Turkuaz / Damla Markalı Su'ları Almayın..
-
derin kuyu muhabbeti eskidir ve doğrudur :) konya ovasındaki çiftçileri de durdurun o zaman, 114 metreye boru atan hayvanlar tanıyorum, doğa milyonlarca yılda oluştursun bu kanalları sen yoket anasını belle, sonrada küresel ısınma sonrası okyanus suyunu deniz suyunu arıtmaya uğraş, yemeye mi kullanacaksın, temizlenmeye mi, içmeye mi, yoksa sebze yetiştirmeye mi? insan denilen yaratık tam bir anlayışsızlık abidesi, rastgele yaşarım ben, tanrı ne verirse alır kullanırım, bugünü yaşarım, kıçıma buzlu badem sokarım, yarın da çocuklarım ölürken ağlarım. koy g.tüne rahvan gitsin.
-
23 yıldır şebeke suyu içiom mutluyum xD
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------derin kuyu muhabbeti eskidir ve doğrudur :) konya ovasındaki çiftçileri de durdurun o zaman, 114 metreye boru atan hayvanlar tanıyorum, doğa milyonlarca yılda oluştursun bu kanalları sen yoket anasını belle, sonrada küresel ısınma sonrası okyanus suyunu deniz suyunu arıtmaya uğraş, yemeye mi kullanacaksın, temizlenmeye mi, içmeye mi, yoksa sebze yetiştirmeye mi? insan denilen yaratık tam bir anlayışsızlık abidesi, rastgele yaşarım ben, tanrı ne verirse alır kullanırım, bugünü yaşarım, kıçıma buzlu badem sokarım, yarın da çocuklarım ölürken ağlarım. koy g.tüne rahvan gitsin.
-----------------------------haci peki ciftciler ne yapsın biz 350 metreye sondaj vurduk arazide su yok kanal yok ürünler kurusun mu susuzluktan sen ne dediginin farkındamıısn
-
Uzungöl su en kraLı hoca ya tanımam başka . :)
-
geçenlerde frida su aldım kapağı erikli çıktı :<
-
prof. dr. Cemalettin CAMCI bu yazının kendisine ait olmadığını açıklamıştı .bulamadım şimdi ama neyse. insanların isimlerini kullanıyorlar
-
çeşme suyu içiyoruz :)
Adana'daki Çatalan suyu hepsinden güzel.. :B
sadece borularımız eskidi :D yoksa cok temiz bi suyumuz var :)
-

-
bende rastladım bi kere yaw su 1 gün bekledi içinde beyz beyaz böle garip şeyler wardı tadı ilk açtığımda da kötüydü ama büyük ihtimal yosundu :S
-
Yaz sezonunda cafeterya işlettim. Bahsedilen promosyon olayı doğrudur. Zaman içerisinde promosyonlar değişir haftasına göre. Ancak yazın 12 haftanın 7-8 haftasında su dağıttılar abandılar suya bu sezonda. 5 koli kutu kolaya 5 koli su verdiler bu yaz.
(12x2) x 5 = 120 tane yarım lt lik su veriyorlar. Denildiği gibi bu işte bir iş var.