Tvs Apache Rtr 150
-
SeRDaR bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
benim müşteri almıştı 2004 model yamaha 22 binliraya alacaksan öyle bişi al almayacaksan bisiklet bin 125-150 cc ye binip motor bindim diyeceğine :)
saçma yazmışsın hacı
clioya binip arabaya bindim diyeceğine git ferrariye bugattiye bin bari demek gibi bir şey
adam başlangıç motorum olacak diyor kaldi ki başlangıç için vitesli 150 cc bile fazla scooterle başlamalı
600 cc motorla başlamaya kalk 3. Gün kendini arabanın birinin altında bulursun
sen apache ye kendini kanıtlamamış motor derken ben sana saçma yazmışsın diyormuyum :)
motosiklet konusunda 20 yıllık geçmişim var hocam :)
-
NoktaliVirgul bunu yazdıCcaglayan bunu yazdıHalfGlaze bunu yazdı
Müritler uzun uzun mesajlar için teşekkür ederim bugünkü dayıyla muhabbete kadar kafamda tamamen yerleşmişti cbf 150. Mondial'in 150 z-one'ı tasarım açısından çok hoşuma gitti bi ara ona baktım ama kimse önermedi tam anlamıyla emin oldum sizin mesajlardan sonra.
Arka çanta takmıycam yan çanta lazım olucak ama onu takıcam demirleri de takıcam ve tabii ki ikinci el alıcam motora en fazla 3500 lira civarı verebilirim bu bana ekipmanla birlikte 4500 civarı bulucak ötesine gidemem zaten.
Bir sorum (ricam) olucak, benim motor tecrübesi 3 biniş (Onlarda kursta verilenler.) motoru ulaşım ihtiyacından dolayı almam gerekiyor. Ankarada olup da boş vaktinde boş bir alanda motor tecrübesi kazanmamı sağlayabilecek bir motorucu var mıdır aranızda? Yoksa sınavı geçeceğime inanmıyorum :)yardımcı olabilirim hocam ankarada tam olarak neresindesin :) bu arada mondial alma daha geçen bizim ustaya motor geldi sahibi küfür ediyordu aldığım güne lanet olsun diye japondan şaşmicaksın hocam :D (tabi bunu diyen ben çin malı falcon freedom 250 ye biniyorum :D titreşimin allahını hissediyorum :D ) haftasonu odtü teknokente felan gelebilirsen yardımcı olmaya çalışırım kursta verilen eğitim tırt biraz ilk motoru aldım motorcu bi arkadaşım oda alalı daha 1-2 ay olmamıştı bana durmayı kalkmayı viraja nasıl girmem gerektiğini gösterdi sürekli kullanan arkadaşlardan yardım öneri aldım ve 1 hafta kadar odtü içinde vızır vızır iş öğle aralarında, iş sonunda gezdim sonrasında attım kendimi eskişehir yolunun iğrenç trafiğine hop bi bakmışmışım evdeyim :D tabi bi kaç küçük düşmem oldu ama full ekipman gezdiğim için minik ağrılar dışında tek bir sıyrık bile almadan atlattım.
falcon freedom 250 nasıldır diye sorayım hemen :)
plastik parçalar ve grenaj dışında herşey süper vibrasyondan dolayı bazen bu parçalar kırılıp dökülebiliyor ama direk garantiden değiştirebiliyorsun onun dışında moto bloğu gayet iyi 1500-2000km de bir yağını değiştir bana mısın demez ayda 1000km den fazla yapıyorum şuan 6k km de öyle motor ağrızası şuyu buyu çıkmadı 10k - 15k km deviren arkadaşlar var onlardada sorun çıkmadı sadece vibrasyon sebebiyle 200-300km de bir durman dinlenmen gerekebiliyor bazen baya uyuşuyor ayaklar eller :D yakışı ise benim alet 13-15 kuruş arası yakıyor ki gayet uygun hergün otobüsle gidip geldiğim işime nerdeyse aynı paraya geliyor. Üstünde gelen lastikler tırt aldığımda ilk yaptığım şey lastikleri değiştirmek oldu motor kendine geldi resmen.
