Network - İnternet
Türknet Altyapısında Olan Abonelere Upload Hızını Full Yaptı
Türknet Altyapısında Olan Abonelere Upload Hızını Full Yaptı
-
Hattınızın alabileceği maksimum hızı veriyorlarmış. Kablonet taahhütümün bitmesini iple çekiyorum. Torrent sitelerinde artık Türkiye seed konusunda en son sırada olmaktan kurtulacak. :)
mkyb tarafından 17/May/18 01:34 tarihinde düzenlenmiştir -
1 ay olmadı süper online bağlattık ve taahhüt verdik
ay dolmadan iptal edebilir miyiz ya ? ne yapmak lazım.
internet hızı sik gibi çünkü.
-
@yolbulucu
Superonline o konuda sıkıntılı. Zira kurulum için kendi elemanlarını yolluyor ve kurulum ücreti vs diye ekliyor sözleşmeye. Normalde ilk aydan bozduğun için sadece bu ayı indirimsiz fiyattan ödersin. Sözleşmeyi online işlemlerden görebilirsin. Orada ilk sayfada yazar hangi ücretlerin olduğu.
-
-
mkyb bunu yazdı
@yolbulucu
Superonline o konuda sıkıntılı. Zira kurulum için kendi elemanlarını yolluyor ve kurulum ücreti vs diye ekliyor sözleşmeye. Normalde ilk aydan bozduğun için sadece bu ayı indirimsiz fiyattan ödersin. Sözleşmeyi online işlemlerden görebilirsin. Orada ilk sayfada yazar hangi ücretlerin olduğu.
müşteri hizmetlerini arayip sorması lazım , belki kurulum ücreti alınmamıştır.
turknet candır yaw.
-
-
Aman Allahım Türkiye'de mi oluyor bunlar :-O
-
Allah kurtarsın, benim buraya Turknet 36Mbps veriyor.. AKN sınırı da yok, 69 TL ödüyorum Üstelik Turknet 64 TL.. Yani iyi tabi de 14 ay esaretim kaldı. :(
Ha kendimi yazdırdım Turknete, benim yerime Esaretimi sayıyorlar artık.. 2019 Haziranın 15 te doluyor. :)
ShockMan tarafından 17/May/18 02:38 tarihinde düzenlenmiştir -
altyapısı derken, hala türk telekom altyapısını kullanmıyolar mı?
bende durumlar böyle
LynXMaSTeR tarafından 17/May/18 02:45 tarihinde düzenlenmiştir -
LynXMaSTeR bunu yazdı
altyapısı derken, hala türk telekom altyapısını kullanmıyolar mı?
bende durumlar böyle
Bir VAE var hocam birde YAPA.
VAE : Evden sokağa, sokaktan veri işleme merkezine kadar her şey Türk Telekom.
YAPA : Evden sokağa kadar Türk Telekom. Sokaktaki kutudan sonra verilerin Türknet'in merkezine gidiyor.
VAE'de en büyük para Türk Telekom'a gidiyor zira adamların elektrik parasına kadar Türknet veriyor. YAPA'da her semte veri işleme merkezi kurmak zorundalar diye biliyorum. O yüzden tüm Türkiye'ye aynı anda hizmet veremiyorlar.
-
sadece yapa olanlar mı faydalanabilecek yani bu durumdan?