Twitter Api Çalışma Mantığı
-
Our OAuth 1.0A access tokens do not expire unless the user self-expired them.
39 weeks 1 hour agoUnbalanced şöyle birşey buldun, twitterda expire olmuyormuş. Facebookdada böyle olması gerek aksi taktirde her paylaşım için kullanıcıdan uygulamaya izin vermesini istemek zorunda olursun.
-
hocam facebook ta iki türlü var, uzun süreli ve kısa süreli. bak kendi sayfalarında açıklamışlar
Access tokens generated via web login are short-lived tokens, but you can upgrade them to long-lived tokens. Converting short-lived tokens to long-lived tokens is covered later in this document under Expiration and Extending Tokens.
https://developers.facebook.com/docs/facebook-login/access-tokens/
benim kast ettiğim burada login olduğunda alınan access token.
ama senin dediğini anlıyorum ben, hatırladığım kadarıyla facebookta olay şöyle oluyordu hocam (desktop app için konuşuyorum), kullanıcı webbrowser aracılığı ile login oluyor (istenirse webbrowser gizlenir DOM kullanılarak arkaplanda login yaptırılabilir) buradan bir access token alınır ve o kullanılarak bir get çektiriplip o uygulamanın izinlerine v.s. bakılır, eğer izin verilmemişse zaten outh exception tarzı bi şey dönecektir. verdiğim linkteki ilk resme bakarsan kullanıcı login olduktan sonra bir authentication olayı var işte izin olayı orada kontrol ediliyor.
-
SSH bunu yazdı
sharp ben alıyım canım o uygulamayı.
Gönderdim kanka
-
Teşekkürler ilginiz için :)
Sharp banada gönder hocam -
Ka1nsha bunu yazdı
Teşekkürler ilginiz için :)
Sharp banada gönder hocamYolladim hocam