Twitter,Facebook,Youtube,Whatsapp Vs. Erişim Problemi
-
DanLev bunu yazdı
Yani şimdi sen 2. kurtuluş savaşımız 15 Temmuz'a ne demek istiyorsun...?
Tiyatro, kurgu falan mı diyorsun? Şehitler boşuna mı öldü? 200 küsür kişi boşa mı canını siper edip ülkeyi müdafaa edip çıplak ellerle tankları durdurdu?
Çok ayıp, paralel misiniz de fiştekliyorsunuz?
Basbaya gereken techizata erişememişler işte başka açıklaması yok bunun, ötesi fitnedir, kıskançlıktır. Erişemediler; çünkü aslan gibi milli irademiz var. Milletin iradesinin önünü kesemezsiniz. Tabi bir de ermişlerin yardımı söz konusuydu bu da internet hatlarını koruyup o gün o büyük, tarihe geçen konuşmanın yapılmasına yardımcı oldu.
-
11 eylül ne ise 15 temmuz da odur.. ha biraz ayarı kaçmıştır ama sonuçta odur..
-
TTnet kullanıcısıyım. Dün akşam saat yaklaşık 01.00 itibari ile Çanakkale'de internet tamamen kesilmiş durumdaydı. Yaklaşık 20 dk sonrasında, google açılmaya başladı.
An itibari ile, facebook, twitter ve instagram hiç açılmıyor.
Youtube yaklaşık 10 dk öncesine kadar hiç açılmıyordu, şuan da youtube kanalları 5 dk civarında açılıyor, aynı şekilde youtube video sayfası açılıyor ancak video hata veriyor ve videoyu oynatmıyor.
Whatsapp ise gece 03.00 civarından itibaren tamamen kesilmiş durumda.
-
Hangi VPN yazılımını kullanıyorsunuz onu deyin bari :)
-
vyprn vpn ile giriyorum
vodafoneda bir sıkıntı yok.(Ankara)
-
ZenMate gidik, Opera VPN kullanıyorum mobilde.
-
gece 1:30 gibi gitti erişim,dizi izliyordum film durdu sonra bir baktım erişim cortlamış...hehhe harika bir şey bu yokluk
VPN açıkken şifreler çalınmasın,banka kartı zart zurt
Janitschar tarafından 04/Kas/16 10:39 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdı
Zenmate avusturya kanada ve abd ustunden tertemiz, almanya hong kong ve romanyada sikinti var.
-
izzmarit bunu yazdımkyb bunu yazdı
Zenmate avusturya kanada ve abd ustunden tertemiz, almanya hong kong ve romanyada sikinti var.
Zenmate romanyada bende sıkıntı yok
-
Zenmate, Sweden sağlam. :D Ancak şu an bende fb, twitter, instagram filan girilebiliyor.