folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Twitter Api Çalışma Mantığı

Twitter Api Çalışma Mantığı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    @episod Taylor Singletary

Our OAuth 1.0A access tokens do not expire unless the user self-expired them.

39 weeks 1 hour ago 

Unbalanced şöyle birşey buldun, twitterda expire olmuyormuş. Facebookdada böyle olması gerek aksi taktirde her paylaşım için kullanıcıdan uygulamaya izin vermesini istemek zorunda olursun. 

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

hocam facebook ta iki türlü var, uzun süreli ve kısa süreli. bak kendi sayfalarında açıklamışlar

Access tokens generated via web login are short-lived tokens, but you can upgrade them to long-lived tokens. Converting short-lived tokens to long-lived tokens is covered later in this document under Expiration and Extending Tokens.

https://developers.facebook.com/docs/facebook-login/access-tokens/

benim kast ettiğim burada login olduğunda alınan access token.

ama senin dediğini anlıyorum ben, hatırladığım kadarıyla facebookta olay şöyle oluyordu hocam (desktop app için konuşuyorum), kullanıcı webbrowser aracılığı ile login oluyor (istenirse webbrowser gizlenir DOM kullanılarak arkaplanda login yaptırılabilir) buradan bir access token alınır ve o kullanılarak bir get çektiriplip o uygulamanın izinlerine v.s. bakılır, eğer izin verilmemişse zaten outh exception tarzı bi şey dönecektir. verdiğim linkteki ilk resme bakarsan kullanıcı login olduktan sonra bir authentication olayı var işte izin olayı orada kontrol ediliyor.

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek
    SSH bunu yazdı

sharp ben alıyım canım o uygulamayı.

Gönderdim kanka

www.yesilgrow.com - Growshop
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar