Ubuntu "" Yorum Sizin ""
-
sadece ubuntuya özgü bir sey degil bir cok linux dagitiminda yillardir bu muhabbet var.
-
Unutmayalım ki sadece 350 kelimesi kendine ait olan bir dil , dil değildir.
-
Emrow bunu yazdı:
-----------------------------
Unutmayalım ki sadece 350 kelimesi kendine ait olan bir dil , dil değildir.
saysana dai.. merak ediyorum neymiş o kelimeler.. -
-
VBDream bunu yazdı:
arkadaslar merak ettim kürtçe resmi bir dil oldu mu? biliyorsunuz bir dil resmi olabilmesi için en az 100 senelik bir eserin olması lazım. Var mı öyle bir eser?
-----------------------------Ne eseri Hocam adamLarın diLinde edebiyat yok zaten garip bi diL böyle 50 yıL biyerde kapaLı kaLmışsında çıktığında yeni konuşuyomuşsun gibi hede hödö tarzı tarzanca işte..
Bu hükümet oLdukça onLar mecLise girdikçe yakında kürtçe diziLerde görmemiz kaçınıLmaz hay mq ya!..
-
firefox da da uzun zamandır kürtçe desteği var :|
-
UmutxTR bunu yazdı:
türkçeyi değil, türkiyeyi seçince çıkıyor.
Aynen öyle Türkiye de konuşulan dillerin arasında Kürtçe de var ne yani bunu provoke olarak algılamayın ama gayet doğal... -
RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------VBDream bunu yazdı:
arkadaslar merak ettim kürtçe resmi bir dil oldu mu? biliyorsunuz bir dil resmi olabilmesi için en az 100 senelik bir eserin olması lazım. Var mı öyle bir eser?
-----------------------------Ne eseri Hocam adamLarın diLinde edebiyat yok zaten garip bi diL böyle 50 yıL biyerde kapaLı kaLmışsında çıktığında yeni konuşuyomuşsun gibi hede hödö tarzı tarzanca işte..
Bu hükümet oLdukça onLar mecLise girdikçe yakında kürtçe diziLerde görmemiz kaçınıLmaz hay mq ya!..
bilmediğin bir dil hakkında nasıl oluyorda böyle konusabiliyorsun.. ? önce biraz arastırıp gelip konussan daha iyi olur.. ön yargı artık içinize değilde zihniyetinize vurmus.. -
bir tek ubuntu değil kullandığım linux sürümlerinin çoğunda vardı
-
Bunuda hükümet ile alakalandırdınız ya ben artık kellemi keseyim : )