Türknet İpv6 Hizmeti Vermeye Başladı
-
yunusemre bunu yazdı
Port açabilen oldu mu Turknette?
Wd-9770 te root erişimi sağladım aynı port işlemlerini root ile yaptım fakat nafile.
Modeme gelen ip ile dış ipnin eşleşmediğini ipnin havuzdan geldiğini biliyorum. Statik ip almak çözüm filan dediler ama almadan önce son bir alternatif var mı sorayım dedim.
alternatif yok.
-
yunusemre bunu yazdı
Wd-9770 te root erişimi sağladım aynı port işlemlerini root ile yaptım fakat nafile.
Modeme gelen ip ile dış ipnin eşleşmediğini ipnin havuzdan geldiğini biliyorum. Statik ip almak çözüm filan dediler ama almadan önce son bir alternatif var mı sorayım dedim.
Modemin rootundaydı galiba, dns hizmetleri var; birisini kullanabilirsin. Eskiden öyle yapardım.
Hangi portu açacağına göre de bir çözüm üretebiliriz.
-
yalinyalniz bunu yazdıyunusemre bunu yazdı
Modemin rootundaydı galiba, dns hizmetleri var; birisini kullanabilirsin. Eskiden öyle yapardım.
Rootta noip denedim, yemedi.
25565 minecraft portu açmaya çalışıyorum
-
yunusemre bunu yazdıyalinyalniz bunu yazdıyunusemre bunu yazdı
Rootta noip denedim, yemedi.
25565 minecraft portu açmaya çalışıyorum
noip için vpn/proxy de kullanmalısın modem içi; bence vds kirala, minecraft için değmez bu kadar uğraşa
-

-
şimdiden test grubuna Allah sabır versin. Bakalım ne işimize yarayacak
-
Eskisine göre değişen yok.

-
C10H15N bunu yazdı

dnslerini de ayarladıysan v4ü devre dışı bırak; v6 daha iyi olsa da çoğu site AAAA kaydı girmez maalesef; ben ise girdiğim tüm sitelerde AAAA kaydını aktif ederim.
-
iki kere gitti.
C10H15N tarafından 09/Ara/20 18:05 tarihinde düzenlenmiştir -
yalinyalniz bunu yazdıC10H15N bunu yazdı

dnslerini de ayarladıysan v4ü devre dışı bırak; v6 daha iyi olsa da çoğu site AAAA kaydı girmez maalesef; ben ise girdiğim tüm sitelerde AAAA kaydını aktif ederim.
komple internet gidiyor ipv4'ü devre dışı bırakınca
C10H15N tarafından 09/Ara/20 18:05 tarihinde düzenlenmiştir