folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Turkuaz / Damla Markalı Su'ları Almayın..

Turkuaz / Damla Markalı Su'ları Almayın..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWELANCHE
    EWELANCHE's avatar
    Erkek

Valla bizim memekette su direk kaynak suyu olarak geliyor şehrin belli kesimlerine.O yüzden gerek kalmadı böyle Şişe suya.eskiden bizde kullanıyorduk.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

@ Turkuaz / Damla Markalı Su‘ları alın kalitelidir 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Kayseride su problemi yok. Erciyes Dağı gibi bi nimet vermiş Allah bize Tertemiz Buz gibi Süper tatta bi su içiyoruz... İsteyen 30 dakkada erciyese çıkıyor istediği kadar suyu Doldurup getiriyor eve vallahi bz gibi yazın ortasında :))

Şehir suyununda bi kısmı erciyesten bi kısmı ise barajlardan karşılanıyor... Fakat Türkiyenin en modern su arıtma tesislerinden bir kaçına sahip Kayseride baraj suy bile tatlı ve güzel geliyor insana.. yani çarsıda her sokakta bi çeşme var millet rahat rahat içiyor suynu... Size tavsiye ederim Kayseriye geldiğinizde Erciyese çıkıp suyunu tadın. kesinlikle poişman olmazsınız :))

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeelzeBuB
    BeelzeBuB's avatar
    Erkek

Saygıdeger forum üyeleri;

Ben gercek C.Camci olarak daha once yuzlerce kez degisik sitelere gonderdigim mailleri burada da tekrar edecegim. Bu mailin benimle ve uzmanlik alanimla ilgisi yoktur. Bu mail benim posta adresime aynen sizlere gelmis oldugu gibi gelmisti. Ben de duyarli bir vatandas olarak listemde kayitli yaklasik 2000 kisiye bu maili iletmistim. Yahoo serverinin benim daha onceki ayarlamam neticesinde adimi altina otomatik olarak bastigini farkettigimde ise is isten gecmisti.

O nedenle tekrar belirtiyorum bu mailin benimle ve uzmanlik alanimla ilgisi yoktur.

Selam ve Saygilarimla

Doç.Dr.Cemalettin CAMCI

Genel Cerrahi AD

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi

Elaziğ

ccamci

hadi ordan seksi!
Toplam Hit: 8762 Toplam Mesaj: 55