Ubuntu Yüklenmiyor
-
Virtual boxda ubuntu yüklemek istiyorum yüklenmiyor hacılar.Sabahtan beri ilk sayı çoğalıyor 2.sayı da çoğalıyor heralde bine kadar gidecek.
ISO dosyasından yüklüyorum.Ortalama kaç dakika sürüyor bu zımbırtı.

-
1- netin yavaş olabilir (o alttaki yazı ISO ile alakalı değil, netten dosya çekiyor)
2- hata veriyorsa yeni makina oluştururken 64 bit ise ubuntu 64 yaz, 32 bit ise ubuntu 32 yaz
-
Yakın çevrende bilgisayardan anlayan tanıdığın varsa kurulumu ona yaptır bence.
-
Daft bunu yazdı
1- netin yavaş olabilir (o alttaki yazı ISO ile alakalı değil, netten dosya çekiyor)
2- hata veriyorsa yeni makina oluştururken 64 bit ise ubuntu 64 yaz, 32 bit ise ubuntu 32 yaz
Hacı internetim çok hızlı
Ubuntu 64 bit diyede yazdırdım 32 diyede yazdırdım sonuc aynı.
52 114 de takıldı simdi
-
up
-
sanal makinanın özellikleri ne ki? naptın
-
ok varya , tıkla üstüne, detayları gösterir. En azından sıkıntının nerede olduğunu anlarız.
-
hatayi bunu yazdı
sanal makinanın özellikleri ne ki? naptın
4 gb ram 8 gb harddisk
-
zumsuk bunu yazdı
ok varya , tıkla üstüne, detayları gösterir. En azından sıkıntının nerede olduğunu anlarız.
hangi ok hacı? O oka bastıkça resim değişiyor sadece
-
u235 bunu yazdızumsuk bunu yazdı
Şunu dene.

-
pSkpt bunu yazdıu235 bunu yazdızumsuk bunu yazdı
Şunu dene.

hacım çok fazla yazı var ama internet bağlantısının kurulamadığı yazıyor en önemli olarak.
Zaten kurulurken nedense önce internet var gözüküyor ondan sonra üstü carpı oluyor bağlantı gidiyor .