Twitter,Facebook,Youtube,Whatsapp Vs. Erişim Problemi
-
Ankara'da son durum:
-Mobil ag kesinlikle yok.
-TTNET ve Smile sahane cekiyor gibi gorunuyor ama hicbir sey yapilmiyor.
-VPN acinca wifi tikir tikir calisiyor.
-ABD'den elcilik calisanlarina "deli misiniz olm bugun markete bile gitmeyin" aciklamasi yapilmis.
-Bizim devlet buyukleri de internet olmazsa olay olmaz diye dusunuyor, son 80 senede butun teroristler tvitir uzerinden haberlesip organize oldugu icin herhalde. Tvitiri kesince kaldilar ortada kimse iletisemedi teror bitti evet aynen.
-
Şu işi ne güzel yapmaya başladı artık devlet kes 3 5 saat yap temizlik sonrasın da 3 5 saat daha kesik tut bak hiç organize olamıyor o.ç.ları
-
Vpn siz girilmiyor ankara beypazırı.
-
mobil ağlar gitmiş
-
bu google chrome eklenti olan bi vpn vardı adını unuttum müritler birisi onu dosya.tc ye upload edebilir link atabilir mi tahribat hariç neredeyse hiçbir siteye giremiyorum :(
-
GoldenWorld bunu yazdı
bu google chrome eklenti olan bi vpn vardı adını unuttum müritler birisi onu dosya.tc ye upload edebilir link atabilir mi tahribat hariç neredeyse hiçbir siteye giremiyorum :(
hocam zenmate kur. https://zenmate-windows-update.s3-eu-west-1.amazonaws.com/setup.exe
indir, üye olman lazım. 7 gün premium veriyor, deneme için.
-
Diyarbakır'da patlama
Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde bir patlama oldu. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.
server copy.
-
Daniel-Koo bunu yazdıGoldenWorld bunu yazdı
hocam zenmate kur. https://zenmate-windows-update.s3-eu-west-1.amazonaws.com/setup.exe
indir, üye olman lazım. 7 gün premium veriyor, deneme için.
bu siteyede giremiyorum ki nasıl iş bu yahu :/
-
avea kullanıyorum komple internet yok sabahtan beri
-
ArduouS bunu yazdı
avea kullanıyorum komple internet yok sabahtan beri
aveada normaldede yok zten :)
Turkcell de alıyorum 30 mbps
sabah nette sıkıntı yoktu evde dsmart giriyodu iş yerinde face girmiyo şuan
cep turkcell de şuan için sıkıntı yok
turkcell face yok
DJ_Alper tarafından 04/Kas/16 08:05 tarihinde düzenlenmiştir