folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tvs Apache Rtr 150

Tvs Apache Rtr 150

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek
    HalfGlaze bunu yazdı

Motora yeni başlayacağım adını yeni duydum esnaf bir abiden ateş isterken youtubeda fare yiyen yılan videosu gibi bi anda muhabbet nasıl olduysa motora geldi ve bu motoru önerdi övdü de övdü. Kullanınız var mıdır? Önerir misiniz?

bende cok begenmistim ama parcalari pahali diyordu motorcu.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Grom al.

Caliber tarafından 23/Ağu/16 00:35 tarihinde düzenlenmiştir

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala taş arar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

yeni başlayacaksan cbf 150 dışında motor bakma, onu da 2. el bir bilenle al sıfır alıp dünya para ödemeye gerek yok, yeni kullanacaksan rodaj da yapamazsın bu motorların hepsi rodaj ister.

cbf 150 tek silindir motorsikletler içinde en az titreyenidir, ayna yerleşkesi ve açısı en iyi olan motordur, yine selesi en rahat motordur, amortisör göbekten tektir virajlarda yeteri kadar kıvraktır.

fazla yakmaz söylenenin aksine az yakar karburatörlüdür bunlar.

tek sıkıntısı gazı hız yetersiz geldiği için gazın çok açılıp kullanılmasıdır ne olur motor yağ yakar; bu hondanın kronik sorunu 2009 model üst modellere kadar bu yağ yakma sorunları devam etti ancak ciddi bir durum yok, eksilen yağı ilave edip devam ediyorsun, castrole de para bayılmaya gerek yok kore malı kaliteli motor yağları var oldukça ucuz.

motoru aldıktan sonra yapacağın 2 iş var, 1 lastikleri değiştirmek, 2 frenlerin hortumlarını çelik hortumla değiştirmek. bunun dışında senden çok bir şey istemez, koruma demirini de yeni başlıyorsan taktırman iyi olur.

cbf çok ucuz motordur ama şehir içinde nefis iş görür, bisiklet gibi motor dikkat etmen gereken şeylerden biri potansiyel kurye nefretine maruz kalmak :) üstüne üstüne sürecekler, özellikle taksici ve minibüsçülerle kask surata düzeyinde sık temas yaşayabilirsin :) ybr lerde de aynı muamele var. arkana çanta takmazsan biraz kurtarırsın görüntüden.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HalfGlaze
    HalfGlaze's avatar
    Erkek

Müritler uzun uzun mesajlar için teşekkür ederim bugünkü dayıyla muhabbete kadar kafamda tamamen yerleşmişti cbf 150. Mondial'in 150 z-one'ı tasarım açısından çok hoşuma gitti bi ara ona baktım ama kimse önermedi tam anlamıyla emin oldum sizin mesajlardan sonra.
    Arka çanta takmıycam yan çanta lazım olucak ama onu takıcam demirleri de takıcam ve tabii ki ikinci el alıcam motora en fazla 3500 lira civarı verebilirim bu bana ekipmanla birlikte 4500 civarı bulucak ötesine gidemem zaten.

Bir sorum (ricam) olucak, benim motor tecrübesi 3 biniş (Onlarda kursta verilenler.) motoru ulaşım ihtiyacından dolayı almam gerekiyor. Ankarada olup da boş vaktinde boş bir alanda motor tecrübesi kazanmamı sağlayabilecek bir motorucu var mıdır aranızda? Yoksa sınavı geçeceğime inanmıyorum :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ccaglayan
    Ccaglayan's avatar
    Erkek
    HalfGlaze bunu yazdı

Müritler uzun uzun mesajlar için teşekkür ederim bugünkü dayıyla muhabbete kadar kafamda tamamen yerleşmişti cbf 150. Mondial'in 150 z-one'ı tasarım açısından çok hoşuma gitti bi ara ona baktım ama kimse önermedi tam anlamıyla emin oldum sizin mesajlardan sonra.
    Arka çanta takmıycam yan çanta lazım olucak ama onu takıcam demirleri de takıcam ve tabii ki ikinci el alıcam motora en fazla 3500 lira civarı verebilirim bu bana ekipmanla birlikte 4500 civarı bulucak ötesine gidemem zaten.

