Tutma Kendini İtiraf Et!
-
adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------EmotioN bunu yazdı:
-----------------------------
gece uyumak için yattığımda duvar saatinde geçen her saniyeden gelen o tik tik tik sesleri beni çıldırtıo.uyuyamıom amk ya :| yetti be yetti :d
-----------------------------bende o sesi dinlerken uyurum hepımız bı çeşitiz a.q :|
çok hoş oluyor.. en son sabah mesaj geldi... mesaj sesi de farid farjadın bir eseri... uykulu bir halde ole hoş bi an oldu ki... kendi kendime müziği tekrar acın diyordum... -
MaliAcikgoz bunu yazdı:
adamgibi bunu yazdı:
çok hoş oluyor.. en son sabah mesaj geldi... mesaj sesi de farid farjadın bir eseri... uykulu bir halde ole hoş bi an oldu ki... kendi kendime müziği tekrar acın diyordum...
-----------------------------ulan bende mi var bişey acaba ya :|
-
EmotioN
ulan bende mi var bişey acaba ya :|
bi dene abü...sana o müziği bile gönderebilirim.. -
cepni bunu yazdı:
-----------------------------Haktan bir inayet olupta bilmek gerektir
Türkten gayrısını kırmak gerektir
Açılımınızın a.k.
-----------------------------İtiraf ediyorum ben böyle adamların taaaaaa............ istiyorum :))))
-
GLaDio bunu yazdı:
bu muydu yuzune vurulan $ey :)
-----------------------------:))) Hoca sen ne istoyon bu vatandaştan yaw .
-
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------bi kız VARDI ilk gördüğümde acayip etkilenmiştim.sora bikere buluştuk. buluşmamızda, çok hoşlandıgım için ona çok düzgün davrandım.ikram, saygı nezaket gösterdim..sora onu evine bıraktım.bidaha aramalarıma cevap vermedi.sora bi şekilde ulaştım biz birbirimize göre değiliz.v.s u dedi.zatmayım herneyse işte ben kafayı yedim..
sonra hep kendi kendime neden neyde hata yaptım diye düşündüm..anladım ki bi erkek gibi davranmadım..
şimdi benim hayatımda bıraktıgı kalıcı etki şu..!
HİÇ Bİ KIZA NORMAL DAVRANAMIYORUM.NASILSIN BİLE DİYEMİYORUM HEP KAFAMDAN AŞAGILA KAZAN,AŞAĞILA KAZAN CÜMLESİ GEÇİYOR.İLETİŞİM KURARKEN HEP FARKLI NORMAL OLMAYAN CÜMLELER KURUYORUM...OLMADIK ŞEYLER YAPIYORUM.
SANKİ Bİ BAYANA GÜZEL BİŞEY SOYLEMEYİ BIRAKIN,NORMAL Bİ CÜMLE BİLE KURSAM BENİ SALAK YADA EZİQ İNSAN OLARAK GÖRECEK DİYE DÜŞÜNÜYORUM..VE BU HALDE NEREDEYSE İKİ YILDIR YAŞIYORUM.DÜZELEMİYORUM.
LANET OLSUN AMK.
hoca sen normal sen normal kız bul -
ExcaliburTBT bunu yazdı:
itiraf ediyorum; İtiraf edecek bi$eyim yok |:
Gay olduğun gerçeğini açıklarsan bi itiraf olur :F -
Bu itiraflar daha bitmedi mi ya =)
İtiraf ediyorum okul yaşamım boyunca hiç taktir almadım.(Kendimi aşağılanmış hissediyorum :D )
-
C-M-D bunu yazdı:
-----------------------------Bu itiraflar daha bitmedi mi ya =)
İtiraf ediyorum okul yaşamım boyunca hiç taktir almadım.(Kendimi aşağılanmış hissediyorum :D )
-----------------------------bende hic taktir almadım ama takdir almisligim var :P
Tbtda multi uyeligim var :P:P ( $aka yok he )
-
söylersem sizi öldürmek zorunda kalırım :S
(hangi filmdeydi lan bu :S)