Twitter,Facebook,Youtube,Whatsapp Vs. Erişim Problemi
-
Elektrikler kesilince karanlığı aydınlatan mum ışığıdır tahribat
-
insaf bunu yazdı
Fiber optik kablolarına beyaz toros bodoslama giriş yapmış arkadaşlar, panik yapmayın sabaha düzelir. Çok güzel bir gece be...
++++++++
yansın hainlerin alayı söndüren itfaiyenin hortumunu sikeyim
-
Yanlis konu hahah
Biyoteknoloji tarafından 04/Kas/16 02:40 tarihinde düzenlenmiştir -
İstanbulun göbeği Mecidiyeköyden bildiriyorum şuan bi sıkıntı yok ama 1 saat önce 25mbit ile 480p lik video izleyemiyordum :)
Benim anlamadığım türlü olaylar oluyor internet hızı düşüyo anında , bunun ne gibi yararı olur veya neden yapıyorlar açıklama getirebilecek varmı ?
-
Selahattin Demirtaş gözaltına alınmış onunla ilgili olabilir.
-
Hal sikinti var sosyal medya yok. Hatay bildirdi..
-
kartalenes bunu yazdı
İstanbulun göbeği Mecidiyeköyden bildiriyorum şuan bi sıkıntı yok ama 1 saat önce 25mbit ile 480p lik video izleyemiyordum :)
Benim anlamadığım türlü olaylar oluyor internet hızı düşüyo anında , bunun ne gibi yararı olur veya neden yapıyorlar açıklama getirebilecek varmı ?
Tahminimce terör yandaşları (terörist orospu çocukları) sosyal medya üzerinden gösteri, saldırı vs için görüşmelerini engellemek için.
@insaf ve @cankol sonuna kadar katılıyorum, güzel bir gece, şahsım adına söylüyorum kesilecek internet en azından böyle kesilsin
-
Sabah kalktım bi bakayım dedim ne var ne yok diye feyste girmeyince direk watsaba baktım oda girmeyince akşam uyuduktan sonra bi bokluk var herhalde memlekette yine bişey olmuştur diye az önce fox ta ismail küçükkaya söyledi sosyal medyada yavaşlatma var diye
Vpn ile bunun önüne gecebiliyormuyuz deneyen var mi An itibariyle Aydın da giriş mümkün değil
-
Gece kütüphanedeydim,gözaltı olaylarından sonra instagrama whatsapa falan girmek zorlaştı.Türk telekom 3gyi de kullanamıyorum :(
-
ortalık sanki gece yarısı bi sokaktan geçiyormuşum gibi amk asfdgsfhdg