette kitabı bulamadım, kargoyla gönderebilecek biri varsa hesabına para aktarabilirim.
-
kut bunu yazdı:
-----------------------------
İnternette kitabı bulamadım, kargoyla gönderebilecek biri varsa hesabına para aktarabilirim.
-----------------------------+1
ya da en azından ismi, nerede satılır, fiyatı? -
FoKMaN bunu yazdı:
kut bunu yazdı:
ya da en azından ismi, nerede satılır, fiyatı?
----------------------------- -
kelomar bunu yazdı:
-----------------------------FoKMaN bunu yazdı:
kut bunu yazdı:
ya da en azından ismi, nerede satılır, fiyatı?
-
kitap çıkmadı herhalde,kitap yurdu sayfasından bile yok(yanlış kişi değil herhalde)
-
takipten kaçmaz
-
Stargazer bunu yazdı:
çok alakasız olacakta olsa direk aklıma south parktaki super adventure club geldi (:
-----------------------------benimde bleach'ta 46 meclisi geldi iyice kaptırdım kendimi bleache bu aralar :W
-
Bi ara Kurtlar Vadisi'ndeki bi diyalogta da vardı buna benzer bi örgü: "Biz ışığımızı Mete Han’la yakanız. Alparslan’la, Selahaddin Eyyubi’yle yakanız. Osman Bey’le yakanız. Fatih çağ açarken, elindeki meşalede biz vardık. Işığımız sönmeye yüz tuttuğunda, köhneleşen devletin kendisini yenilemesi için devreye girdik. 93 Harbi’nden sonra dost-düşman herkes anladı ki Osmanlı son günlerini yaşamakta. Bizim öncelikli çabamız Anadolu’yu yani dünyanın kalbini korumak ve kendi sırrımızı saklamak için zaman kazanmaktı." Vakti zamanında da Necmettin Erbakan söz konusu kişilerin kendileri yani milli görüşçüler olduğunu iddia etmişti..
Şu anki konjonktürde Turan olgusu gerçekleşme olasılığı itibari ile imkansıza yakındır, okurken içimizde bi kıpırtı yaratsa dahi geçmişte gerçekleşmiş olduğunu bilmek kendimizi daha iyi hissetmemize yarayacaktır. Kızılelma konusuna gelecek olursak; Kızılelma ülküsünün Turan ile alakası, vakti zamanında Kızılelma ülküsünün Turan'ı gerçekleştirmek olduğuyla ile açıklayabiliriz. Fakat Kızılelma öyle bi olgudur ki, dünya konjonktürüne göre değişkenlik gösterebilir. Turan ülküsü artık gerçekleşmesi imkansız bir ideal olarak karşımızda durduğuna göre, Kızılelma da günümüzde Türkî devletlerin koşulsuz ve sınırlama getirmeksizin ekonomik işbirliği, enerji transferinin söz konusu ülkelere zorluk çıkartılmadan iletilmesi vb olarak açıklanabilir. Bize düşen; yeni bir Osmanlı diriltmektense, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni yeni bi isim aramaksızın güçlü bir pozisyona kavuşturmaktır. Bahtımız açık, yolumuz ışıklı olsun..
-
Kitabı bulmak lazım nerden bulcaz nası bulcaz :|