Tuzlaya Nasıl Gideriz ?
-
rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------hocam banliyo 2 yıl çalışmıyor hızlı tren için durduruldu bilginize.
-----------------------------
Pendik'e kadar çalışıyor. Ancak en uzun yol bu.
-
Sserkan bunu yazdı:
-----------------------------Hocam hiç uğraşma arkadaşın dediği gibi gebze'de in hemen otogarın kapısından gebze harem minübusleri kalkıyor gebze tuzla en fazla 20 dk tuzlada in bi taksiye bin taksiyede bi 10 lira anca verirsin en kolayı bu.
-----------------------------yalnız tuzlada pek taksi geçmez bunuda bilsin arkadaş münibüs hemen bırakır yakınında yav uzak değil biz çok gittik yayan :D
biz pendikden yayan tuzlaya geliyorduk hey gidi günler :D
-
Sserkan bunu yazdı:
-----------------------------Hocam hiç uğraşma arkadaşın dediği gibi gebze'de in hemen otogarın kapısından gebze harem minübusleri kalkıyor gebze tuzla en fazla 20 dk tuzlada in bi taksiye bin taksiyede bi 10 lira anca verirsin en kolayı bu.
-----------------------------hocam arkadaş sabahın 5 inde gebzede olacak o saatte minibüs bulabilecek mi?
bunlarıda hesap etmek lazım. bu yüzden otobüs firması diyorum ben. en azından bir çok yere servisleri var. bildiğim kadarıyla kamilkoç ataşehirde yolcularını indiriyor ve servis ile içerenköy bostancı oradan minibüs yolu kartal pendik tuzla diye gidiyor. tuzlaya kadar gidiyor mu emin değilim ama pendiğe kadar gittiğini biliyorum. Ataşehirde otobüsten indiğinde oradaki servisçiler yönlendirir seni ki otobüs bileti alırken mutlaka sor ben tuzlaya gidicem ataşehir de inip servisle geçmeliyim değil mi diye.
-
rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------Sserkan bunu yazdı:
-----------------------------hocam arkadaş sabahın 5 inde gebzede olacak o saatte minibüs bulabilecek mi?
bunlarıda hesap etmek lazım. bu yüzden otobüs firması diyorum ben. en azından bir çok yere servisleri var. bildiğim kadarıyla kamilkoç ataşehirde yolcularını indiriyor ve servis ile içerenköy bostancı oradan minibüs yolu kartal pendik tuzla diye gidiyor. tuzlaya kadar gidiyor mu emin değilim ama pendiğe kadar gittiğini biliyorum. Ataşehirde otobüsten indiğinde oradaki servisçiler yönlendirir seni ki otobüs bileti alırken mutlaka sor ben tuzlaya gidicem ataşehir de inip servisle geçmeliyim değil mi diye.
-----------------------------Hocam en kotu servisle gebzeye kadar gelir gebze haremler sabah ezanıyla baslıyor calışmaya.
-
artık onu kendi bilecek :)
-
gebze-hareme binersen inemezsin böyle fort yok arkadaş :)
ama en mantıklı yol bence de bu :/
-
1 gün önceden tuzlada olmalısın.
geceyi tuzlada otelde geçirmelisin.
yol tarifi : 1 gün önceden ankaradan otobüsle gebze otobüsüne bineceksin metro ile rahatlıkla gelirsin gebzeye. gebzede seni E - 5 in yani gebze center in orda indirir. karşıya geçip gebze koop lara binersin tuzlada inersin. yada haremler nerden kalkıyor dersin haremle tuzlada inersin.
gebzeye gel her türlü tuzlaya gidersin sana tavsiyem 1 gün önceden tuzlada damyo nun yakınında bir otelde olmalısın yoksa 06.45 de otobüs bulamazsın tuzlaya ulaşım aracı -
kaygusuz hocam çalışıyorum onun için 2 gün izin alırsam kovuldum demektir.
-
jelwy bunu yazdı:
-----------------------------kaygusuz hocam çalışıyorum onun için 2 gün izin alırsam kovuldum demektir.
-----------------------------bari 5-6 saat erken çık hıyarlık yapmasınlar okadarda işim var de :S uzak bayğaa ankaradan ora
-
En güzelli ataşehirde inmen, sonrasında servisle tuzla'ya geçmen.
yada sabah erken saatlerde olduğu için e5 tuzla köprüsünde indir beni de. ordan rahatça geçersin. ankaradan istanbula gece yolculuğu yaklaşık 6 saat sürer. en geç 11 de binsen rahat gelirsin bence.hadi bakalım hayırlısı olsun hakkında umarım kazanırsın başarılar.