Görünüşe gelicek olursak baya bi dikkat çekiyor mat siyah olunca abi bu ne ne güzel motormuş tarzında sorulara maruz kalabiliyorsun gezerkende baya bi baktırıyor :D şimdilik aklıma gelenler bunlar ben bu motor ile başladım motor kullanmaya sevdim ama gelicek sezon satmayı planlıyorum cc yükseltmek için çünkü alet yokuş yukarı 110km anca görüyor bayır aşağı 130-140 a çıkıyor fakat baya korkutuyor güven vermiyor. Alınır mı diye sorucak olursanızda alınır bu fiyata güzel motor.
-
DJ_Alper bunu yazdıSeRDaR bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
benim müşteri almıştı 2004 model yamaha 22 binliraya alacaksan öyle bişi al almayacaksan bisiklet bin 125-150 cc ye binip motor bindim diyeceğine :)
saçma yazmışsın hacı
clioya binip arabaya bindim diyeceğine git ferrariye bugattiye bin bari demek gibi bir şey
adam başlangıç motorum olacak diyor kaldi ki başlangıç için vitesli 150 cc bile fazla scooterle başlamalı
sen apache ye kendini kanıtlamamış motor derken ben sana saçma yazmışsın diyormuyum :)
Çok belli ediyorsun gerçekten
-
SeRDaR bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıSeRDaR bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
saçma yazmışsın hacı
eyvallah kafana takılan olursa forumlarda arama bana sor direkt :)
-
DJ_Alper bunu yazdıSeRDaR bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıSeRDaR bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
saçma yazmışsın hacı
eyvallah kafana takılan olursa forumlarda arama bana sor direkt :)
Rezil olmaya gerek yok Can'ımı da sokakta bulmadım 😀
Düşük cc li motoru aşağılayan motorcuyum demesin
SeRDaR tarafından 23/Ağu/16 11:07 tarihinde düzenlenmiştir -
MecaniC bunu yazdı
hayatındaki motor macerası sadece 2 sefer mondial tarzı bir motora binenlerden böyle tavsiyler duymak komik :)
Böbreklerinden taş mı var ? Düşürmek kırmak mı istiyorsun ? Yolda giderken Titreşimden orgazm olup boşalmak mı istiyorsun ? Selülütlerin var da titreşimle yok etmek mi istiyorsun ? Yada yolda motorla giderken belden aşşağısının uyuşması sana keyif mi veriyor ??
Durma Hemen git bir tvs, pulsar, apache, kanuni tarzı bir motor al keyfini çıkar..
yamahaya sözüm yok güzel motordur ama sınıfında cbf in bir tık altındadır..
Cbf çok yakıyor diyen arkadaş sen şaşırmışsın :) Şehir içi trafiğinde 11 Kuruş yakar sürmeyi bilirsen..
abartmak istemem ama sadece 5 yılı cbf 150 olmak üzere muhtemelen senin yaşına yakın bi yıl kadar motor sürmüşlüğüm var.50 cc hondadan tutda 1000 cc süpersportlara 1300cc sınıfında lider olan hayabusa, 600cc turingler, 600 cc maxi scooterlara kadar yıllarca motor sürdüm.Cross, turing, sport turing, süpersport elimden geçmeyen makina kalmadı..( Bir çok arkadaşta bilir motorlarımı burdan )
Şu anda ne mi kullanıyorum ? CBF 150...
