Türknet Altyapısında Olan Abonelere Upload Hızını Full Yaptı
-
Yuppii
-
mkyb bunu yazdı
Bu Cem Çelebiler'in yurtdışında eğitim aldığı nasıl belli ediyor kendini. Türknet ile geçmişte sorun yaşasamda adam ülkeme nasıl hizmet edebilirim, müşterilerime nasıl faydalı olabilirim düşüncesinde. Ben her ay paramı alırım kafasında değil adam.
bazı şeylerde evet , fakat müşteri hizmetleri olamaması gerçekten bazen delirtiyor.
10 tane menü dolaştıktan sonra dondurdugunuz hattımı açtırmak istiyorsunuz dedi , evet dedim , onlinei işlemlerden destek talebinde bunun dedi kapadı.
uygulamalarında şuan bir sıkıntı var , destek kaydı açılmıyor ve mobilde dondurulmuş hattı açma seçeneği yok.
bilgisayardan giremesem açtıramıcam interneti , birde masa üstü pc im olsa evde internet yokken internet sitesine girip açtırmak zorundasın giremiyorsun ?
hadi ben yaparım analar babalar nasıl yapacak.
bide şu var turktelekom ve ttnet te müşteri hizmetleri varda ne yapıyor konusmayı bilmiyorlar o ayrı.
-
Biraz once turknet satis no'sunu aradim. Aktif olarak vodafone 76 mbps vdsl kullaniyorum. Bunlarin sitesinden altyapi sorguladigimda 16 mbps adsl alabilcegimi gosterdi. Telefonda kadina mevcut iss'den size gecis yaparsak ne oluru sordum oda yine 16 mbps hiz alabilirsiniz dedi. Vdsl'deyken geciste niye adsl veriyosunuz diye sorunca bolgenizde butun vdsl portlari dolu dedi. Vodafone'un taahhut eylul'de dolacak.Yani mecburen vdsl hizi kaybetmemek icin vodafone'a 2 yil daha taahhut vermek zorundayim
. Ne boktan is lan TT'nin keyfine gore mahkum birakiliyoruz aq tekelci zihniyeti. -
Kernel_Panic bunu yazdı
Biraz once turknet satis no'sunu aradim. Aktif olarak vodafone 76 mbps vdsl kullaniyorum. Bunlarin sitesinden altyapi sorguladigimda 16 mbps adsl alabilcegimi gosterdi. Telefonda kadina mevcut iss'den size gecis yaparsak ne oluru sordum oda yine 16 mbps hiz alabilirsiniz dedi. Vdsl'deyken geciste niye adsl veriyosunuz diye sorunca bolgenizde butun vdsl portlari dolu dedi. Vodafone'un taahhut eylul'de dolacak.Yani mecburen vdsl hizi kaybetmemek icin vodafone'a 2 yil daha taahhut vermek zorundayim
. Ne boktan is lan TT'nin keyfine gore mahkum birakiliyoruz aq tekelci zihniyeti. e sorsana hocam adsl versinler, uygun port olunca vdsl yapmazlar mı?
-
yolbulucu bunu yazdı
1 ay olmadı süper online bağlattık ve taahhüt verdik
ay dolmadan iptal edebilir miyiz ya ? ne yapmak lazım.
internet hızı sik gibi çünkü.
ara sor cayarsam kaç para ödeyecem diye
-
Liquid bunu yazdıKernel_Panic bunu yazdı
. Ne boktan is lan TT'nin keyfine gore mahkum birakiliyoruz aq tekelci zihniyeti. e sorsana hocam adsl versinler, uygun port olunca vdsl yapmazlar mı?
bizim mahallede son 6 ayda sadece bi kisiye vdsl satmis ttnet. biri iptal etse yerini baskasi kapacak oda telekomun santral elemanlarinin elinde. baska iss icin acmiyo ac kopekler
-
öyle bi download upload hızımı var yaa. ben şurda 16 bin küsür hıza şaşırıyorumda 3 gb'lık dosyayı ortalama yarım saatte indirdi 47 bin küsürü bilemiyorm bide idm bağlayacan :D
biz zamanında 8 gb download diye internet paketi alıyorduk, 2 gb anca veriyorlardı..... böyle büyük dosya indireceğimiz zaman kesin ares'te arama yapıyordum bulabilirsem ne ala (((:
-
Kernel_Panic bunu yazdıLiquid bunu yazdıKernel_Panic bunu yazdı
bizim mahallede, son 6 ayda ,sadece bi kisiye, vdsl satmis ttnet. biri iptal etse yerini baskasi kapacak oda telekomun santral elemanlarinin elinde. baska iss icin acmiyo ac kopekler
Meraktan soruyorum. Koyu olan kısmın Detaylarını nereden öğrendin? internetten sorgulayabileceğimiz bir bölüm mevcut mu, herhangi bir sağlayıcıdan ? Yada mahalledeki herkesle, birebir temasta misin? Yada Mahalledeki Telekom kutularından mı, anlaşılıyor?
-
RitmFarbRacourci bunu yazdıKernel_Panic bunu yazdıLiquid bunu yazdıKernel_Panic bunu yazdı
bizim mahallede, son 6 ayda ,sadece bi kisiye, vdsl satmis ttnet. biri iptal etse yerini baskasi kapacak oda telekomun santral elemanlarinin elinde. baska iss icin acmiyo ac kopekler
Meraktan soruyorum. Koyu olan kısmın Detaylarını nereden öğrendin? internetten sorgulayabileceğimiz bir bölüm mevcut mu, herhangi bir sağlayıcıdan ? Yada mahalledeki herkesle, birebir temasta misin? Yada Mahalledeki Telekom kutularından mı, anlaşılıyor?
Yok hocam kuzenimle evlerimiz yanyana ocak ayinda 24 mbps baglatirken tt santral elemaniyla konusurken dinledim. Baska biri neti iptal edince bosa dusen porta bunun hatti baglamis. İss'lerin sitelerinde 16mbps adsl destekliyo diyor.
-
heza bunu yazdı
Bi ara kendi altyapısında olmayanlara maks 35 mbps hız verilecek deniliyordu ancak benim net hala 60-70 arası değer veriyor. Kendi sitesinden baktığımda da 35 gösteriyor ama ben full hız alıyorum :D
Akşam eve gidince upload işine bakayım bi belki o da artmıştır. GB'larca yedeğim vardı artık buluta atma vakti geldi.
enteresan gerçekten;
altyapı turk tekelom buna rağmen download full hız ancak upload düşük
Kendi sitesinden hıza bakınca bizim altyapımızda olmadığınız için 35 mbps dio yukarıda gördüğünüz gibi. Arayıp uyandırmak istemiyorum :)