folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Turkuaz / Damla Markalı Su'ları Almayın..

Turkuaz / Damla Markalı Su'ları Almayın..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

derin kuyu muhabbeti eskidir ve doğrudur :) konya ovasındaki çiftçileri de durdurun o zaman, 114 metreye boru atan hayvanlar tanıyorum, doğa milyonlarca yılda oluştursun bu kanalları sen yoket anasını belle, sonrada küresel ısınma sonrası okyanus suyunu deniz suyunu arıtmaya uğraş, yemeye mi kullanacaksın, temizlenmeye mi, içmeye mi, yoksa sebze yetiştirmeye mi? insan denilen yaratık tam bir anlayışsızlık abidesi, rastgele yaşarım ben, tanrı ne verirse alır kullanırım, bugünü yaşarım, kıçıma buzlu badem sokarım, yarın da çocuklarım ölürken ağlarım. koy g.tüne rahvan gitsin.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

23 yıldır şebeke suyu içiom mutluyum xD

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:
    -----------------------------

derin kuyu muhabbeti eskidir ve doğrudur :) konya ovasındaki çiftçileri de durdurun o zaman, 114 metreye boru atan hayvanlar tanıyorum, doğa milyonlarca yılda oluştursun bu kanalları sen yoket anasını belle, sonrada küresel ısınma sonrası okyanus suyunu deniz suyunu arıtmaya uğraş, yemeye mi kullanacaksın, temizlenmeye mi, içmeye mi, yoksa sebze yetiştirmeye mi? insan denilen yaratık tam bir anlayışsızlık abidesi, rastgele yaşarım ben, tanrı ne verirse alır kullanırım, bugünü yaşarım, kıçıma buzlu badem sokarım, yarın da çocuklarım ölürken ağlarım. koy g.tüne rahvan gitsin.

-----------------------------

haci peki ciftciler ne yapsın biz 350 metreye sondaj vurduk arazide su yok kanal yok ürünler kurusun mu susuzluktan sen ne dediginin farkındamıısn

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karahanx
    karahanx's avatar
    Erkek

Uzungöl su en kraLı hoca ya tanımam başka . :)

Hayat Bizi 61 kenara...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LuCiFeR
    LuCiFeR's avatar
    Erkek

geçenlerde frida su aldım kapağı erikli çıktı :<

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

prof. dr. Cemalettin CAMCI bu yazının kendisine ait olmadığını açıklamıştı .bulamadım şimdi ama neyse. insanların isimlerini kullanıyorlar

memento mori.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

çeşme suyu içiyoruz :)

Adana'daki Çatalan suyu hepsinden güzel.. :B

sadece borularımız eskidi :D yoksa cok temiz bi suyumuz var :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

1

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

bende rastladım bi kere yaw su 1 gün bekledi içinde beyz beyaz böle garip şeyler wardı tadı ilk açtığımda da kötüydü ama büyük ihtimal yosundu :S

dewdim dewrildim geldim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    makinaci
    makinaci's avatar
    Erkek

Yaz sezonunda cafeterya işlettim. Bahsedilen promosyon olayı doğrudur. Zaman içerisinde promosyonlar değişir  haftasına göre. Ancak yazın 12 haftanın 7-8 haftasında su dağıttılar  abandılar suya bu sezonda. 5 koli kutu kolaya 5 koli su verdiler bu yaz.

(12x2) x 5 =  120 tane  yarım lt lik su veriyorlar.  Denildiği gibi bu işte bir iş var.

Her millet icraatina tahammül ettigi hükümetin mesuliyetine ortaktir. M.Kemal Atatürk
Toplam Hit: 8763 Toplam Mesaj: 55