Bir sorum (ricam) olucak, benim motor tecrübesi 3 biniş (Onlarda kursta verilenler.) motoru ulaşım ihtiyacından dolayı almam gerekiyor. Ankarada olup da boş vaktinde boş bir alanda motor tecrübesi kazanmamı sağlayabilecek bir motorucu var mıdır aranızda? Yoksa sınavı geçeceğime inanmıyorum :)

yardımcı olabilirim hocam ankarada tam olarak neresindesin :) bu arada mondial alma daha geçen bizim ustaya motor geldi sahibi küfür ediyordu aldığım güne lanet olsun diye japondan şaşmicaksın hocam :D (tabi bunu diyen ben çin malı falcon freedom 250 ye biniyorum :D titreşimin allahını hissediyorum :D ) haftasonu odtü teknokente felan gelebilirsen yardımcı olmaya çalışırım kursta verilen eğitim tırt biraz ilk motoru aldım motorcu bi arkadaşım oda alalı daha 1-2 ay olmamıştı bana durmayı kalkmayı viraja nasıl girmem gerektiğini gösterdi sürekli kullanan arkadaşlardan yardım öneri aldım ve 1 hafta kadar odtü içinde vızır vızır iş öğle aralarında, iş sonunda gezdim sonrasında attım kendimi eskişehir yolunun iğrenç trafiğine hop bi bakmışmışım evdeyim :D tabi bi kaç küçük düşmem oldu ama full ekipman gezdiğim için minik ağrılar dışında tek bir sıyrık bile almadan atlattım.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    Ccaglayan bunu yazdı
    HalfGlaze bunu yazdı

yardımcı olabilirim hocam ankarada tam olarak neresindesin :) bu arada mondial alma daha geçen bizim ustaya motor geldi sahibi küfür ediyordu aldığım güne lanet olsun diye japondan şaşmicaksın hocam :D (tabi bunu diyen ben çin malı falcon freedom 250 ye biniyorum :D titreşimin allahını hissediyorum :D ) haftasonu odtü teknokente felan gelebilirsen yardımcı olmaya çalışırım kursta verilen eğitim tırt biraz ilk motoru aldım motorcu bi arkadaşım oda alalı daha 1-2 ay olmamıştı bana durmayı kalkmayı viraja nasıl girmem gerektiğini gösterdi sürekli kullanan arkadaşlardan yardım öneri aldım ve 1 hafta kadar odtü içinde vızır vızır iş öğle aralarında, iş sonunda gezdim sonrasında attım kendimi eskişehir yolunun iğrenç trafiğine hop bi bakmışmışım evdeyim :D tabi bi kaç küçük düşmem oldu ama full ekipman gezdiğim için minik ağrılar dışında tek bir sıyrık bile almadan atlattım.

falcon freedom 250 nasıldır diye sorayım hemen :)

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

gs1200 e geçiş yaptık gel sana bizim nc750x x verelim 4 litreyi 100 km de geçemiyorsun :)

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

benim müşteri almıştı 2004 model yamaha 22 binliraya alacaksan öyle bişi al almayacaksan bisiklet bin 125-150 cc ye binip motor bindim diyeceğine :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

benim müşteri almıştı 2004 model yamaha 22 binliraya alacaksan öyle bişi al almayacaksan bisiklet bin 125-150 cc ye binip motor bindim diyeceğine :)

saçma yazmışsın hacı 

clioya binip arabaya bindim diyeceğine git ferrariye bugattiye bin bari demek gibi bir şey 

adam başlangıç motorum olacak diyor kaldi ki başlangıç için vitesli 150 cc bile fazla scooterle başlamalı

600 cc motorla başlamaya kalk 3. Gün kendini arabanın birinin altında bulursun

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

Onu bilmem de benim motor 30 liralık benzinle 300 km yapıyor.

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
Toplam Hit: 3881 Toplam Mesaj: 33
tvs apache rtr 150