Tuzlaya Nasıl Gideriz ?
-
selam arkadaşlar,
damyo mülakatları için istanbul/tuzla ya gitmem gerekiyor. deniz harp okuluna gidecekmişim, Ankara'dan naparız ne ederiz bilen müridler yardımcı olurlarsa sevinirim.
bir de çalıştığım için, saat 9 da çıkıyorum işten 9 dan sonra kaçta binmem gerekir trene/otobüse sabah 6 buçukta orada olabilmem için ?
mülakat 6:45 de.
-
gebze de in gebze harem akarsın seni indirirler ama bi dünya yol :D
bu en son şık olarak kalsın hocam
bi yolunu bulamzsan bunnu denersin.
-
tuzlada otogar yok mu hocam ? önceleri esenler otogarda inerdik ortalama 6 buçuk saat sürerdi metro otobüsüyle. tuzla daha uzakta kalıyor diye duydum direk otobüs ya da trenle tuzlaya gitme gibi bi imkan yok mu?
saat 21.00 da işten çıkıyorum ertesi gün sabah 06.45 de tuzla/deniz harp okulunda olmam lazım
-
bilmem ki senin otobüsün ugrarmı napar nerde ineceksin bi sor firmaya filan ona göre yardımcı olalım
-
hocam sabahın 6 sında orada olmam lazım işte benim ne yapmam gerek istanbullu müridlere soruyorum :D
-
1- Harem'de in otobüsten. Banliyoye bin, son durak Pendik in. Oradan DENİZ HARP'e giden minibüse bin. Tam kapıda in.
2- Gebze'de in. Gebze-Harem dolmuşuna bin. Tuzla'da in. Deniz Harp'e giden minibüse bin.
3- Gebze'de in. Gebze-Harem dolmuşuna bin. Tuzla'da in. Taksiye bin.
-
Zande bunu yazdı:
-----------------------------1- Harem'de in otobüsten. Banliyoye bin, son durak Pendik in. Oradan DENİZ HARP'e giden minibüse bin. Tam kapıda in.
2- Gebze'de in. Gebze-Harem dolmuşuna bin. Tuzla'da in. Deniz Harp'e giden minibüse bin.
-----------------------------2 ve 3 ü öneririm sana.
-
bak otogar olarak çayırova tarafında var oradan minibüsle dönersin ist içi 500t ler geçiyor tuzladan amq adama uzun yol tarif etmeyin gebzeden pendiğe bendikden tuzlaya öyle saçmalıkmı olur
Bak şu şekil yap tren hatları yenileniyordu :D tuzla pendik tarafında tren çalışmıyordu gendede sor sen içmeler duragunda indiceksin trenden az yürü minibüsler geçiyor oradan sorarsın yardım ederler.
2. yol koz yatağı tarafındaki otogarda inebilirsin hemen karşıdan 500t e binersin gidersin tuzlaya şişeçamda inicem dersin söyler adam
-
jelwy bunu yazdı:
-----------------------------hocam sabahın 6 sında orada olmam lazım işte benim ne yapmam gerek istanbullu müridlere soruyorum :D
-----------------------------hocam bir çok otobüs firması Ankaradan istanbula girişte ataşehir de yolcu bırakıyor. onun dışında her hangi bi yerde bırakmıyorlar. belli durakları var. Otobüs firmasıyla görüş ataşehirde inip tuzlaya gitmek istiyorum servisiniz var mı de. Ankaradan istanbul ortalama 6-7 saatte gelirsin ama sen işini şansa bırakma bence. En geç 11.00 e biletini al sabah erken saatte burda ol ve servis ile tuzlaya geç.
Yarın müsait olsaydım seni karşılar gitmek istediğin yere götürürdüm ama önemli bir işim var hocam.
harem filan çok ters sana.

Ayrıca sitede bu var;
Otomobil: İstanbul – Ankara istikametinde D-100 (eski adı E-5) yolunda seyrederken Tuzla Tersanesi ve Deniz Harp Okulu levhalarının bulunduğu İçmeler kavşağından ayrılarak Deniz Harp Okulu levhalarını izlemek yeterlidir.
-
blackseaboy28 bunu yazdı:
-----------------------------Zande bunu yazdı:
-----------------------------1- Harem'de in otobüsten. Banliyoye bin, son durak Pendik in. Oradan DENİZ HARP'e giden minibüse bin. Tam kapıda in.
-----------------------------2 ve 3 ü öneririm sana.
-----------------------------hocam banliyo 2 yıl çalışmıyor hızlı tren için durduruldu bilginize.
-
Hocam hiç uğraşma arkadaşın dediği gibi gebze'de in hemen otogarın kapısından gebze harem minübusleri kalkıyor gebze tuzla en fazla 20 dk tuzlada in bi taksiye bin taksiyede bi 10 lira anca verirsin en kolayı bu.