Ubuntu "" Yorum Sizin ""

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    bayzin bunu yazdı:
    -----------------------------
    SiyanojeN bunu yazdı:

hocalar çok yobazsınız be yani off diyorum off

hadi almanya türkçe yayın yapmasın salakmısınız lan siz? 

bu ülkede kürtler yaşıyorsa o dil tanınmak zorundadır bu ülkede fransız yaşasaydı ona hizmet etmek devletin borcudur saçmalamışsınız ne kadar yobazsınız :Z 

Laf olsun diye konuşuyorsun.Bu ülkede en az 40 tane ırkdan insan var.Bir ton insanda yabancı uyruklu.Onların dilleri nie konmuyor da bunların koyuluyor ayrıcalık ne  ?!

Bu ülkede en az 30 milyon kayıtlı kürt yaşadığı tahmin ediliyor belki dahada fazla. Bu kadar insanı dışlarsan ne olur biliyormusun ? 

Zaten bi türk-kürt olayı çıktı mı hemen , ufak azınlıkları örnek verirler.Hep aynı şey hep aynı şey.Kürtleri sevmeyebilirsin bu senin en dogal hakkın ama bu sana onları tanımaman hakkını ve ciddiye almaman hakkını vermez.Senin gibi insanlar yüzünden bu ülkenin içine edildi.

Bilgisayar Yazılım & Donanım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diabLe
    diabLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ulan şu nickimdeki çömez yazısıda kalkmadı yaaa

diabLe....[Admin@metalheadtr.com]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    ZaYGo bunu yazdı:

Bu ülkede en az 30 milyon kayıtlı kürt yaşadığı tahmin ediliyor belki dahada fazla. Bu kadar insanı dışlarsan ne olur biliyormusun ? 

Zaten bi türk-kürt olayı çıktı mı hemen , ufak azınlıkları örnek verirler.Hep aynı şey hep aynı şey.Kürtleri sevmeyebilirsin bu senin en dogal hakkın ama bu sana onları tanımaman hakkını ve ciddiye almaman hakkını vermez.Senin gibi insanlar yüzünden bu ülkenin içine edildi.

anlatmak istediğimiz bu ama anlayanlar bi el kaldırsın bakalım? 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

SiyanojeN bunu yazdı:
    RevengeX bunu yazdı:

Oh ne güzeL aq Bu üLkede yaşayan her milletin diLini tanıyaLım sonrada trt'de o diLden yayın yapaLım Trt .rospu oLsun başka hoca? Yobazsın Gericisin...

la saçmalama her milletten kastım devletin içine girmiş bir şeyden bahsediyorum bana yobaz diyene bak :S

bunlar siyasete girerse olacak budur konuşma be yobazın kim olduğu belli bu yorumu yaparak yobazlığını bllli etmişsin :S 

Bak Hoca kafamı bozma benim zaten ne maL oLduğun beLLi daha ağır konuşup ceza aLmak istemiyorum bana yobaz demişsin ben Türk'üm aLeviyim soLcuyum kemaListim yobaz değiLim takmışsın yobaz diye bide geneLLeme yapıosun miLLete yobaz diyerek buna hakkın yok !

ayrıca martech heLaL oLsun hocam :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    ZaYGo bunu yazdı:
    bayzin bunu yazdı:
    SiyanojeN bunu yazdı:

hocalar çok yobazsınız be yani off diyorum off

hadi almanya türkçe yayın yapmasın salakmısınız lan siz? 

bu ülkede kürtler yaşıyorsa o dil tanınmak zorundadır bu ülkede fransız yaşasaydı ona hizmet etmek devletin borcudur saçmalamışsınız ne kadar yobazsınız :Z 

Laf olsun diye konuşuyorsun.Bu ülkede en az 40 tane ırkdan insan var.Bir ton insanda yabancı uyruklu.Onların dilleri nie konmuyor da bunların koyuluyor ayrıcalık ne  ?!

arkadaşım yanlışını düzeltmek istiyorum.30 milyon kürt değil alevi yaşıyor.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diabLe
    diabLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

birşey kesin ki oda türklüge bir hakaret niteligi taşır bu olay ve burda hepimizin anti-kürt görüşünü savunmamız gerekirken kimi çıkıp yok yobazsınız yok faşistsiniz diye nitelendiriyor vukuatı ama söylenecek gereken tek şey şudur türklüge türklere laf edecek adam linüx te olsa adamın amına korum !! yani yorum sizin dedik ama konu nerden nereye sardı Tek Yolumuz Vardır Mustafa Kemal Atatürk'ün peşinden gitmektir !!

Saygılar.. 

diabLe....[Admin@metalheadtr.com]
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek
    Şu kürtlere laf atanları Atatürk görseydi yüzüne tükürürdü. Bu ülke bu yobazlar yüzünden bölünüyor. Kürtleri ne kadar kardeş bellersek bu ülke o kadar bütünleşir

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    diabLe bunu yazdı:

birşey kesin ki oda türklüge bir hakaret niteligi taşır bu olay ve burda hepimizin anti-kürt görüşünü savunmamız gerekirken kimi çıkıp yok yobazsınız yok faşistsiniz diye nitelendiriyor vukuatı ama söylenecek gereken tek şey şudur türklüge türklere laf edecek adam linüx te olsa adamın amına korum !! yani yorum sizin dedik ama konu nerden nereye sardı Tek Yolumuz Vardır Mustafa Kemal Atatürk'ün peşinden gitmektir !!

Saygılar.. 

yav saçma adam ırkçılığın ne yeri ne zamanı. Senin "kürt o,öldürelim hadi" zihniyeti ile yaklaştığın adamların hepsimi bölücü? Böyle damgalamalar yüzünden ekmeklerine yağ sürüyorsunuz o "dış güçler" in. Yok yol kaldırım vs. Sen Atatürkün yoldundan gitseydin zaten mantıklı olurdun bir kere. Atatürk barışı öğütlemiştir. Dava kürtlerle değil bölücülerle. Kürtçe dilini bende sevmiyorum (türkçenin yanında kelime topluluğu sadece ) ama bunu konuşan insanlar var ve saygı duy biraz! İlkokuldaki kürt öğretmenlerinden hangisi evine bomba attı söyler misin ? Tek kelimeyle saçmalıyorsun.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    VBDream bunu yazdı:

hoca alevilerin dilleri farklımı?

onlar türk kardeşim türk biz burada hrisstiyan müslüman ayrımı yapmıyoruz mzhep ayrımıda yapmıyoruz burada yapılan ayrım ırk ayrımı(ki ben kğrtlerin bi ırklarının olduğunu sanmıyorum) 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    SiyanojeN bunu yazdı:
    VBDream bunu yazdı:

hoca alevilerin dilleri farklımı?

onlar türk kardeşim türk biz burada hrisstiyan müslüman ayrımı yapmıyoruz mzhep ayrımıda yapmıyoruz burada yapılan ayrım ırk ayrımı(ki ben kğrtlerin bi ırklarının olduğunu sanmıyorum) 

benim de bildiğim zaten kürt diye bir ırkın olmadığı. "Alevi Türk" diye biliyorum ben. o "dış güçler" in "kürt" insanını kandırmasıyla oluşmuş bir kavramdır "kürt" kavramı.

Toplam Hit: 11841 Toplam Mesaj: 52