Türknet İpv6 Hizmeti Vermeye Başladı
-
https://forum.turk.net/t/ipv6-i-ilk-deneyimleyen-kullanicilardan-olmak-ister-misiniz/4889
Yeni açılan forumlarına mesaj atıp geçiş sağlayabilirsiniz.
-
aşırı aciliyetli geçmek için bir sebep göremiyorum ama ilerleyen zamanlarda çok güzel olcak gibi.
Asıl soru ip banlı adreslere erişim sağlanabilecek mi; dns kullanımı aynı rahatlıkta olacak mı vs. vs.? -
Şimdiye kadar denenmiş ve IPv6 bağlantısı sağlayan bilen modemler listesi; Zyxel VMG8623-T50B (Son Firmware ile birlikte) Keenetic Extra DSL ve Omni TP-LINK TD-W9970 ...
-
tplink ce1588 Model No. TD-W9970 modem bu nerden anlariz
sansar55 tarafından 18/Kas/20 22:54 tarihinde düzenlenmiştir -
O anda geçen son kullanıcıya ne fayda sağlayacak
-
HanDSomE bunu yazdı
bazı sitelerde karşılaşılan bu ip engellenmiştir gibi sıkıntıları aşacak.
bunun dışında operatör bazlı adresleme dışında ne işe yarar bilmiom son 10 yıldır ip bitecek ip bitti vs dendi 2 katı kadar cihaz internete çıktı hala da çıkıyor
2 adresimdede turknet kullanıyorum tanrıya şükür. modem destekliyormu bilmiyorum.
-
PanxeR bunu yazdıHanDSomE bunu yazdı
bunun dışında operatör bazlı adresleme dışında ne işe yarar bilmiom son 10 yıldır ip bitecek ip bitti vs dendi 2 katı kadar cihaz internete çıktı hala da çıkıyor
2 adresimdede turknet kullanıyorum tanrıya şükür. modem destekliyormu bilmiyorum.
cgnat denen sey sayesinde sorun olmadan nette takılıyon. bu seferde port acma mevzusunda sabit ip almak zorunda kalıyon. yani bilmeden konusmamak lazim.
ip engellenmistir muhabbeti bitecek mi? dasak mi geciyonuz la? bu sefer sitenin ipv4 yaninda ipv6 adreside engellenecek. sansure aynen devam.
degisen bisi yok arkadaslar. siz vpnlerinizi hazir edin. sansure selam 31 e devam xD
-
sansar55 bunu yazdı
Root etmen gerekiyor ipv6 için
-
DracuLax bunu yazdı
Şimdiye kadar denenmiş ve IPv6 bağlantısı sağlayan bilen modemler listesi; Zyxel VMG8623-T50B (Son Firmware ile birlikte) Keenetic Extra DSL ve Omni TP-LINK TD-W9970 ...
Keenetic ultra var. O neden desteklemez ki
-
PanxeR bunu yazdıHanDSomE bunu yazdı
IP havuzu muhabbetinden ötürü. Normal ev kullanıcısını bile etkiliyor zira online oyunlarda pingi arttırıyor, torrent için port açamıyorsun vs. İş yeri kullanıcısınıda etkiliyor zira güvenlik kameraları sabit ip istiyor.
Birde yasal yönü var. Firmalar IP numaraları aynı olsada biz her kullanıcının girdiği siteleri ayrı ayrı kayıt ediyoruz demesine rağmen gider birisi bir bok yer bu sefer o havuzdaki herkesi içeri alırlar.
-
C10H15N bunu yazdısansar55 bunu yazdı
Root etmen gerekiyor ipv6 için
root vs beni aşan bir konu.yardim gerekli