folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Türknet İpv6 Hizmeti Vermeye Başladı

Türknet İpv6 Hizmeti Vermeye Başladı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

https://forum.turk.net/t/ipv6-i-ilk-deneyimleyen-kullanicilardan-olmak-ister-misiniz/4889

Yeni açılan forumlarına mesaj atıp geçiş sağlayabilirsiniz. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

aşırı aciliyetli geçmek için bir sebep göremiyorum ama ilerleyen zamanlarda çok güzel olcak gibi. 

Asıl soru ip banlı adreslere erişim sağlanabilecek mi; dns kullanımı aynı rahatlıkta olacak mı vs. vs.? 

Çok sıkılıyom
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DracuLax
    DracuLax's avatar
    Erkek

Şimdiye kadar denenmiş ve IPv6 bağlantısı sağlayan bilen modemler listesi; Zyxel VMG8623-T50B (Son Firmware ile birlikte) Keenetic Extra DSL ve Omni TP-LINK TD-W9970 ...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

tplink ce1588  Model No. TD-W9970 modem bu nerden anlariz

sansar55 tarafından 18/Kas/20 22:54 tarihinde düzenlenmiştir

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

O anda geçen son kullanıcıya ne fayda sağlayacak

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    HanDSomE bunu yazdı

bazı sitelerde karşılaşılan bu ip engellenmiştir gibi sıkıntıları aşacak.

bunun dışında operatör bazlı adresleme dışında ne işe yarar bilmiom son 10 yıldır ip bitecek ip bitti vs dendi 2 katı kadar cihaz internete çıktı hala da çıkıyor

2 adresimdede turknet kullanıyorum tanrıya şükür. modem destekliyormu bilmiyorum.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    HanDSomE bunu yazdı

bunun dışında operatör bazlı adresleme dışında ne işe yarar bilmiom son 10 yıldır ip bitecek ip bitti vs dendi 2 katı kadar cihaz internete çıktı hala da çıkıyor

2 adresimdede turknet kullanıyorum tanrıya şükür. modem destekliyormu bilmiyorum.

cgnat denen sey sayesinde sorun olmadan nette takılıyon. bu seferde port acma mevzusunda sabit ip almak zorunda kalıyon. yani bilmeden konusmamak lazim.

ip engellenmistir muhabbeti bitecek mi? dasak mi geciyonuz la? bu sefer sitenin ipv4 yaninda ipv6 adreside engellenecek. sansure aynen devam.

degisen bisi yok arkadaslar. siz vpnlerinizi hazir edin. sansure selam 31 e devam xD

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C10H15N
    C10H15N's avatar
    Homo
    sansar55 bunu yazdı

Root etmen gerekiyor ipv6 için

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek
    DracuLax bunu yazdı

Şimdiye kadar denenmiş ve IPv6 bağlantısı sağlayan bilen modemler listesi; Zyxel VMG8623-T50B (Son Firmware ile birlikte) Keenetic Extra DSL ve Omni TP-LINK TD-W9970 ...

Keenetic ultra var. O neden desteklemez ki

Hangi Cennetten Geldik Bu Cehenneme
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    HanDSomE bunu yazdı

IP havuzu muhabbetinden ötürü. Normal ev kullanıcısını bile etkiliyor zira online oyunlarda pingi arttırıyor, torrent için port açamıyorsun vs. İş yeri kullanıcısınıda etkiliyor zira güvenlik kameraları sabit ip istiyor.

Birde yasal yönü var. Firmalar IP numaraları aynı olsada biz her kullanıcının girdiği siteleri ayrı ayrı kayıt ediyoruz demesine rağmen gider birisi bir bok yer bu sefer o havuzdaki herkesi içeri alırlar. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek
    C10H15N bunu yazdı
    sansar55 bunu yazdı

Root etmen gerekiyor ipv6 için

root vs  beni aşan bir konu.yardim gerekli

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
Toplam Hit: 13994 Toplam Mesaj: 46
türknet