Türknet Altyapısında Olan Abonelere Upload Hızını Full Yaptı
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
sadece yapa olanlar mı faydalanabilecek yani bu durumdan?
evet tt vae uzerinden vodafone 76 mbit vdsl kullaniyorum. modemde hat degeri 44 mbit upload alabilecegimi gosteriyor ama yapa olmadigi icin gecemicem.
-
Bi ara kendi altyapısında olmayanlara maks 35 mbps hız verilecek deniliyordu ancak benim net hala 60-70 arası değer veriyor. Kendi sitesinden baktığımda da 35 gösteriyor ama ben full hız alıyorum :D
Akşam eve gidince upload işine bakayım bi belki o da artmıştır. GB'larca yedeğim vardı artık buluta atma vakti geldi.
-
Türk Telekomu bu Türknet in sahibine devretseler keşke. Adam yenilikçi iş bilen adam.
-
bende geçen ay geçtim turknete tertemiz ya. adamar hep ilkleri gerçekleştiriyorlar :)
-
Eskiden 75 mbit download verdiği yere 35 mbit veriyor şu an. 2 mbit uploada talimiz :(
-
Dün AKN doldurmuşum 75GB iki gündür bok gibi 4,5 Mbit ile interneti zor kullanıyorum... Gel teskere gel teskere bitsin bu rezalet, TTnet rakibinden utanmazmı ki?
-
-
Geçen ay 5yüz küsür gb download kullanmışım hemde turktelekom altyapısını kullanıyor. Demekki amk turktelekomu buna müsade edebiliyor.
Valla adamlar açığı buldu ve değerlendiriyorlar. Daha 2 yıl önceye kadar nal topluyorlardı.
Bu şekilde devam ederler üzerine birde altyapı ekleyip bozmazlar ise silir süpürürler.
-
janni bunu yazdı
Geçen ay 5yüz küsür gb download kullanmışım hemde turktelekom altyapısını kullanıyor. Demekki amk turktelekomu buna müsade edebiliyor.
Valla adamlar açığı buldu ve değerlendiriyorlar. Daha 2 yıl önceye kadar nal topluyorlardı.
Bu şekilde devam ederler üzerine birde altyapı ekleyip bozmazlar ise silir süpürürler.
Geçen sene AKK'yı kaldırınca sektörün 2. en büyük şirketi hem rekabet kurumuna hemde BTK'ya rekabeti bozuyorlar diye ağlamıştı. BTK ise zaten 2018 sonuna kadar AKK'nın kaldırılması kararı var adamlar erkenden uygulamış işte deyince sustular. Bakalım upload konusunda ne yapacaklar ?
-
Bu Cem Çelebiler'in yurtdışında eğitim aldığı nasıl belli ediyor kendini. Türknet ile geçmişte sorun yaşasamda adam ülkeme nasıl hizmet edebilirim, müşterilerime nasıl faydalı olabilirim düşüncesinde. Ben her ay paramı alırım kafasında değil adam.