10 yaşındaki cbf 150 yi sıfır, pulsar, tvs, apache tarzında bir motora değişmem.
https://www.youtube.com/watch?v=ZmUFxNbuUaI
bunu başka motorda yap sonra gel yanıma :)
CBF CBF saygım var ama kaç yıldır aynı kasayı kullanıyor üstüne hiç bir şey koymuyor torosların vites topuzu gibi aynı ekran
tekniğe gelirsek çin motorları titriyor evet direk motorun titreşimi sürücüyü yoruyor
CBF te balansör var titremiyorama bu kullanıdığım motorda Çift Balansör var su gibi akıyor arkadaşa önerim yıl olmuş 2016 bu dakikadan sonra karbüratörlü motora binmesin pulsar 150 olur başka marka olur ama enjeksiyon farklı bir olay
karbüratör fazla basınca boguluyor kalıyor .
https://www.youtube.com/watch?v=tlxn16V3OyY
< ="//www.youtube.com//tlxn16V3OyY" width="425" height="350"> -
Cbf Çelik fren hortumu :)
Başka yerde söyleme adamı döverler
-
Ccaglayan bunu yazdıHalfGlaze bunu yazdı
Müritler uzun uzun mesajlar için teşekkür ederim bugünkü dayıyla muhabbete kadar kafamda tamamen yerleşmişti cbf 150. Mondial'in 150 z-one'ı tasarım açısından çok hoşuma gitti bi ara ona baktım ama kimse önermedi tam anlamıyla emin oldum sizin mesajlardan sonra.
Arka çanta takmıycam yan çanta lazım olucak ama onu takıcam demirleri de takıcam ve tabii ki ikinci el alıcam motora en fazla 3500 lira civarı verebilirim bu bana ekipmanla birlikte 4500 civarı bulucak ötesine gidemem zaten.
Bir sorum (ricam) olucak, benim motor tecrübesi 3 biniş (Onlarda kursta verilenler.) motoru ulaşım ihtiyacından dolayı almam gerekiyor. Ankarada olup da boş vaktinde boş bir alanda motor tecrübesi kazanmamı sağlayabilecek bir motorucu var mıdır aranızda? Yoksa sınavı geçeceğime inanmıyorum :)yardımcı olabilirim hocam ankarada tam olarak neresindesin :) bu arada mondial alma daha geçen bizim ustaya motor geldi sahibi küfür ediyordu aldığım güne lanet olsun diye japondan şaşmicaksın hocam :D (tabi bunu diyen ben çin malı falcon freedom 250 ye biniyorum :D titreşimin allahını hissediyorum :D ) haftasonu odtü teknokente felan gelebilirsen yardımcı olmaya çalışırım kursta verilen eğitim tırt biraz ilk motoru aldım motorcu bi arkadaşım oda alalı daha 1-2 ay olmamıştı bana durmayı kalkmayı viraja nasıl girmem gerektiğini gösterdi sürekli kullanan arkadaşlardan yardım öneri aldım ve 1 hafta kadar odtü içinde vızır vızır iş öğle aralarında, iş sonunda gezdim sonrasında attım kendimi eskişehir yolunun iğrenç trafiğine hop bi bakmışmışım evdeyim :D tabi bi kaç küçük düşmem oldu ama full ekipman gezdiğim için minik ağrılar dışında tek bir sıyrık bile almadan atlattım.
hocam çok teşekkür ederim pmden yazıyorum telefon numaramı ara ya da çağrı at arayım konuşalım ne zaman müsaitsen buluşalım.
-
Kuryeler bile cbf e binmiyor la artik yuruyen buzdolabi, acz biraz tarzi bisey olsun
Arti alper yazdiklarin sacma olmus 😞
Baslangic motoru ideal olarak kucuk cc dir
Eyyorlamam bu kadar
-
DestinatioN bunu yazdı
Kuryeler bile cbf e binmiyor la artik yuruyen buzdolabi, acz biraz tarzi bisey olsun
Arti alper yazdiklarin sacma olmus 😞
Baslangic motoru ideal olarak kucuk cc dir
Eyyorlamam bu kadar
neden peki cbf alınmaz peki?